Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp omleggen:

Regenpijp omleggen

Beste vakman, zie foto. De rechter regenpijp (die recht loopt) is van mij. De linker regenpijp (waar een bocht in zit) is van de buren. Ik wil mijn rechte pijp aanpassen zodat ie precies zo wordt als bij de buren, zodat we op dezelfde manier ons zonnescherm kunnen laten plaatsen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp omleggen uit heel Nederland:

Regenpijp verplaatsen

In verband met het plaatsen van een serre wil ik mijn regenpijp verplaatsen. Dus een nieuw gat maken en het oude gat dichtmaken. En de nieuwe een klein beetje omleggen i.v.m. met de aansluiting op de hemelwaterafvoer.

Regenpijp omleggen

Ik wil graag mijn regenpijp laten omleggen. Zie het bijgevoegde document voor een uitgebreide omschrijving en een foto van de situatie. Als er nog vragen zijn dan kunt u mij bereiken via telefoon of mail. Het gaat om PVC buizen.

Regenpijp aanleggen

Regenpijp aanleggen. Bestaande hemelwater van dak omleggen naar (nieuwe) eigen regenpijp en aansluiten op riolering in tuin - op dit moment is de afvoer verlegd naar de buren, deze moet op een eigen, aan te leggen, regenpijp komen welke uitmondt op een bestaande regenpijp van de uitbouw op begane grond - betreft 3 etages

Alle werkzaamheden vinden in een keuken ...

Alle werkzaamheden vinden in een keuken plaats: verwarmingsleidingen omleggen, waterledingen omleggen, elektriciteitsleidingen omleggen, vloer opvullen, muur stuken, regenpijp wegwerken, openhaard stuken,

We willen de hal uitbouwen en van het ...

We willen de hal uitbouwen en van het voorste deel van de garage een studeerkamer maken. Daarvoor moet een deel fundering worden aangebracht. Het vereist metselwerk van de uitbreiding van de hal en het maken van binnenmuren met isolatie in de garage. In de buitenmuur van de garage willen we een raam. Verder: aanleg van c.v.radiatoren in de hal en in de studeerkamer. In beide ruimtes zal een vloer moeten worden gelegd, omleggen van regenpijp, wasbak in de garage en de benodigde elektra en verlichting. De huidge voordeur zal hiermee verdwijnen. We willen een kozijn met voordeur in de haluitbouw en een apart kozijn met binnendeur om de toegang tot de studeerkamer te maken op de plaats van de garagedeur nu.

Regenpijp omleggen, oude pijp vervangen ...

Regenpijp omleggen, oude pijp vervangen door een nieuwe. Zinken dakgoot, PVC regenpijp.