Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot herstellen of vervangen:

Dakgoot herstellen of vervangen

Wij hebben lekkage bij een dakgoot. Deze zijn best oud en misschien aan vervanging toe. De goten hangen op de tweede verdieping en zijn ongeveer 5.5 meter lang per zijde. Graag nodig ik u uit om dit te inspecteren en een offerte op te stellen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot herstellen of vervangen uit heel Nederland:

Dakgoot vervangen en dak herstel

Ik wil graag 12 meter dakgoot vernieuwen + zeil onder de dakpannen leggen + nok nakijken /herstellen indien nodig.

Scheuren in dakgoot herstellen of dakgoot vervangen

Er zit een bouw fout in de dakgoot (1978). Afvoer opening zit ca 1,5 cm boven bodem goot zodat er altijd water in blijft staan. Nu er scheurtjes inkomen, lekkage. Goot ca. 6 meter lang op 2,5 meter hoogte.

Op 1e verdieping de lekkage aan zinken dakgoot herstellen en dakgoten reinigen

Zinken dakgoot begint ergens te lekken. (Totale lengte van dakgoot is circa 5,50 meter). Het is de de dakgoot van de 1e verdieping. Graag de lekkage herstellen en de dakgoten reinigen.

Dakgoot/dakgoten nalopen/repareren + bitumen dak waarschijnlijk vervangen.

Het gaat om een VVE met twee beneden- en drie bovenwoningen. Dakgoten ( 50 m) en afvoeren checken ( vernieuwen/herstellen ?) Dakgoot kopse kant: zinken bakken aan elkaar bevestigen. Bitumen op platte gedeelte van het dak moet waarschijnlijk vervangen worden (EPDM?). Randen van koepels op het dak nalopen. Als ik,gegevens van de vakmensen heb kan ik drone-foto's sturen.

Dakgootbak plaatdelen herstellen of vervangen

Ik wil de plaatdelen onder mijn dakgoot laten vervangen achterkant en zijkant is onder nok van het huis. De platen zitten tussen de muur en de dakgoot, begint los te raken. Daarnaast beginnen ze een beetje te rotten. Het gaat om ongeveer 6 meter, aan de achterkant is ongeveer 8-10 meter. Dit wil ik graag door u laten bekijken om te kijken of dit hersteld kan worden of vervangen dient te worden, natuurlijk dient u het ook aan te pakken.

Houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken

Ik ben op zoek naar iemand die met name het houtwerk van mijn dakgoot kan vervangen/ herstellen. Tevens het aanpassen van de kapellen/het vervangen van de bestaande bekleding door trespa. Ook het plaatsen van rolluiken is een optie.

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e

Vochtig blijvende gevel probleem achterhalen en herstellen

Vorig jaar heb ik, als gevolg van een lekkende dakgoot bij de buren, een kleine lekkageplek in mijn badkamer gehad. Lekkage is verholpen. Echter is mijn gevel buiten een krap jaar verder nog steeds nat. De plek wordt niet groter (is sindsdien juist - vooral vanaf bovenaan - verder opgedroogd), maar blijft sinds enige tijd min of meer gelijk in omvang. Overdag is deze droger dan 's ochtends vroeg. Hoe droog de plek is hangt mede af van wind en temperatuur. De plek lijkt niet afhankelijk van regen. Het gaat om een spouwmuur. Isolatie aan binnenkant muur lijkt droog. Ook lijkt er op basis van meterstanden geen sprake van waterverlies aan leidingwerk binnenshuis. Verdere lekkage in de goot is ook niet vastgesteld, ook geen treksporen die wijzen op water vanaf dak (lek detectie lijkt me dus niet de oplossing). Het is op de eerste verdieping. De plek is ongeveer 1-1,5 meter breed en ongeveer driekwart van een verdieping hoog. Ik zoek iemand die kan bepalen wat het probleem is welke oplossing daarbij past. Wellicht is de steen/voeg poreus of aangetast door zouten uit het regenwater. Of is er een isolatieprobleem, mogelijk een koude brug probleem. Of is er een nieuwe oorzaak.

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Graag een offerte voor het repareren of vervangen van houten bak om de dakgoot incl. dakgoot herstellen of vervangen. 2x 6.5 meter (voor- en achter). Het hout is gaan rotten, en daarom wil ik de hele ombouw vervangen.

Gevel herstellen

2 onder 1 kap woning; 1e verdieping, Scheur in achtergevel links van het raam, muur lijkt over gehele hoogte te zijn verschoven naar de hoek toe; de muur staat daar 1 cm naar buiten. onder de dakgoot is niet direct een oorzaak te zien. Aan de zijkant van de woning is iemand tijdens het parkeren achteruit tegen de muur gereden, hierdoor is een steen beschadigd door de trekhaak van het voertuig. Daarnaast ligt de deksteen op de muur naast het huis op verschillende plaatsen los. in bijgaand document een aantal foto's Betreft: - herstellen metselwerk achtergevel - herstellen voegwerk tpv schade door aanrijding - bevestigen losliggende dekstenen De gevel is 2,10 hoog en 1,40 m breed.

Partners

Partners van Casius