Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak met vochtschade controleren:

Dak met vochtschade controleren

Wij hebben een jaren '30 woning en op zolder is her en der wat oude vochtschade zichtbaar. Ik heb niet de indruk dat het dak nu helemaal lek is, maar 100% vochtwerend is het ook niet meer. Er zitten op verschillende plaatsen scheuren in het oude loodwerk. Kunnen jullie een keer komen kijken en advies uitbrengen?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak met vochtschade controleren uit heel Nederland:

Dakpan op hoek van dak vervangen en enkele op de juiste plek leggen

Dakpan vervangen op hoek dak (dakpannen aanwezig) en deze weer vast schroeven en enkele dakpannen weer goed recht leggen. Evt inspectie van dakkapellen omdat er wat vochtschade binnen is te zien.

Dakleer aanbrengen

Nieuw dakleer aanbrengen in verband met vochtschade door loszittend dakleer rondom de stadsuitloop. Voorkeur voor bitumen. Afmeting plat dak +/- 3 X 3 meter

Vochtschade herstellen

Ik zou graag een offerte willen laten opmaken voor een muur op de zolder die aangetast is door de regen. Een dakpan is van het dak gevallen waardoor wij schade hebben aan de muur. Zijn er kosten verbonden aan het opmaken van een offerte?

Vochtschade herstellen

Ik heb in mijn woning vochtschade door lekkage van het dak. De vochtschade bevindt zich in de badkamer, er is inmiddels ook schimmelvorming. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen van wat de kosten zijn voor het herstel hiervan.

Vochtschade herstellen

Door een fout van mijn buurman (die een dakkapel aan het bouwen is) is ons dak niet meer goed waterdicht. Wij hebben water in ons plafond en wij zien water in de muur van de badkamer. Het zou kunnen dat ons isolatie materiaal ook nat is op andere plek maar wij kunnen dat niet zien. Deze week gaat het dak van de buurman dichtgemaakt worden. Wij zoeken iemand om en offerte te maken en om onze verzekering te laten betalen. De buren aan de andere kant van deze buurman, hebben hetzelfde probleem. Mogelijk kunt u dat ook oppakken?

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

Door lekkage dak is plafond van de slaapkamer beschadigd. De afmeting is 4,7 x 3 meter, twee betonplaten. Ik wil graag een offerte wat de reparatie gaat kosten. De lekkage is nog niet verholpen. De verzekeraar moet de offerte goedkeuren.

Kozijnen herstellen

Onderhoudsklus op twee etages. I.v.m. een vochtdoorslag probleem op de eerste verdieping hebben wij (VVE) het dak laten vernieuwen en de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De kozijnen op de eerste verdieping zijn rondom ook gekit. Het vochtdoorslag probleem bleef echter aanhouden. Hierdoor zijn er in de keuken en een aangrenzend kamertje flinke gele plekken en afbladerend verf te zien. Er is een lekdetectiebedrijf ingeschakeld en onderzoek gedaan met infrarood camera en een vochtmeter. Conclusie is dat er regenwater naar binnen komt via de kozijnen op de tweede verdieping en de aansluiting van de kozijnen op de gevel. Advies luidt: - Op de tweede verdieping: compriband verwijderen en de kozijnen rondom af te kitten - Het inschakelen van een kozijn specialist met als doel om de afwatering van de kozijnen op de tweede verdieping te verbeteren - Goed en deugdelijk kitten van de kozijnen op de eerste verdieping. Offerte 1: verdieping: Het beoordelen van het lekdetectie rapport. Nagaan of de conclusies hierin kloppen. Als de conclusie klopt dan uitvoeren van de werkzaamheden/ het advies met als doel wegnemen van de oorzaak van de vochtdoorslag. Offerte 2: Eerste verdieping: Het helemaal nalopen van de ramen/ kozijnen en deze rondom kitten, loszittende afwerkstrips vervangen of weer lijmen. Kortom werkzaamheden uitvoeren waardoor we nog meer zekerheid hebben dat er nergens meer doorsijpelend vocht voor schade zorgt. Op de eerste verdieping moet er ook 1 houten kozijn worden vervangen. Offerte 3: Eerste verdieping: het opstellen van een offerte (t.b.v. verzekering) voor het herstellen van de gevolg vochtschade. Wij (VVE) hebben dus graag 1 bedrijf dat kennis heeft van al deze taakgebieden en de hele klus kan uitvoeren.

Vochtschade onderzoeken en plafond herstellen

Na dak lekkage is er vochtschade ontstaan en 2 jaar geleden met schimmelbestrijder verholpen. Nu met de koude dagen komt er steeds meer schimmel naar voren. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor: - Onderzoek vochtschade - Repareren / herstellen plafond (stucken) - Afplakken kast / grond Oppervlakte plafond circa 2.5 x 2.5 meter

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

In mijn badkamer is er een gat in mijn plafond ontstaan door lekkage. Er hebben 2 vakmannen naar de oorzaak gezocht, de ene zegt door condens vanaf een afvoerbuis van de afzuiger, de ander zegt dat er ook vocht vanuit de schoorsteen vanaf het dak lekt. Nu wil ik dus graag en het probleem laten oplossen en het plafond laten vervangen. Deze laatste kosten mag ik verhalen op de verzekering, dus het moet wel een bedrijf zijn die facturen schrijft. Wat zijn de kosten ongeveer hiervoor?

Panlatten / daktengel vervangen

Een klein stuk dak tengel moet vervangen worden door oude lekkage. Hierdoor is ook het dakbeschot voor een deel weg waar nu een plaat voor zit (ongeveer 20x30cm) Andere foto zit onder de balk onder het gat, hier is alleen vochtschade (20x50cm). Staat van de tengel onbekend. Indien mogelijk ontvang ik een prijsindicatie betreft het vervangen van de tengel/panlat (en mogelijkheid opvullen gat? ) Zie ook de bijgevoegde foto's.