Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wijk bij Duurstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Wijk bij Duurstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Wijk bij Duurstede of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Wijk bij Duurstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, dakpannen van woning en schuur vervangen, inclusief dakgoot en regenpijp, rieten dak vervangen van woonboerderij, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, dakisolatie en nokvorsten vernieuwen, dakisolatie van buitenaf, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Wijk bij Duurstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Wijk bij Duurstede:

Schuin dak isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn schuine dak aan de buitenzijde kan isoleren. Het gaat om een tussenwoning. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 40 à 50 m2. De dakpannen dienen hergebruikt te worden. Het dak bevindt zich boven de tweede verdieping.

Lichtkoepel plaatsen

Wij hebben een uitbouw van 5 x 3 meter en willen graag een lichtkoepel laten plaatsen voor iets meer daglicht. Wij zitten te denken aan een lichtkoepel van polycarbonaat met circa grootte 120 x 120 cm. Echter staan wij open voor advies.

Dakpannen reinigen en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van ons pannendak van onze tussenwoning. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Er is een mogelijkheid dat er 2 aansluiten identieke daken ook aangepakt moeten worden.

Reparatie aan bitumen dakbedekking

Ik woon in een geschakelde woning met een plat dak van ongeveer 60 m² met bitumen dakbedekking. Ik heb op dit moment een lekkage die ik zelf niet kan dichten. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Er ligt geen grindballast op het dak. Er zijn 3 schuine kanten op het dak met een verdiepte goot van ongeveer 60 cm. Ik denk dat bij dat opstaande randje de lekkage ontstaat. Ik laat de klus graag even bekijken en hoor dan wat de kosten zijn.

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een pannendak. De lokatie van de lekkage is bekend.

Vervangen van daklatten en pannen

Wij hebben lekkage op ons dak van 50 m2 met oud Hollandse pannen en willen graag de pannen en daklatten vervangen hebben. Het gaat om een hoekwoning uit 1962 waar zwarte betonnen pannen op zitten. Het is een woning met 2 verdiepingen.

Pannen vervangen

Graag ontvang ik een kostenindicatie voor het vervangen van de dakpannen. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe pannen gelegd te worden. Het betreft een jaren´80 tussenwoning. De oppervlakte van het dak is ongeveer 45 m2.

PVC-dak op een industriepand aanbrengen

Op dit moment ligt er een vergunningaanvraag bij de gemeente voor de bouw van een industriepand. Omdat de heipalen een lange levertijd hebben, zal de bouw op zijn vroegst gaan starten over 2 maanden vanaf nu. Ik verwacht dat over ten minste 3 maanden vanaf nu dakbedekking kan worden aangebracht op de 2 platte daken van elk 300 m². Ik wil graag een offerte ontvangen voor PVC dakbedekking of EPDM. Ik wil graag advies over de beste materiaalkeuze en de prijsverschillen en levensduur daarvan. Ik kan u per email een tekening sturen met de exacte afmetingen.

Solatubes aanbrengen

Eén of twee solatubes in een plat dak. Eventueel een van de twee via een plat dak, daarna door de zijmuur. In de keuken hebben we een donker hoekje. We willen graag dat er iemand komt kijken om ons advies te geven of we er één of twee nodig hebben.

Dakbedekking op schuur en overkapping vervangen

Dakbedekking van een schuur en een overkapping vervangen. Het gaat om een lengte van 2.60 bij een breedte van 5.10 meter.

Boeiboord en daklijst laten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de boeiboord en zinken daklijst van mijn garage. Het gaat om 1 deel van ongeveer 6 meter. Ruimte is toegankelijk.

Isolerende dakdekking aanbrengen

Ik ben op zoek naar een isolerende dakbedekking. Het is voor een plat dak. Nu is er bitumen dakbedekking met grind erop. De oppervlakte is circa 80 m2, 40 m2 op de eerste verdieping en 40 m2 op de tweede verdieping. Ik denk aan een groen dak en wil een zeer goed isolerend dak. Graag eerst meer informatie over de isolatiewaarden en mogelijkheid om te combineren met een groen dak.

Dak met stormschade repareren

In november 2013 is mijn huis getroffen door een tornado waarbij er veel dakschade was. Het meeste is gerepareerd op een natte plek na die aan de binnenzijde van het dak zat. Inmiddels is deze natte plek helemaal doorgerot en dient te worden vervangen. De plek is zeker 1 m2 groot. Graag laten wij de vakman de binnenzijde van het dak te beoordelen en te repareren. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakisolatie met isolerende dakplaten aanbrengen

Licht hellend plat dak, circa 65 m2 dient te worden voorzien van isolerende dakplaten en nieuw bitumen. Het is een oud dak van 1974: 37mm spaanplaat / dampremmende laag / 2cm PUR (opstalan BN37 speciaal) + bitumen Aanwezig: 1x schoorsteen, 1x afvoerpijp afzuigkap, kleine bitumen beklede dakkapel, twee zonnepanelen op standaard met dakdoorvoer. Graag advies over wel, niet of deels plaatsen over oude dak heen, inclusief prijsopgave van alternatieven. Werk uit te voeren in mei 2015. Aanvullende informatie/tekeningen/foto's zijn op verzoek beschikbaar.

Dakgoten vervangen

Mijn huis heeft voor en achter 5 meter aan dakgoot en deze wil graag laten vervangen. Voor kan "gewoon" bereikt worden en achter moet een steiger opgebouwd worden. Graag willen wij de opties weten met wat voor materiaal ik dit kan vervangen en de mogelijke kosten hiervan.

Daklijsten repareren

Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor de volgende reparatie . - daklijsten zijkant huis. - daklijst garage (waarschijnlijk alleen voorkant nodig) - daklijst van de goot (waarschijnlijk alleen voorkant nodig) - nieuwe voordeur monteren los daarvan offerte -schilderen voorkant huis

Vernieuwen dakleer

Vervangen van het dakleer van: - garagedak: afmeting 720 x 320 cm; - uitbouw: afmeting 600 x 300 cm. Er ligt geen grind op het dak. Tot op heden geen last van lekkage.

Dakwerk/dakgoten/regenpijpen

* Het aanbrengen van 1 extra afvoer in de goot die wordt aangesloten op de bestaande afvoer ernaast. * Het nazien van de dakpannen bij de schoorsteen.

Reparatie daklekkage

Het vervangen van enkele dakpannen en loodslab weer goed plaatsen. Het dak bevindt zich op 2,5 meter hoogte, het gaat om de aansluiting van de aanbouw aan het huis.

Vervangen 2 of meer hoekdakpannen

Twee ingemetselde hoekdakpannen zijn kapot en moeten vervangen worden + op juiste manier inmetselen. Misschien meerdere hoekdakpannen tegelijk vervangen? Op ca. 5 m hoogte, aan de voorkant van het huis. Het is een vrijstaand huis van 2 verdiepingen met schuin dak zoals bij een boerderij.

Dakgoot betimmering

Aanbrengen van stroken trespa aan de voorzijde van de dakgoot. Het betreft twee huizen. Totale lengte ongeveer 24 meter. Al het materiaal is aanwezig, op maat gezaagd en voorgeboord. Ladder is ook beschikbaar.

Vervangen bitumen dakbedekking

Onze uitbouw heeft een bitumineuze dakbedekking met zinken dakranden. Het bitumen moet vervangen worden. Waar? Wijk bij Duurstede Wanneer? Zo spoedig mogelijk. Spoed? Nee, prima als kleine klus tussendoor te plannen.

Vervanging/reparatie goten

Vervangen van zinken dakgoten aan voor- en achterzijde van de woning of reparatie van de goten. Breedte van de woning ongeveer 5 meter. Voor 2 goten en achter 2 goten. Lekkages bij de naden. Verzorgen van steiger voor werkzaamheden. Wellicht doen de buren mee. Afvoeren materialen.

Vervangen van de dakgoten, voor en ...

Vervangen van de dakgoten, voor en achter. Totaal ongeveer 45 meter. Het betreft een rijtje vier woonhuizen.

De loodslabben rondom de (stenen) ...

De loodslabben rondom de (stenen) schoorsteen moeten vervangen worden.