Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groendak aanleggen:

Groendak aanleggen

Sedumdak aanleggen op uitbouw. Twee aangrenzende platte daken (19m2 en 14m2).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groendak aanleggen uit heel Nederland:

Groendak op overkapping aanleggen

Sedummatten plaatsen op overkapping van 3 x 10 meter

Groendak aanleggen

Ik ontvang graag een offerte voor het aanleggen van een groendak dat kwalificeert voor subsidie van de gemeente. Het gaat om de uitbouw van de keuken, ik schat 25 m2.

Groendak aanleggen

20m² plat dak met huidig bitumen naar groen dak, extensief

Nieuw dakbedekking en groendak aanleggen

wij zijn ons aan het oriënteren op een groendak (sedum) en vernieuwing van het ( garage en tuinkamer) plattedak gebouwd 1992, er liggen kiezels op en 8 zonnepanelen met windscherm en een kleine licht koepel. Afmeting 13,5 x 4.,5 meter. De buurvrouw aangrenzend wil ook meedoen heeft geen zonnepanelen. Wat zijn hier de kosten van en welke dakbedekking is het beste. graag voor elk dak apart. berekenen

Daklekkage repareren en sedumdak realiseren

Ons dak van de schuur lekt en wij willen dit graag laten repareren en graag een extensief groendak laten aanleggen. Het dak is bijna 20 m2, net iets kleiner en we hebben nu bitumen liggen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn voor een sedumdak.

Dakrenovatie en aanleggen groendak

Wij hebben 2 losse platte daken (3 m2 + 12.5 m2), aangelegd in 1983, die (zo ver wij weten) nooit gerenoveerd is. Wij willen van beide een groendak maken. Momenteel ligt er teer op. Wij hebben van 2 anderen gehoord dat het haalbaar moet zijn om een groen dak te maken. Deze zomer zouden wij deze klus uit laten voeren. Graag iemand die even langskomt.

Nieuw plat dak + groendak met grassen / struiken

Het vervangen van een plat bitumen dak op de schuur / garage van ongeveer 30-35 m2 (van 2 eigenaren) op deel van 20 m2 (1 eigenaar). Dit ivm einde levensduur, eerste lekkage en niet meer goed afwateren van het dak (water blijft te lang staan, geeft lekkage).Daarnaast aanleggen van een groen dak met grassen / struiken (hoger ivm uitzicht) en zorgen voor goede afwatering. Mogelijk aansluiten regenton, grotere afvoer en/of afsluiten van riool.

Dakleer vervangen en aanleggen groendak

Ik wil graag het dak van de aanbouw vervangen voor een vegetatiedak. Er zal gekeken moeten worden naar de dakconstructie. het opp is ongeveer 25m2

Sedum dak aanleggen

Met een “groen” dak worden met sedum beplanting met verschillende kleuren in de volle zon. Wel compleet gemaakt dakbedekking (EPDM) met de beplanting en afwatering. Afmeting 3,50 X 3,50 meter. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak

Groendak aanleggen

Het gaat over onze aanbouw van 9 x 5 m2. Er liggen nu golfplaten op. Deze moeten verwijderd worden en daarna willen we een groendak aan laten leggen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius