Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakinspectie en verhelpen lekkage schoorsteen van 5 huishoudens :

Dakinspectie en verhelpen lekkage schoorsteen van 5 huishoudens

Wij willen graag met de gehele VVE (5 huishoudens) ons gehele dak laten inspecteren en daar waar nodig renoveren. Daarnaast is er ook bij een van de schoorstenen een lek die verholpen moet worden. Graag zouden wij een offerte ontvangen van de kosten hiervan.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakinspectie en verhelpen lekkage schoorsteen van 5 huishoudens uit heel Nederland:

Dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen

Huis met twee schuine daken in bosrijke omgeving. Op sommige delen zitten mos. Ook is volgens mij de middengoot verstopt en is er een lekkage. Graag offerte voor dakinspectie, ontmossen en vrijmaken van de goten en eventueel de lekkage verhelpen (al komt die waarschijnlijk omdat een stukje lood niet goed zit. (Dakbedekking en oppervlakte dak niet bekend, ik denk meer dan 100 m2)

Dakinspectie uitvoeren en lekkage plat dak verhelpen

Wij willen het platte dak van onze uitbouw (circa 20 m2) laten inspecteren. Tevens willen wij de vastgestelde lekkage laten verhelpen. Het gaat nu om een bitumen dak.

Schoorsteenlekkage verhelpen en dakinspectie

Ik woon in een tussenwoning in een rijtje van 8 woningen uit bouwjaar 1971. Wij hebben lekkage bij de schoorsteen. Ik heb aan beide zijden op het dak een schoorsteen staan die ik deel met de buren. Graag laat ik de lekkage verhelpen. Ik denk dat het lood en/of het voegwerk moet worden gerepareerd. Ik weet niet of mijn buren ook lekkage hebben. Verder wil ik graag een oordeel over de staat van het pannendak van betonpannen. Dit ligt er vanaf de bouw op en moet mogelijk gerenoveerd worden. Ik ontvang graag vooraf een offerte van alle kosten.