Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor epdm aanbrengen op balkon:

EPDM aanbrengen op balkon

Ik wil graag het zink op mijn balkon aan de achterkant laten weghalen en daar EPDM op laten leggen. Het balkon is 6.25 meter breed en ongeveer 1 meter diep.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor epdm aanbrengen op balkon uit heel Nederland:

EPDM dakbedekking aanbrengen

EPDM dakbedekking over bestaand bitumen dak van ongeveer 90 m2. Eventueel samen met buren 180 m2.

Dakbedekking op fietsenstalling

Het gaat om een nieuwe verlaagde fietsenstalling, plat dak, van 2 x 2,5 meter te bedekken met EPDM/Bitumen/PVC en het aanbrengen van een afvoer.

EPDM dakbedekking op de veranda aanbrengen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking op onze veranda met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Het dak is bereikbaar via het huis. De klant vraag zich af of er ook nog moet worden geïsoleerd voordat de EPDM wordt geïnstalleerd.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het volgende: Dakbedekking: - 273 m2 dakbedekking, over 3 dakniveaus - 168 m1 kimfixatie Randafwerking: - 121 m1 onder zinken deklijst - 47 m1 opgaand werk De offerte/kostenraming moet goed worden gekeurd in de VVE vergadering in het voorjaar. Wij hebben de voorkeur voor een EPDM dak.

EPDM dakbedekking op een loods aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een EPDM dakbedekking op een nieuwe nog te bouwen loods a 220 m2. De ondergrond is van metalen damwandplaten met isolatie en daarop PIR platen. Graag uw offerte voor het aanbrengen van EPDM. Optioneel ook de isolatielaag van 140 mm aanbrengen. De vergunning voor de bouw van de loods zal in week 2 worden aangevraagd, het werk zal dus niet voor week 20 kunnen worden uitgevoerd.

EPDM op een plat dak aanbrengen

wij willen graag van u per mail een offerte ontvangen om een plat dak met epdm te restaureren . Het plat dak is plus minus 25 x 10 meter Ik hoor graag van u , met vriendelijk groet ,

EPDM dak op dakkapel

Aanbrengen van EPDM laag op een dakkapel van 2,5 x 6 meter breed. Het dakkapel staat op de 1e verdieping. Met een ladder kan de vakman er al bij.

Dakbedekking op platte daken van een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en de ruwbouw is klaar. Ik wil er in januari graag dakbedekking laten aanbrengen op 130 m² plat dak. Het dak bestaat uit 3 delen van respectievelijk 80, 30 en 20 m². Het dak is al voorzien van dakisolatie, Ecotherm Topline XR, 2-zijdig gecacheerd. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor EPDM, PVC en bitumen dakbedekking, inclusief alle montagekosten.

EPDM aanbrengen en daktoegang maken

Graag een kostenopgave voor het vervangen van een EPDM dak. Aangezien het platte dak op de 2e verdieping is, wil ik ook graag een daktoegang laten maken. Aanvullende info: op het platte dak zijn 17 zonnepanelen geplaatst.

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.

Partners

Partners van Casius