Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeist of directe omgeving.

1037 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeist:

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakbedekking vervangen. Oppervlakte is ongeveer 90 m2 en 18 meter aan nok.

Platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM

Bestaande dakisolatie met bitumenlaag laten zitten. En daarbovenop een extra isolatielaag van 60 mm PIR platen afgewerkt met bitumen of EDPM. Het dak is 250 m2.

Regenpijp verleggen en regenwater ton aansluiten

Er zijn twee regenwater afvoerpijpen, deze moeten aan elkaar gekoppeld worden en daarna aangesloten worden op een regenwater ton. De ton moet i.v.m. ruimte om de hoek van de regenwaterafvoerpijp komen. Ik wil graag dat gekeken wordt of dit kan en dan uitgevoerd worden, eventueel inclusief leveren van gewenste regenwater ton. Bij voorbaat dank, Bronia Okhuijsen-Schumacher

Reparatie/vernieuwen van een plat dak

Er is lekkage vanuit het platte dak. Ca 36m2. Of vernieuwen of roofing toepassen. Voor beide graag een offerte. Op plat dak ligt bitumen met isolatie en daarover grind

Daken vernieuwen

Dak van hoekhuis met voor en achter en dakkapel moet van buiten geïsoleerd worden en vernieuwd worden. Er is nu lekkage. Ook het dak van het bijgebouw moet geïsoleerd worden en vernieuwd worden ( ong. 6 meter lang ). Hier hoeft geen rekening gehouden te worden met hoogte verschil.

Dakrenovatie (vervangen pannen, latten en gordingen)

Wij willen graag een offerte ontvangen om het gehele dak te vervangen (dakpannen, spanten, etc.). Wij zitten nog in de orientatiefase, en zijn samen met de buren aan het bekijken waar wij allemaal rekening mee moeten houden. Dank!

Dakkoepel vervangen

Huidige 2 wandige dakkoepel in aanbouw is 10 jaar oud en in goede staat, maar wens iets beter isolerends. Dak maat is 99,5 cm x 219,5 cm. Twijfel over vervangen door glas HR++ of meerwandige (4/5) kunststof koepel. Bij voorkeur gebruik van huidige opstand. Graag offertes en evt advies.

Dak bekleding van dakkapel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen / repareren van het dak van de dakkapel ongeveer 3 m2. Er ligt nu zink op, dit moet verwijderd worden (afvoeren doe ik zelf) en daarna moet er nieuwe zink op komen. Graag ontvang ik een offerte.

Mansarde dak isoleren

Mansarde dak waarvan verdieping 1 geïsoleerd dient te worden. Bestaande pannen dien te worden hergebruikt (heb er nog ongeveer 70 reserve stuks). Het betreft een helft van een twee onder een kap met afmetingen 7+9+7 met een hoogte van 2,5-2,7 meter. Constructie is nu: dakpan, regel en balkenwerk, lucht, oude glaswolisolatie tegen enkelsteen muur.

Zonnepaneel klemmen aanbrengen

Zonnepanelen liggen op het dak maar er missen 2 bevestigings klemmen. Ik zoek iemand die de klemmen wil aanbrengen. Ik heb de klemmen al in huis.

Realiseren van sedum dak

Graag wil ik geïnformeerd worden over de mogelijkheid om een gedeelte van ons dak van ca. 15 x 12 meter te beleggen met Sedum. Wij zijn een appartementencomplex en dit is eigendom van de bewoners. We zijn een coöperatie.

Plat dak isoleren

Ik wil mijn platte dak vanaf de buitenkant isoleren. Het bestaat uit 3 dakvlakken, ca. 6 x 6, ca 6 x 3 en ca 6 x 1. Er ligt nu bitumen op, misschien wil ik dit ook meteen vervangen door nieuwe. Graag een offerte,

Advies en uitvoer isolatiemogelijkheden plat dak

Ons platte dak (45 m2) is volgens de bouwtechnische keuring die onlangs is geweest nog in goede staat, maar wij willen ivm de hitte in de zomer het dak beter isoleren. Ik laat mij graag adviseren over de eventuele mogelijkheden voor een groen dak in combinatie met zonnepanelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan sta ik open voor andere mogelijkheden. Bij voorkeur dient dit project binnen 2 maanden te zijn gerealiseerd.

Dak tuinhuis van 60 m2 vernieuwen

Het betreft een tuinhuis dat we gebruiken als kantoor. Het huidige dak met bitumen (ongeveer 60 m2) is nog prima maar erg lelijk. We overwegen nu dakpanplaten voor de uitstraling.

Epdm op plat topdak en dakterras

Plat top dak en dak terras voorzien van epdm , daken zijn nu voorzien van bitumen 1996 geplaatst. Daken zijn leeg en betreffen in totaal ong 45 vierkante meter . Topdak zal op een later moment als groendak moeten gaan dienen. Eind mei zal de klus geklaard mogen worden.

Bijkeuken dak voorzien van bekleding

Het betreft een bijkeuken met aansluitend een studeerkamer op de begane grond. De totale oppervlakte is circa 45 m2. Er is één lichtkoepel en ventilatie pijpje aanwezig. Daarnaast moet er een kleine dakdoorvoer gemaakt worden, pijpje, voor toekomstige kabels van te leggen zonnepanelen. Graag ontvang ik van u advies over de keuze van de juiste bekleding van het goed te bereiken dak.

Nokvorsten en lood vervangen

De nokvorsten van onze 2-onder-1-kap woning zijn toe aan een smeerbeurt. Momenteel ligt er nog het afbrokkelende cement op. Het gaat om ongeveer 25 meter. Tevens dient er zo'n 12 meter lood te worden vervangen/gecoat. Ook laten wij graag het hele dak eens nakijken op eventueel benodigde reparaties. Overzichtsfoto aangehecht. Er zijn voor zover bekend geen actieve lekkages.

Dak isoleren en herstellen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit de jaren 30. Graag offerte voor aanbrengen van in ieder geval dampwerende folie (en optioneel isolatie). Vervangen van kapotte pannen, maar verder behoud van bestaande pannen (voldoende reserve pannen aanwezig). Het dak is grof geschat 60 m2.

Dak isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een eengezinswoning uit 1970 welke is geïsoleerd in die tijd met Tempex. Daardoor wordt in verband met mogelijke vochtproblemen geadviseerd om niet van binnenuit te isoleren. Andere optie is om via de buitenkant de woning opnieuw te isoleren. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Oppervlakte huis is 48 m2 en het is een puntdak met een hoek van 35 graden.

Dakbedekking vervangen

Ik wil de bestaande dakbedekking van 8 m2 vervangen en het overige inspecteren. Wat raadt u aan? Bitumen of epdm?

Lichtkoepel aanbrengen

Wij willen in onze hal beneden een lichtkoepel aanbrengen. Het betreft een verlaagd plafond waar spotjes in verwerkt zijn, door de vorige bewoners. Het dak waar de koepel dient te komen is plat en eenvoudig te bereiken via het balkon. Het zou een vierkante meter kunnen zijn of kleiner. Even afhankelijk van wat u adviseert. Boven mij carport zit al een koepel maar daar is ingebroken en nu zitten er stalen spijlen tussen. Dus ik wil het sterkste materiaal lichtkoepel tegen inbraak. Zonder spijlen.

Zinken gootbekleding vervangen

De zinken gootbekledingen moet worden vernieuwd.

Garagedak isoleren

Ik wil dakisolatie op een plat dak van een garage in verband met de koude ruimte. Deze is 4 bij 5 m2. Het gaat alleen om een gedeelte van het dak dat geïsoleerd moet worden.

Dak isoleren oude woning

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een huis gebouwd in de jaren 1910. Wij willen het dak graag goed isoleren. Wij zoeken hiervoor een professionele aanpak. Het dak is 47 m2.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of EPDM. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Het dak is 85 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dak bestaat uit multiplex platen op houten balken aan de binnenkant geïsoleerd.