Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor rot dakbeschot vervangen en folie aanbrengen:

Rot dakbeschot vervangen en folie aanbrengen

We hebben een pannendak op ons jaren '30 huis. Een deel van het dakbeschot van het achterdak is rot en moet worden vervangen. Verder willen we graag folie over het hele achterdak. Dit is ongeveer 12 m2 schatten we in.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rot dakbeschot vervangen en folie aanbrengen uit heel Nederland:

Pannen en deels dakplaten vervangen

Dakpannen zijn aan vervanging toe, een deel vh dakbeschot is rot en moet vervangen. Meroma dakpannen en die liggen op opstellen platen. Er zijn ook twee velux dakramen te vervangen. Dak is 100 m2 Dakramen zijn 134 bij 98 cm

Dak isoleren

Alleen de binnenkant van het dakbeschot van de 2 schuine delen van het dak dienen te worden geïsoleerd. Er zit een TL Balk gemonteerd op een plaat asbest tegen de Nokgording. De plaat asbest ga ik zelf verwijderen en bij de gemeente werf inleveren. Ook de TL Balk kan ik zelf verwijderen of verplaatsen. De isolatie zou makkelijk tussen de gording en spantbenen tegen het dakbeschot worden geplaatst. Het huis is van 1907 dus hout kwaliteit is niet al te best maar zeker niet rot. De oppervlakte is ongeveer 30 m2 en het werk dient voor de winter te zijn uitgevoerd.

Deel van garagedak repareren

Dakdeel reparatie: - 2x dakbalk rot, - afvoer hemelwater slecht, - dakbeschot rot, - vervangen 2x balk dak drager, - Afvoer herstellen. Tijdelijke noodreparatie

Dakshingles vervangen en dakhout repareren

Na een fout isolatie advies is het huidige dak rot: - Verwijderen oude isolatie (pir) - Verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen dampwerende laag - Aanbrengen nieuw dakbeschot met isolatie (rd min 3,5) - Aanbrengen nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Het dak is 40 m2. Het dak begint op de tweede verdieping (zolderverdieping).

Dakonderhoud en -renovatie

- Gebreken afdichten nokvorsten van huis (zie bijlage); - Bemossing/vervuiling dakpannen verwijderen van huis (zie bijlage); - Voor 2 schoorstenen dienen een paar gebreken aan het lood / zinkwerk en aansluitingen met dak gerepareerd te worden; - Voor 2 schoorstenen dient het voegwerk te worden vernieuwd. Hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen / impregneren (zie bijlage); - Op een paar plekken zit een steen in de gevel los. Graag deze losse stenen opnieuw voegen; - In het dakbeschot van de garage is (hout)rot aanwezig. De oorzaak hiervan is een (oude) lekkage die het houtwerk (langdurig) heeft aangetast; dit probleem oplossen. Had graag een gedetailleerde offerte. Beoogde week voor dit werk is week van 17 juli 2017.

Lekkage bij de nokvorst repareren

Door lekkage bij een nokvorst is een stuk dakbeschot rot en hebben we lekkage naar de slaapkamer. Graag een prijsopgave voor het maken van het rotte stuk dakbeschot (bij mijn weten 1 plank) en het vervangen van de nokvorsten. Deze liggen nu nog in specie. Huis is van omstreeks 1925.

Dakpannen en dakbeschot vervangen

Ik wil de helft( noordkant) van de dakpannen en nokvorsten vervangen en 10 procent dakbeschot vervangen wegens rot. Het is ongeveer 30 m2.

Dakbedekking en stadsuitloop vervangen

Lekkage in het dak van onze serre. Waarschijnlijk de stadsuitloop. Vervangen ongeveer 4 m2 bitumen dakbedekking en stadsuitloop. Uitvoeren in fasen: dakbeschot is rot en wordt door mijzelf vervangen.

Dakpannen en panlatten laten vervangen

Ons dak heeft geen dakbeschot en er zijn een paar panlatten rot. Wij willen graag weten wat het kost om nieuwe panlatten en dakbeschot aan te laten brengen. We willen graag onze dakpannen hergebruiken! Het dak beslaat ongeveer 75 m2, ruwe schatting, we willen graag een m2 prijs. We hebben een vrijstaand en dus goed toegankelijk huis.

Schoorsteen renoveren of vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van de schoorsteen. De werkzaamheden zijn als volgt: Buiten: voegwerk vernieuwen verwijderen mosgroei schoorsteen hydrofoberen loodwerk verbeteren gereed maken voor houtkachel Binnen: Dakbeschot  met (hout)rot herstellen:  enkele  onderdelen  van  het  dakbeschot  moeten  worden  vervangen. Het  vervelende  hiervan  is  dat  aan  de buitenzijde (enkele)  pannen  of  een  deel  van  de  dakbedekking  verwijderd  moet  worden  om  dit  herstel deugdelijk  te  kunnen  uitvoeren. Eventueel dient het asbest verwijderd te worden in de schoorsteen. Er zijn foto's beschikbaar.

Partners

Partners van Casius