Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor sedumdak realiseren op mijn schuur:

Sedumdak realiseren op mijn schuur

Op het dak van de schuur (~10m2) overwegen we om een sedumdak aan te laten leggen. Het is nu een plat dak met standaard dakbedekking voor een schuur, ik weet niet of dit EPDM of bitumen is, maar het is een van de twee. Graag gaan wij opzoek naar een onderhoudsvrije optie.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sedumdak realiseren op mijn schuur uit heel Nederland:

Een klein sedumdakje realiseren op vier palen

Er staan vier palen in de grond. Ik zoek een partij die op deze vier palen een sedumdak kan realiseren. Dit moet ongeveer 2 m2 worden. Er staan draagbalken op de palen.

Sedumdak voor een aanbouw realiseren

Goedendag, Graag wil ik op onze aanbouw (2 verschillende hoogtes) een sedumdak aan laten leggen. Het betreft +/- 25 m2. Het dak met bitumen is nog niet gecheckt of dit het kan dragen. Locatie is toegankelijk via dakterras en slaapkamerraam.

Het realiseren van drie sedumdaken op zeecontainers

Ik zou graag willen weten of een sedumdak ook mogelijk is op een zeecontainer. Hoeveel dit zou kunnen kosten op een plat dak van 6x2.5m. Het gaan uiteindelijk om drie verschillende zeecontainers die op een terrein worden geplaatst en als gallerij worden gebruikt. Ik heb het al op bushokjes gerealiseerd gezien, mijn oog moet dit dus ook mogelijk zijn op een zeecontainer. Graag ontvang ik hier meer informatie over en een offerte.

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

Groen dak carport realiseren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze carport zou kunnen voorzien van een sedumdak. Het gaat om een dak van 10 m2 met een stalen/houten constructie. Met wat het (platte) dak nu bedekt is, is onbekend.

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.

Sedumdak realiseren

Ik ben geïnteresseerd in een sedumdak en wil hier graag een offerte voor ontvangen. Het gaat om het platte dak van mijn garage, waar momenteel bitumen opligt. Het dak is ongeveer 11 bij 3,15 m. Ik heb een ander stukje dak, daar zit een hek omheen, het is een soort balkon, hier kan ik niet oplopen, maar zou dit graag zo aanpassen dat dat wel kan. Dit stuk is 2.17 bij 2.69 m en moet dus beloopbaar worden. Huidig ligt er bitumen op. Ik werk overdag en ben slecht bereikbaar, dus het liefst in de avond bellen, of mailen.

Sedumdak realiseren op mijn dak van de schuur

Ik wil graag een extensief sedum dak, op mijn schuur. Het is ongeveer 12 - 14 m2 groot. Het is een platdak met bitumen. Mijn vraag is of u dit voor mij kan realiseren, adviseren erin en ook kan voorzien van een installatie.

Lekkende schuurdak herstellen en extensief sedumdak realiseren

Mijn schuurdak, plat met bitumen, lekt. De lekkage moet dus verholpen worden (nieuwe dakbedekking?) En ook wil ik graag een sedum (extensief?) dak er op. De oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Het realiseren van een sedumdak op een opbouw

Betreft plat dak van circa 4*4 meter met in het midden een dakkoepel van 1,25*1,25 meter. 's Ochtends voll in de zon. Later op de dag meer schaduw. Het is de bedoeling dat er een onderhoudsarm sedumdak op komt, graag ga ik in overleg met een vakman om dit te realiseren.

Partners

Partners van Casius