Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vleuten of directe omgeving.

626 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vleuten:

Uitsparing voor een lichtstraat in het dak maken

Ik wil een platte lichtstraat plaatsen in de uitbouw. De lichtstraat is 425 x 125 cm en bestaat uit 1 stuk. Het materiaal van het dak van de uitbouw is onbekend, waarschijnlijk is het een betonnen constructie. De werkzaamheden zullen bestaan uit het inspecteren van de constructie, het maken van de uitsparing, plaatsen van de lichtstraat en afwerking van het dak. Indien de dakconstructie uit gewapend beton bestaat, tevens ook het berekenen van draagkracht.

Dakbeschot repareren

Ik wil graag een deel van het dakbeschot laten vervangen, rondom de linkerzijde van de dakkapel. Deze is destijds niet goed aangelegd waardoor er lekkage is ontstaan. De lekkage is inmiddels vakkundig verholpen maar een deel van het dakbeschot is verpulverd door het vocht. Het gaat om een deel van circa 1 meter breed en 2 meter hoog op schuin dak van de zolder. Er is een aanbouw op de eerste verdieping waarop een ladder stevig geplaatst kan worden.

Bitumen vervangen dakkapel

Bitumen dakbedekking vervangen van dakkapel 8,5 m x 2,5 m

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe lichtkoepel op een plat dak. De binnenmaat is 140 bij 140 cm.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het dak is een vrij steil puntdak met een totale oppervlakte van ongeveer 260m2. Bouwjaar huis is 1918 met een houten kapconstructie in goede staat. De dakpannen zijn grotendeels her te gebruiken, maar sommige kapotte pannen moeten vervangen en alle pannen moeten gereinigd. Omdat de houten kapconstructie mooi is van binnen, gaat de voorkeur uit naar isolatie aan de buitenzijde.

Meer licht creëren in een plat dak

Wij willen een lichtkoepel, lichtstraat of solatube installeren op het dak. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren. Afmetingen waarschijnlijk rond de 1.20 x 2.50 meter.

Daklekkage repareren

Het betreft een 45 graden dak met dakpannen waarbij er lekkage optreedt op de overgang van pannendak naar gevel van de buren. Het lijkt er op dat dit de loodslab is. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Dakrenovatie van een schuin pannendak

Ik wil het dak laten renoveren. Het gaat om een schuin dak van 23 m2 met dakkapel en daar moeten nieuwe houten platen, dakpannen en isolatie komen. Het dak is op de 2e verdieping.

Dakpan vervangen

Pand bouwjaar 1955

Opstand en raveling maken en lichtstraat plaatsen

Het gaat om de montage van een lichtstraat op een plat dak. Inclusief het maken van een rafeling en opstand. De lichtstraat is al in ons bezit. De afmetingen zijn 120 cm x 300 cm.

Daklijsten vervangen

We hebben op de uitbouw daklijsten die roesten bij de naad. Betreft 2 daklijsten, de roest zit precies in het midden. Indien mogelijk reparatie, anders vervangen. De daklijsten zijn samen zo'n 6 meter.

Windveer en dakpannen vastleggen

Aan de voorzijde van onze woning staat een windveer gedeeltelijk omhoog door de harde wind. Aan de achterzijde van de woning zijn ongeveer 6 dakpannen verschoven. Ik wil de windveer weer goed vast laten zetten en de dakpannen weer goed laten leggen, zodat er geen lekkage kan ontstaan.

Verschoven dakpannen rechtleggen

Er zijn 4 dakpannen verschoven naast de dakkapel. Ik kan er helaas zelf niet goed bij. Ik zou graag willen weten wat het kost om deze pannen weer goed te leggen en dit laten doen.

Plat dak met polystyreen XPS isoleren

Interesse in het isoleren van een plat dak van 3 bij 9 meter volgens de omgekeerd plat dak methode (gebruik makende van de isolatieplaat polystyreen XPS 120 x 60 x 5 cm en bedekt met grind). Er zitten twee ontluchtingspijpen op het dak.

Afvoerpijp onder de dakgoot repareren

De afvoerpijp lekt, die net onder de dakrand hangt. Je kan op tussenverdieping op dakje staan, bovenaan de pijp loopt het water er langs. Lijkt daar iets fout te zitten.

Isolatie in het dak aan laten brengen

Het dak met een oppervlakte van x laten isoleren.

Dakkoepels in een plat dak plaatsen

Ik wil graag advies en offertes voor het laten plaatsen van 2 dakkoepels van ca. 2.00 x 0.80 cm. Het gaat om een plat dak en het is goed toegankelijk.

Weggewaaide dakpan vervangen

Er is één dakpan weggewaaid bij de dakbedekking aan de zijkant van het trapgeveltje aan de voorkant van ons huis (2e etage/zolder). Graag spoedige vervanging in verband met overdracht/verkoop huis op 30-11. Het gaat om een donkerkleurige dakpan.

Kraaiennest van de schoorsteen verwijderen

Op onze schoorsteen staat een metale sierkap. Blijkbaar ook een mooie plek voor een kraai om zijn nest onder te maken. Deze schoorsteen heeft een luchtuitvoer-kanaal, geen uitvoer van een openhaard. In de afgelopen twee weken heeft een kraai deze voorzien van vele takjes, en lijkt dit op een kraaiennest. Graag wil ik dat het kraaiennest wordt verwijderd en er strips worden aangebracht om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurd.

Lekkage bij aansluiting en dakkapel

Bij harde regen en wanneer de wind op de dakkapel staat, hebben we lekkage. We vermoeden dat dit komt doordat de dakpannen niet goed aangesloten liggen op dit punt. Het lijkt dat het aan de rand van het dak lekt. Graag een offerte om de lekkage te verhelpen.

Dakgoot reinigen

De dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning willen wij laten reinigen. De goten zijn ongeveer 10 meter lang per stuk. We hebben de voorkeur voor reiniging met een hogedrukreiniger. De goten zijn makkelijk te bereiken; het is een deel van een twee-onder-een kap woning. De goten zitten boven de tweede verdieping.

Dakreparatie vanwege daklekkage

Ons pannendak moet gerepareerd worden, bij harde langdurige buien hebben we last van lekkage. De pannen zitten nu ongeveer 50 jaar op het dak en hier zal ook naar gekeken moeten worden, alsmede de daklatten en de dakfolie. Het is een dak van ongeveer 52 m². Voornamelijk hebben we last bij de aanbouw. Ook naar de dakgoot van ongeveer 6 meter lang zal gekeken moeten worden. Voor de dakgoot zal qua materiaal het een en ander besproken moeten worden.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Sinds paar weken lekkage als hard regent op mijn schuine pannendak, laatste stukje op de eerste verdieping van beton plafond naar schuindak, graag zie ik iemand langskomen om dit probleem voor mij te verhelpen.

Dakgoot schoonmaken

Onze dakgoot is verstopt. Ik wil graag weten wat het kost om de dakgoot schoon te maken en op welk termijn dit kan.

Dakpan uit de daknok gevallen

Er is bij ons aan de voorkant van het huis 1 dakpan in de dakgoot gevallen en deze willen we graag weer in de nok hebben