Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen dakbedekking vervangen door pvc:

Bitumen dakbedekking vervangen door PVC

Ik wil de bitumen dakbedekking laten vervangen door PVC. Het gaat om een woning van 2 verdiepingen van ongeveer 6 meter hoog totaal. Het oppervlakte is ongeveer 9 bij 5,5 meter. Het gaat om een plat dak met licht afschot.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen dakbedekking vervangen door pvc uit heel Nederland:

Platdak bedekken met EPDM

Ik heb plat dak met bitumen ongeveer 20 jaar oud geen lekkage. Ik wil nieuwe dakbedekking vanwege zonnepanelen die ik eventueel gaan aanschaffen. Het is 5,2 meter bij 8,5 meter.

Dak van een tuinschuurtje bedekken

Ik wil het dak van mijn tuinschuur opnieuw bedekken. De nok is 2,20 en beide zijden zijn 1,50 meter. Momenteel zit er bitumen golfplaten op die vervangen moeten worden voor Aquapan dakbedekking. Eventueel mag alles door de vakman zelf ook verwijderd worden en afgevoerd worden.

Caravandak renoveren

Caravan dak, schilddak met singeltjes van bitumen, caravan is vlak hellend en is zo'n 50 vierkante meter, dakpanplaten moeten rood gekleurd zijn. Platen mogen indien mogelijk over de bestaande dakbedekking.

Dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen

Wij willen onze bitumen dakbedekking vervangen (25 m2, ligt nu grind op). Daarnaast willen wij een jet bik dakentree van 180 x 80 cm laten installeren en een kleine lichtkoepel op een andere plek verwijderen en het gat dicht laten maken. Kunt u voor mij een grove schatting maken hoeveel dit zou kosten (all in prijs)? Het betreft een houten dak.

Dak renoveren i.v.m. lekkage

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Plat dak van 90 m2. Huidige dakbedekking (bitumen?) ligt er al ruim 35 jaar en moet gerenoveerd worden. Liefst dus met een nieuwe laag er over heen.

Daklekkages verhelpen

Ik heb 2 daken van elk zo'n 18 m2 en bij beide heb ik last van lekkage. Huidige dakbedekking is bitumen of EPDM (weet ik niet precies) en ik wil dit veranderen naar stalen platen. Wie kan mij hier mee helpen? Materialen in overleg.

Isoleren van een dak

Wij willen het dak van onze jaren '70 woning laten isoleren. Het betreft een plat dak van ongeveer 65 m2. (Binnenmaat woning 6.3 x 9.7 meter). De huidige dakbedekking is bitumen en zo’n 13 jaar oud. Op het dak komen na isolatie ook zonnepanelen te liggen en er wordt een dakvenster gemaakt.

Dakterras met composiet aanleggen en bitumen vervangen

We willen een nieuwe vloer op een bestaand dakterras laten leggen. De nieuwe vloer moet uit composiet planken bestaan. Het dakterras is in een L-vorm, waarbij de een zijde ongeveer 4,0 x 4,3 meter is en de andere zijde 2,0 x 4,5 meter is. We willen voordat het dakterras gelegd wordt ook de bitumen dakbedekking laten vervangen.

EPDM dakbedekking leggen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning met een oppervlakte van 60 m2 en een lessenaarsdak van 11-12 graden. Hier moet de bitumen dakbedekking en de schoorsteen verwijderd worden en EPDM geplaatst. Hierna zal er zonnepanelen door derden geplaatst gaan worden, graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor eventueel isolatie. Wellicht gaan de buren ook mee doen, er zal dan nog een keer 60 m2 bij gaan komen. Helaas is dit nog niet zeker.

Dakbedekking op een schuur vervangen

Onze schuur is 250 x 500 cm. Het is een plat dak met dakbedekking en zinken daklijsten. Het betreft een bitumen dakbedekking. Schuur is goed bereikbaar middels een gang van 1.5 meter breed. Gaarne een offerte voor het aanbrengen van een nieuw dakbedekking over het bestaande heen met dak trimmen.

Partners

Partners van Casius