Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor glazen serre repareren:

Glazen serre repareren

Mijn moeder wil haar serre opnieuw laten beschilderen. Echter lekt bij hevige regenval de glazen serre op bepaalde plekken lichtjes. Dit moet uiteraard eerst opgelost worden. Waarschijnlijk zal het aan het rubber liggen tussen de stalen verbindingsstukken die het glas tegen het houtwerk houden. Zie foto's bijgevoegd.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen serre repareren uit heel Nederland:

Fundering voor serre

Ik heb een fundering nodig voor het plaatsen van een glazen terras overkapping van 600 cm x 250 cm. Ik weet niet zeker wat voor soort fundering het moet zijn. De locatie is goed toegankelijk.

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw laten maken, het liefst een soort serre tussen twee gemetselde muren waarvan 1 reeds aanwezig is. Een muur zou gemetseld moeten worden en de voorkant een glazen pui. Palen zijn voor de fundering waarschijnlijk nodig, we hebben veengrond. Breedte 5,47 meter diepte 2,6 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Graag wil ik twee offertes, een voor een glazen dak, en een voor een normaal dak met een lichtstraat. Er zouden aan beiden kanten elektra aansluitingen moeten komen. De vloer doe ik zelf. De sleutel krijgen we 14 april.

Uitbouw met serre

We willen een complete, glazen uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning, naast de keuken. De grootte 220 × 420. De muur naar de keuken moet voor een deel worden doorgebroken, de openslaande deuren van de woonkamer naar buiten moeten eruit om de doorgang naar de serre te maken. Aan de kant naar de buren willen we een muur, de kant naar de tuin serredeuren (evt harmonicadeuren) en tevens het dak met zoveel mogelijk raam/serre. Ik verwacht dat er fundering benodigd is. Aanvullende werkzaamheden zijn een koppeling naar het riool vanaf de keuken, en het afwerken van de keuken, en het aanleggen van elektra.

Uitbouw/glazen serre moderniseren

Wij willen een woning kopen maar de serre bevalt niet en die willen we verbouwen. Het idee is het recht deel van de serrevloer te hergebruiken en daar twee muren aan de zijkant bouwen en glas in het midden wat bij de stijl van het huis past. Verder wil ik dat de serre opnieuw gestuct word, en dat er vloerverwarming in komt + in de hele woonkamer. Woonkamer en serre zijn bij elkaar ongeveer 11 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw glazen serre

Ik wil een complete uitbouw van 10 m2 laten plaatsen, inclusief elektra, stucwerk, een fundering en een houten constructie. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Fundering realiseren voor een serre van glas

Voor een glazen serre van 3,5 m breed en 1,5 m diep moet een lichte fundering worden geplaatst. Graag zou ik hiervoor een offerte willen ontvangen. Naast de fundering moet deze ook ongeveer 30 cm verhoogd worden. Dit omdat de tuin ook ongeveer 50 cm lager ligt dan het huis.

Serre plaatsen

We willen graag onze woning aan de achterzijde uitbreiden. de totale breedte van de woning is 5,40. maar hier zit ook de schuur bij in. deze willen we verkleinen en betrekken bij de woning+ een stuk woonserre ernaast. Op het dak van de schuur zouden we dezelfde glazen ramen willen als de rest van de woonserre. Zodat het geheel mooi op elkaar aansluit en er veel licht in de woning komt. We willen of 2 of 2,5 meter diep de uitbouw doen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?

Serre / aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag wat meer ruimte in de woonkamer maar vooral veel meer licht. Daarom denken we aan een (casco) serre. Het is wel een rijwoning, dus zou ook een aanbouwconstructie kunnen zijn met glazen pui en lichtstraat. Opties nog af te wegen. De woning is 5.75 m breed en qua diepte denken we aan 2 tot 2.5 meter.

Serre aanbouwen

Heb interesse in een serre van 6 mtr bij 2,5 mtr met één schuifdeur en glazen pui. Ik wil mij graag laten informeren over de mogelijkheden. Tot nu toe bijna alles zelf gedaan maar wordt te oud.

Serre dak lekkage herstellen

Serre met glazen dak lekt druppels gewijs in het midden. Rubbers zijn na 25 jaar aan vervanging toe.