Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van een serre vervangen:

Dak van een serre vervangen

Ik heb een serre (bouwjaar 1997) die nog prima voldoet maar waarvan de drie dakplaten toe zijn aan vervanging. De platen meten 95 x 145 cm. Ik wil daarbij ook vooral een constructie waardoor er minder kou de woonkamer in komt via dit dak.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van een serre vervangen uit heel Nederland:

Vervangen polycarbonaat dakplaten serre

Aanbouw aan de achterzijde van de woning heeft dak met polycarbonaat platen. Deze platen dienen allemaal te worden vervangen inclusief alle profielen/ strips afdichting e.d. Zodat het dak weer waterdicht is. Profielen lekken en platen zijn beschadigd door hagel o.a. Aan 1 zijde buren... hun dak aanbouw is iets over mijn dak heen gelegd. De rest van het dak is vrij. Dak is 5 platen breed + stukje van 20 cm breed. De platen zijn 125 cm breed en 3/3,5 lengte. ( standaard) dubbele kanalen Kleur doorzichtig melk. Graag een all-in offerte. (materialen, arbeidsloon, afvoeren en aanbrengen)

Doorgeroeste balkonpalen vernieuwen

De staande palen van het balkon zijn doorgeroest. Bij de 2 woningen boven mij zijn 2 palen doorgeroest, die zitten aan 2 balkons vast. Er is nog een paal van een balkon die in het dak van de serre van een buurvrouw is verwerkt. Omdat de serre niet bij de vve hoort, zouden wij de kosten van het openen van het plafond graag apart vermeld hebben op de offerte. Voor wat voor soort palen ze worden, maakt ons niet uit. Het gaat om 6 huizen. Beneden moeten waarschijnlijk stempels gezet worden? Alvast bedankt.

Serre achterzijde

Bestaande serre kleiner maken, nieuw dak bestaand is van glas en dakterras realiseren met nieuwe schuifpui.

Expertise en uitvoering veiligheid en isolatie dak van serre

We hebben reeds een dichte serre, gebouwd door vorige eigenaren. We hebben twijfels over veiligheid en isolatie van het dak. Nu 14 platen enkel glas met golvende kanaalplaat erover. Graag uw expertise. Misschien 14 sterke isolerende polycarbonaat platen er tussen? Graag snel advies, uitvoering in de lente.

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Ik wil de oude polycarbonaat platen (1,6) vervangen voor nieuwe beter geïsoleerde polycarbonaat platen (2,5) omdat de platen dikker zijn moeten ook de aansluitingen vervangen worden. Lengte dak 3.5 meter breed ongeveer 5.70 meter breedte spanten 125 cm. Hoogte serre: 2.5 meter. Afvoeren is niet nodig, locatie is goed bereikbaar voor de vakman.

Sere aanbouwen om huidige woning te vergroten

Wij willen een serre van 5,5 meter bij 2 meter aanbouwen om de woning te vergroten, het dak willen wij niet van glas. Er is geen vergunning nodig. We willen het liefste de serre van kunststof, als dit mogelijk is. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Tegen het voorjaar zouden wij beginnen.

Uitbouw achter verbinding huis en schuur om serre te realiseren

Wij wonen op een hoekhuis en hebben een voor-, zij- en achtertuin. Op 3 m tegenover ons huis staat onze schuur. Wij hebben het idee opgevat om een serre te plaatsen tussen onze woning en de schuur, om zo meer leefruimte te creëren, meer lichtinval, meer verbinding met de tuin en een droge en warme verbinding met de veelgebruikte schuur. Echter hebben we geen idee of dit überhaupt mogelijk is en hoeveel dat zou gaan kosten. Ons huis is 6 a 7 meter breed. Breedte woonkamer is ongeveer 4 m. Het dak willen wij graag veel glas, ook in de muren. Er zal een vergunning nodig zijn. Graag een casco oplevering. Ik denk dat er een fundering nodig is. Graag hoor ik van jullie hoe jullie hier over denken. Of misschien zouden jullie langs willen komen om het te komen bekijken? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw laten maken, het liefst een soort serre tussen twee gemetselde muren waarvan 1 reeds aanwezig is. Een muur zou gemetseld moeten worden en de voorkant een glazen pui. Palen zijn voor de fundering waarschijnlijk nodig, we hebben veengrond. Breedte 5,47 meter diepte 2,6 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Graag wil ik twee offertes, een voor een glazen dak, en een voor een normaal dak met een lichtstraat. Er zouden aan beiden kanten elektra aansluitingen moeten komen. De vloer doe ik zelf. De sleutel krijgen we 14 april.

Uitbouw met serre

We willen een complete, glazen uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning, naast de keuken. De grootte 220 × 420. De muur naar de keuken moet voor een deel worden doorgebroken, de openslaande deuren van de woonkamer naar buiten moeten eruit om de doorgang naar de serre te maken. Aan de kant naar de buren willen we een muur, de kant naar de tuin serredeuren (evt harmonicadeuren) en tevens het dak met zoveel mogelijk raam/serre. Ik verwacht dat er fundering benodigd is. Aanvullende werkzaamheden zijn een koppeling naar het riool vanaf de keuken, en het afwerken van de keuken, en het aanleggen van elektra.

Nieuwe dakbedekking serre

Vervanging van polycarbonaat van de serre door polycarbonaat met zonwerende coating of groen dak. Gaat om 14 m2.

Partners

Partners van Casius