Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen:

Vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen

Er zit een nest van kauwen onder de daknok. Deze wil ik graag laten verwijderen en een preventie laten aanbrengen zodat er niet weer een nest gebouwd kan worden. Het betreft een twee-onder-1-kap woning (begane grond, 1e verdieping en zolder). Hoogte van grond tot nok is 10-12 meter. Begreep van eerdere werklui dat er een steiger geplaatst moet worden om er te komen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen uit heel Nederland:

Vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen

We hebben een kraaiennest onder de dakpannen aan de voorkant van het huis. We willen deze graag weg hebben en voor 15m2 dakgoot schroten om dit in de toekomst te voorkomen.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

We hebben onder de nok van het dak een vogelnest zitten en helaas zijn de vogels ook onder de dakpannen geweest. Beide problemen moeten dus opgelost worden.

Dakpannen met vogelschroten dichtmaken

Een vogelnestje onder een dakpan boven de dakgoot. Alle dakpannen boven de goten voor en achter moeten dichtgemaakt worden, zodat de vogels geen nestjes meer kunnen maken. Wij denken aan vogelschroten. Liefst zo snel mogelijk in verband met de vogels.

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels

Dakreparatie op een pannendak

Ik heb een dakpannen piramide dak. Precies in het midden op de top hebben vogels een gat gehakt. Er zitten 2 gaatjes in van 3 a 4 cm groot. Ik zou graag een indicatie prijs hebben voor een mogelijke reparatie.

Vogelschroot aanbrengen langs de zijgevel

Wij hebben last van vogels onder de dakpannen aan de zijgevel en willen hier graag vogelwering laten aanbrengen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Op ons dak zijn 12 zonnepanelen gemonteerd, waar onder vogels (kauwen) genesteld hebben. Sindsdien blijven de kauwen terugkomen en wurmen zich dagelijks tussen de dakpannen en zonnepanelen door. Wij willen graag: - De nest-resten laten verwijderen; - Bird blockers / borstels of iets dergelijks langs de zonnepanelen laten plaatsen; - Vogelpinnen op de nok van het dak laten plaatsen. Er zijn meerdere bewoners in de straat die dezelfde klachten hebben. Die zullen waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn om mee te doen.

Vogelnestresten onder de zonnepanelen verwijderen

Op ons dak zijn 19 zonnepanelen gemonteerd, waar onder vogels (kauwen) genesteld hebben. Sindsdien blijven de kauwen terugkomen en wurmen zich dagelijks tussen de dakpannen en zonnepanelen door. Wij willen graag: - De nest-resten laten verwijderen; - Bird blockers / borstels of iets dergelijks langs de zonnepanelen laten plaatsen; - Vogelpinnen op de nok van het dak laten plaatsen. Er zijn meerdere bewoners in de straat die dezelfde klachten hebben. Die zullen waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn om mee te doen

Gaas in de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag gaas in de dakgoot ivm overlast vogels onder de dakpannen. Het is aan de voorzijde van het huis, circa 7 meter lang! Graag mailen!

Buitenmuren en dakpannen reinigen

De buitenmuren zijn na de bouw geïmpregneerd, in 2002. Alleen de latere aanbouw niet. De rode dakpannen zijn door het weer aangeslagen, tevens wil ik de openingen waar vogels nestelen afsluiten. Kunt u een offerte maken waarbij separaat vermeld wordt wat de kosten zijn voor het reinigen, afsluiten van de openingen in het dak en het impregneren? De oppervlaktes zijn helaas niet bekend.

Partners

Partners van Casius