Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Woudenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Woudenberg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Woudenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Woudenberg of directe omgeving.

41 klanten uit Woudenberg bevelen een bij Casius in Woudenberg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Woudenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Woudenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Woudenberg:

Dakbedekking schuurtje vernieuwen

Ik wil graag het dak van mijn schuurtje laten vervangen door een nieuw dak van bitumen. Het gaat om 15 vierkante meter en ik zou daarnaast ook graag willen dat de openstaande rand verwijderd word. Kan dit? Ik hoor het graag!

Vogelnesten verwijderen onder dakpannen in nok

We hebben een uitbraak van vogelmijt. En daarom moeten alle vogelnesten verwijderd worden. We kunnen zelf alleen de nesten onder de dakranden, maar bij de nok kunnen we niet komen. Kunt u dit verzorgen, op korte termijn?

Dak isoleren en nieuwe dakpannen erop

Bij een vrijstaande jaren '30 woning dient het dak vervangen te worden. De woning is 6 bij 10 meter en het dak dient te worden geïsoleerd en de pannen en goten vernieuwd. Daarnaast dienen de platte daken ook geïsoleerd te worden en opnieuw bedekt. Dit zal ongeveer 40 m2 zijn.

Solatube in het dak plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om 2 solatubes van 25 doorsnee te plaatsen in een uitbouw? Nieuwbouwhuis dus betonnen platen!

Vervangen van dakpannen en isolatieplaten

Vervanging dakpannen en isolatieplaten totale oppervlakte 115 m2

Pannendak renoveren en isoleren

Ik ontvang graag een indicatie wat de kosten zouden zijn voor het renoveren van het dak van onze tussenwoning. De woning is ongeveer 7 meter breed en 9 meter lang. Het dak dient te worden geïsoleerd en de dakpannen vervangen.

Tuile du Nord dakpannen aanbrengen

Ik wil mijn dak opnieuw laten bedekken, hiervoor moet het volgende uitgevoerd worden: - Oude dakpannen verwijderen, 60/80 m2. - Eventueel tengels vervangen. - Dampdoorlatend doek aanbrengen. - Panlatten vervangen. - Nieuwe dakpannen tuile du Nord lichtbruin geglazuurd (zie site Monier) zinken lijst met kraal. - Eventueel schoorsteen opknappen. - Vogelschroten aanbrengen.

Dakbedekking op de dakkapel vernieuwen

In verband met lekkage de dakbedekking vervangen van de dakkapel. De afmeting is ongeveer 6 x 2 meter. Er ligt nu bitumen op.

Boeiboord vervangen en boeiborden en windvanen schilderen

Stukken boeiboord vervangen en alle boeiboorden en windvanen schilderen of bekleden met gepoedercoat metaal. Vrijstaand huis 10 x 9 meter en 8 meter hoog, het zijn twee verdiepingen met een uitbouwtje. Windveren en boeiboorden lopen 40 cm naar binnen (beklede onderkant). Twee garages met boeiboorden. Graag zou ik hier advies over willen ontvangen en een offerte.

Het vervangen van plastic regenpijpen ...

Het vervangen van plastic regenpijpen door zinken.met 2 vergaarbakken en 20 m zinken pijp 80mm.

Er moet een dakkapel geplaatst worden en ...

Er moet een dakkapel geplaatst worden en een vaste trap naar zolder aangebracht worden