Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelnesten verwijderen onder dakpannen in nok:

Vogelnesten verwijderen onder dakpannen in nok

We hebben een uitbraak van vogelmijt. En daarom moeten alle vogelnesten verwijderd worden. We kunnen zelf alleen de nesten onder de dakranden, maar bij de nok kunnen we niet komen. Kunt u dit verzorgen, op korte termijn?
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelnesten verwijderen onder dakpannen in nok uit heel Nederland:

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen

Graag ontvang ik een offerte of prijsopgave om een verlaten kauwen nest onder de dakpannen te verwijderen en de dakpannen, goot en isolatie weer te herstellen. Tevens ben ik benieuwd wat het kost om een het dak vogelnesten proof te maken...

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen en voorkomen

Ik vermoed dat onder de dakpannen van onze hoekwoning, musjes nestelen en hebben genesteld. Ik zie ze regelmatig onder de dakpannen verdwijnen. Ik wil dit laten verwijderen en voorkomen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op mijn dak. Kouwen maken op dit moment nesten onder de zonnepanelen. Gaarne zo snel een oplossing.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Ik wil graag dat vogelnest onder de zonnepanelen (kauwen) wordt verwijderd en nieuwe nesten worden voorkomen voor de toekomst door middel van gegalvaniseerd gaas (plastic werkt niet bij kauwen). Er zijn 21 zonnepanelen, maar er is maar onder enkele panelen 1 nest. Graag offerte voor het werk, ik kan eventueel voor een steiger zorgen of hoogwerker. Graag wel iemand met verstand en ervaring met zonnepanelen in verband met het eraf halen en terugplaatsen van enkele panelen.

Vogelnesten verwijderen en voorkomen

Het gaat om 2 rijen van 5 panelen onder elkaar en dat voor mij en de buren, dus twee adressen. Het reinigen onder de zonnepanelen. Daarna een bladrol of gaas om de zonnepanelen monteren, tegen vogelnesten.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag vogelnesten laten verwijderen en een vogelwering laten plaatsten. Tijdens het schoonmaken van de dakgoten is dit ontdekt. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning (2 maal 5 meter).

Vogelwering aanbrengen en eventueel nesten verwijderen

Hoorde voor het eerst dit jaar gekras op of in dak. Ik slaap op zolder. Zag regelmatig kouwen bij de niet werkende oude schoorsteen en luchtpijpen. Hierop zou ik graag schoorsteenkappen willen (2). Tevens aan de zijkant is dak niet goed afgesloten eventueel plaatsen gaas. Daarnaast vogelnesten verwijderen.

Vogelnesten onder de zonnepanelen verwijderen en bird blocker plaatsen

Ik heb 10 zonnepanelen die gegroepeerd zijn rond een dakkapel en een 9-pans Velux dakraam. Er hebben kauwen genesteld onder mijn zonnepanelen. Een deel ervan is verwijderd en een deel niet. Niet elk zonnepaneel is even in trek bij de vogels. Onder sommige panelen ligt helemaal geen rotzooi.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen

Kauwen hebben een nest onder mijn zonnepanelen gebouwd. Het nest is uitgebroed. Ik wil het nu laten verwijderen en voorkomen dat dit nog eens gebeurd. Er is materiaal speciaal hiervoor, maar ik zoek advies in deze en een vakman die het werk kan uitvoeren. De laatste week van Juni heb ik een grote steiger staan vanwege schilderwerk, wellicht is dit een goede tijd om langs te komen maar eerder mag natuurlijk altijd.

Vogelnesten opruimen en vogelwerende voorzieningen realiseren

Graag ontvang ik van u binnen een redelijke termijn een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van resten van vogelnesten en gerelateerd vuil, het zo nodig herstellen van schade aan het dakbeschot en isolatie, alsook het (plaatselijk) realiseren van vogelwerende voorzieningen van een pannendak met twee dakkapellen en twee Velux dakramen. Het betreft een vrijstaand huis. U kunt te allen tijde de situatie ter plekke beoordelen.

Partners

Partners van Casius