Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten dakterras aanleggen:

Houten dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras bovenop de 2de etage, boven mijn twee slaapkamers laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 23 m2. We hebben geen idee of het dak sterk genoeg is. We willen het terras van hout.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten dakterras aanleggen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning 4m diep en 5m breed met dakterras

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. De afmetingen zijn 4m diep bij 5m breed. Daarna wil daar een dakterras op realiseren (maar dat hoeft niet door de aannemer te gebeuren). We hebben daar nog geen bouwtekeningen voor, we zijn namelijk nog in bespreking met de buren, zodra ze akkoord geven voor dakterras gaan we bouwtekeningen laten maken. We willen graag een aannemer voor de uitbouw, hiervoor is geen vergunning voor nodig. De achtergevel moet wel doorbroken worden dus we moeten ook een constructietekening daarvoor laten maken. Er moeten heilpalen geslagen worden en daarop moet een fundering komen. Graag stenen aan de buitenkant en houten constructie aan binnenkant. Graag verder casco opleveren.

Draagkracht dakterras berekenen voor vergunnings aanvraag

Voor een vergunningsaanvraag van een dakterras wil ik graag een draagkrachtberekening hebben van het dak. Tekening van balken etc. is reeds gedaan in Sketchup en evt. te leveren. Tevens wil ik voor mijzelf een draagkrachtberekening hebben voor het plaatsen van een speksteen kachel van 435 kg op de eerste verdieping op een houten vloer met draagbalken.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Dakterras vervangen, stalen draagbalken plaatsen en composiet vlonders leggen

Wij willen onze vlonder planken en draagbalken van ons terras vernieuwen. Wij hebben nu hardhouten vlonder planken en steunbalken. Er is sprake van een zwevend dakterras boven op de eerste etage van onze open garage.  De dwarsliggende balken zijn van ongeveer (6,7 x 24,2 cm | 550 cm), zijn van hout en verbonden aan een stalen zijkant. De afstand tussen deze balken is 39-40 cm. De stalen zijkant is verbonden met het huis en aan de andere kant op twee betonnen pilaren. Deze houten dwarsliggende balken willen wij laten vervangen door IPE 180 stalen balken. Leveren jullie dit ook? Zo niet, dan willen wij dit via een externe partij bestellen en door jullie laten plaatsen. Bij de externe partij kunnen we deze laten voorzien van gaten als dit gewenst is. De lengte van het terras is 5 m, en de breedte is 5.5 m. Wij dachten er aan om composiet planken hierop te plaatsen in een antraciet kleur. Hebben jullie tevens planken in de volle lengte? Is het mogelijk om de planken bij een externe leverancier te bestellen en door jullie te laten plaatsen? Graag ontvangen we meer informatie over de mogelijkheden en een prijsindicatie en verwachte moment van levering en plaatsing. Van tevoren willen wij graag alles laten opmeten. Ik kan tevens foto's van het terras sturen. Ik hoor graag van u.

Fundering en dakconstructie met dakterras maken voor een aanbouw

Ik woon op de eerste verdieping, daaronder zit mijn kelder. Deze kelder is als woning geregistreerd. Ik heb een klein balkon, deze zou ik willen verlengen door een uitbouw en op het dak van de uitbouw een dakterras te laten maken. Er staat nu een houten uitbouw, deze moet eerst gesloopt worden want hier is geen fundering aanwezig. Dan zou de fundering gemaakt moeten worden en alleen de constructie voor het dak met dakterras. De aanbouw metselen en afwerken verder kunnen we zelf. De aanbouw zal 4 x 8 meter worden.

Split unit op zolderkamer plaatsen

Ik wil op zolder een airco hebben. Wij zijn in het bezit van een dakterras grenzend aan onze kamer. Hier kan de unit staan. Het gaat om een kamer van 5x5x2,5 meter. Het is een houten muurtje waar er doorheen gaat. De airco ga ik zelf aanschaffen, als u kan aangeven of u het 'aansluitingsmateriaal' kan leveren of dat ik dat zelf moet kopen is dat fijn.

Prefab dakopbouw

Ik zou graag een dakopbouw van circa 40 m2 willen met daaraan indien mogelijk een dakterras. We zouden dan de helft dakterras willen en de helft een dakopbouw. Een vergunning is nodig, maar deze zou makkelijk te verkrijgen moeten zijn. We willen een prefab constructie met kunststof gevelbekleding. Het dak is vermoedelijk sterk genoeg. Het aantal ramen is nog niet zeker, maar er komen ramen aan de voorkant en achterkant met kunststof kozijnen. Graag zou ik dan ook gelijk mijn huidige houten kozijnen vervangen door kunststof. Het gaat om: de woonkamer van ongeveer 3 meter, de keuken van ongeveer 1,5 meter en de slaapkamer van ongeveer 2,5 meter. We willen een complete oplevering. Het dak wordt dicht. Er moet nog een trap en trapgat gemaakt worden.

Dakterras renoveren

Er ligt nu grind op het dakterras dit wil ik graag weg laten halen en aflaten voeren. Dat moet veranderen in iets dat beter beloopbaar is, ik zou hier graag houten vlonders willen hebben. Ook zou ik het fijn vinden om een hek om het dakterras te zetten een soort balustrade hek.

Dak van schuur renoveren en daarop een dakterras aanleggen

Graag willen we iemand die het hele plaatje kan doen. Dus een nieuw schuurdak maken plus schutting. Plus vlonder plus trap. De dak is 3,90 x 2,90 meter. Er liggen nu tegels en dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moeten er houten planken op komen. Wie kan ons helpen?

Renovatie dakterras

Het houten frame van I balken waar ons dakterras op rust moet vervangen worden. De bovenste laag van deze balken begint poreus te worden waardoor de schroeven waarmee de dekplanken vastliggen los komen. Het dakterras hangt niet door, het project is dus preventief. De kwaliteit van de (bankirai) dekplanken en het hekwerk is nog prima. Het project omhelst dus het demonteren van het dakterras, het vervangen van het frame (door hout of staal) en het weer terug monteren van het terrasdek & hekwerk. Het project kan eventueel in twee stappen gedaan worden (voorste en achterste helft dakterras apart). Omdat het hier een draagconstructie betreft zoeken we bij voorkeur een vakman die hier ervaring mee heeft die ook even langs kan komen. Het uitvoer termijn is afhankelijk van de manier van uitvoeren. Als het gehele dakterras in ene gedaan wordt, dan zal het op langer termijn uitgevoerd moeten worden, maar als het in twee delen kan (gaat onze voorkeur naar uit) dan kan het op korter termijn.

Partners

Partners van Casius