Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen vervangen dakkapel:

Bitumen vervangen dakkapel

Bitumen dakbedekking vervangen van dakkapel 8,5 m x 2,5 m
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen vervangen dakkapel uit heel Nederland:

Plat dak opnieuw bedekken

Ik heb een plat dak waar nu bitumen en grind op ligt, het is al 25 jaar oud en ik wil dit graag laten vervangen. Ik weet niet wat de oppervlakte is. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Plat dak bedekken met bitumen

Ik wil de dakbedekking van mijn platte dak vervangen. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik vervangen door nieuwe bitumen. Het dak is 10 m2.

Dak van carport vervangen

Wij willen een platdak met bitumen bedekking op de carport laten vervangen door EPDM. Afmetingen 980 cm bij 365 cm. Gelijktijdig willen wij de boeiborden rondom laten vervangen. Het gaat om 19,6 meter boeiboord. Graag een kunststof boeiboord.

Dakshingles vervangen voor bitumen

Ik wil mijn dakshingles laten vervangen voor een bitumen dak van mijn schuur. De oppervlakte is ongeveer 32 m2.

Vloer dakterras vervangen en losse dakpannen repareren

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de houten planken op het dakterras van een gedeeld dakterras van in totaal 23 m2. De voorkeur heeft om het te vervangen door een composiet variant indien dit mogelijk is. Tevens wil ik graag het dak onder het terras laten controleren en zien of hier onderhoud aan gepleegd moet worden, voornamelijk de bitumen matten wil ik laten controleren. En er is pas geleden lekkage geweest bij hevige regenval in de hoek met de afvoer (er is en stort afvoer gemaakt door de vorige eigenaar) en er zijn dakpannen die daar loskomen, dus ik zou hier graag ook een van uw experts naar laten kijken.

Het dak van een uitbouw isoleren en opnieuw bekleden

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van de uitbouw kan vervangen. Momenteel ligt er bitumen op. Het dak is 25 m2 en is goed bereikbaar. Naast het opnieuw dekken moet het dak ook geïsoleerd worden.

Vervangen dakbedekking

Huidige bedekking is 35 jaar oud toe aan vervanging. Het gaat om een dak van 60 m2 waar nu bitumen op ligt, en dit wil ik laten vervangen door nieuwe dakleer. Graag een offerte hiervoor.

Een dak van een tussen-schuur vervangen/renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn tussen-garage kan vervangen. Momenteel ligt hier bitumen en grind op. Het dak is ongeveer 3 bij 6 meter groot. Momenteel heb ik lekkage aan dit dak. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden om het dak te renoveren. Wellicht dat meerdere garages onderhoud nodig hebben.

Bitumen dak garage repareren

Gaarne offerte voor reparatie garagedak. Heeft in een hoek gelekt en er dient ook wat houtwerk te worden vervangen. Het dak is 5,5 bij 3,5 meter.

Dak herstel en opnieuw met bitumen bedekken

Ik heb mijn huis verkocht en nu blijkt het dak van de zwembad beschadigd te zijn. Het is een plat dak met een kleine helling waar nu bitumen op ligt, en ik zou willen weten of het deels, of helemaal vervangen moet worden. Mocht het zo zijn dat het helemaal vervangen moet worden dan zou ik er graag opnieuw bitumen op willen hebben. Het dak is 95 m2.

Partners

Partners van Casius