Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Woerden of directe omgeving.

785 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Woerden:

Ventilatiepan vervangen op dakopbouw

Graag wil ik z.s.m. mijn ventilatiepan tbv. mijn centrale afzuiging laten vervangen. Het deksel van de pijp is weggewaaid. Hij moet op het hoogste dak geplaatst worden (dakopbouw) In de offerte ook graag het type ventilatiepan vermelden.

Lekkage dak + reparatie dakgoot

Wij hebben een lekkage aan ons dak (dakpannen). Daarnaast zit er een stuk van de dakgoot los. Graag zouden we beide laten repareren.

60 kantpannen vastschroeven

Tijdens recente stormachtige dagen zijn er bij verschillende huizen in onze straat kantpannen van het dak gewaaid. Bij vervanging werden we erop geattendeerd dat deze eigenlijk vastgeschroefd horen te zijn. Het betreft het vastzetten van de kantpannen aan zowel de voor- als achterzijde van het huis. Het gaat om in totaal vastzetten van 60 pannen (15 pannen per dakrand). Aangezien meerdere huizen in de straat stormschade hadden, zouden we graag een offerte ontvangen voor 1 huis en wat de mogelijke korting is als we meerdere huizen tegelijk laten doen. Max aantal is 6 huizen. Kunt u hierbij aangeven hoe we de werkzaamheden uitgevoerd worden, of we allemaal thuis moeten zijn, of aanwezigheid van 1 aanspreekpunt voldoende is, wat de aanpak is als er een pan kapot gaat bij het vastzetten (wie verzorgt een nieuwe) en of er garantie op de werkzaamheden van toepassing is.

Dak herstellen

Betreft plat dak op uitbouw woonkamer. Er zijn nu bobbels in het materiaal te zien (wat voor materiaal het is, is niet bekend). Hieronder zit nog geen vocht, er zijn nog geen scheuren te zien. Wat zijn de herstelkosten? Het dak is plm 3 x 5. 10 (eventueel met beide buren aan te pakken, dus dan gaat het om 3x dit formaat).

Isoleren en plaatsen van dakpannen

Ik wil van mijn twee onder een kap, twee woningen isoleren en bij voorkeur voorzien van zonnecel dakpannen. Het oppervlak is ongeveer 150-200 m2.

Dak bedekken

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak voorzien van folie, nieuwe panlatten en nieuwe rode pannen. Er gaan ongeveer 1700 pannen op het dak en 65 nokvosten. Het is een twee onder een kap woning en waarschijnlijk doen de buren ook mee.

Vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen

We hebben een kraaiennest onder de dakpannen aan de voorkant van het huis. We willen deze graag weg hebben en voor 15m2 dakgoot schroten om dit in de toekomst te voorkomen.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

5 meter vogelwering plaatsen en 5 meter hout impregneren op het dak. Is bereikbaar middels een ladder.

Coating op de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag coating laten aanbrengen over de dakgoot van 6 meter. Dit is in verband met lekkage. Deze is 6 meter hoog.

Dakpan rechtleggen en kapotte en weggewaaide nokpan vervangen

Door de storm is een dakpan aan de rand van het huis weggewaaid op onze garage en daar is nog een pan stuk gegaan. Graag deze vervangen. Waarschijnlijk Hoe lang gaat het nu duren de storm wel enige tijd?

Dakschade door de storm herstellen

Dakschade door storm. Dakpannen verdwenen op 2 plaatsen. Svp noodreparatie.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Schuin pannendak can ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om vier kleine lekkages.

Dakreparatie vanwege lekkage

Er zijn op diverse plekken lekkages aanwezig. Wij hebben een schuin dakpannen dak waar de kringen zichtbaar zijn op het plafond. Het betreft een tussenwoning met het dak op de noordzijde. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten inspecteren en een offerte te ontvangen.

Dakraam plaatsen

Vakman, In mijn dak op zolder, met scharnierkap, wil ik graag een dakraam geplaatst hebben. Nu heb ik daar geen ramen. Betreft de Velux dakraam 114 x 118 cm S06. Het dakraam, manchet en gootstuk heb ik al in mijn bezit. De rest van de benodigdheden indien dit nodig is dient de vakman te regelen. Graag een totaalprijs: plaatsen raam en ook de binnenafwerking erbij, BTW en reiskosten. Bij voorkeur kom ik in contact met een vakman uit of uit de directe omgeving van Woerden.

Houten dakgoot repareren

Het betreft een houten dakgoot met een folie erin. De folie is waarschijnlijk ergens stuk gegaan waardoor het hout van de dakgoot is gaan rotten. De houten dakgoot is bekleed met een kunststof. Het werk omvat: verwijderen kunststof beplating, houten dakgoot herstellen, nieuwe folie in dakgoot aanbrengen en kunststof beplating weer monteren. De dakgoot is ongeveer 4 meter lang, waarbij 1 hoek voornamelijk is aangetast.

Zadeldak renoveren

Dakrenovatie ca 65 m2. Zadeldak, Pannen nog goed, panlatten vervangen, nieuwe folie aanbrengen en isolatie.

Schuurdak dekken en dakreparaties

Ik heb een schuurtje van ongeveer 6 m2. Ik heb lekkage aan het dak. Als het regent, zie ik het water naar beneden stromen. Ik heb bitumen met grind op het dak liggen, ik wil dit graag laten vervangen.

Lichtkoepel en dakbedekking vervangen

Ik heb lekkage in het dak van mijn bijkeuken. Er zit daar een kleine lichtkoepel in, die ik wil laten vervangen. Ook moet er ongeveer 2 m² nieuw bitumen op. De binnenbetimmering is door de lekkage uitgezet en wil ik daarom ook laten vervangen. Ik laat het hier graag even beoordelen en opmeten. Ik wil graag een offerte ontvangen voor een dubbelwandige lichtkoepel. Het is geen verzekeringswerk.

Rieten dak op een woonboerderij vervangen

Wij zijn momenteel bezig om de boerderij van mijn schoonvader te kopen. De woonboerderij heeft een rieten dak, dat momenteel in matige tot slechte staat is. Het dak is 20 meter lang en aan elke zijde 9 meter lang vanaf de nok gemeten. Er zitten 6 dakramen in. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de vervanging van dit rieten dak.

Coating aanbrengen op dakgoten

Er dient bij 2 naast elkaar gelegen rijtjeswoningen de dakgoot van ongeveer 6 meter lang, dus 2x, gecoat te worden zodat deze weer prima waterdicht is.

Lichtkoepel laten plaatsen

Wat kost het plaatsten van een lichtkoepel in een halletje van 2 x 2 meter? Wij overwegen een lichtkoepel van ongeveer 60 bij 60 centimeter. Of bij een divergerende lichtkoepel wellicht een kleinere maat.

Lekkende nokpannen laten vastzetten

Mijn huis heeft 1 woonlaag met een schuin pannendak daarop. Een of meer nokpannen lekken, het dak is makkelijk te bereiken vanuit de tuin.

Boeidelen rondom de woning vervangen

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor het vervangen van de boeidelen rondom mijn woning. Het gaat om de hoekwoning waar de boeidelen aan de voor en achterkant ongeveer 6 meter lang zijn. Daarnaast moeten ook de boeidelen in de nok van het dak vervangen worden (zie foto). Op dit moment zitten er houten boeidelen waarvan het verf afbladert en er op sommige punten houtrot zit. Ik wil graag nieuwe boeidelen van kunststof. Op een van de woning zit een dakkapel ook hiervan wil ik de boeidelen laten vervangen.

Lekkage dak - scheve dakpannen recht leggen

Dakpan ligt scheef, hoog schuin dak. Lekkage en tocht.

Bitumen of EPDM op het dak aanbrengen

Graag wil ik het huidige bitumen platte dak vervangen, het gaat om een dak van ongeveer 30 vierkante meter. Het platte dak is goed te bereiken en graag in de offerte meenemen wat de kosten zijn voor het verwijderen van het huidige dak en het plaatsen van een nieuw bitumen of EPDM dak.