Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor sparingen maken in betonnen dak:

Sparingen maken in betonnen dak

Het maken van 4 uitsparingen in een betonnen dak om later 4 lichtkoepels van 100 x 100 cm te plaatsen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparingen maken in betonnen dak uit heel Nederland:

Muuraanpassingen en sparingen voor nieuwe kozijnen

Ik wil graag een aantal muuraanpassingen en sparingen laten maken voor nieuwe kozijnen: 1. Uitbreiden van een horizontaal geplaatst raam, 175 x 40 cm, naar 175 x 225 cm 2. Uitbreiden van hoekopstelling met alleen ramen aan bovenkant naar volledig glas 180 x 225 cm en 280 x 225 cm. Plaatsen van terrasdeuren in het nieuwe deel van 280 x 225 cm. Zie bijgaande tekeningen. Ik ben voornamelijk op zoek naar een specialist om de, constructieve, muuraanpassingen te verzorgen. Uiteraard ben ik ook geïnteresseerd in een offerte voor alle werkzaamheden, muuraanpassingen, kozijnen met glas, plaatsen. Het puin zal door de vakman afgevoerd moeten worden.

Terrastegels leggen

Afgelopen weekeinde hebben wij het zand aangebracht op de aangevulde grond om de fundering en aangetrilt. Deze klus gaat om het afrijen en neerleggen van de betegeling. Als betegeling langs de randen om de woning hebben wij 60 x 30 x 6 cm tegels aangeschaft, makkelijker als pas te maken en sparingen voor regen afvoeren, en voor de grote stukken 100*100*6 cm tegels. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2 bestrating.

Fundering voor een vrijstaand huis maken

Het laten heien, bekisting maken en beton laten storten inclusief kruipluik en sparingen voor nutsvoorziening. Afmeting fundering 12 x 7 meter. Uitvoering tussen augustus en oktober 2018. Tevens een opgave van een tweede fundering, voor de buurman. De afmeting zal misschien afwijken.

Twee sparingen in muren maken

In de kelder van een kerk willen wij twee lage uitsparingen van ongeveer 80 x 80 cm laten maken. De muren zijn geen draagmuren en ze lijken met (holle?) betonblokken te zijn gemaakt. De ruimte wordt gehuurd van een derde partij die er ook evenementen organiseert, dus er moet zo weinig mogelijk stof/rotzooi worden gemaakt.

Nieuwe betonnen keldervloer glad maken

In oktober is onder onze woning een kelder/souterrain gemaakt, deze is 70 m2 groot en als een waterdichte bak gestort. Er hoeft dus niets beschermt te worden, geen sparingen, geen gaten, geen aangrenzende ruiten. Plat gezegd, egaline storten, en uitvlakken. De vloer is 100% waterpas, bij oplevering, maar denk dat een laag van 1 cm noodzakelijk is gezien de ruwheid van de vloer.

Dubbele deuren plaatsen en sparingen dichten

Wij willen graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Het plaatsen van een dubbele deur in een bestaande binnenmuur, 2 x 83 cm. Het gat moet nog gemaakt worden. Het Betreft een bakstenen binnenmuur van 20 cm dik, waarschijnlijk draagmuur - Het dicht maken van twee deuren, binnenmuur Wij vermoeden dat de muur waarin de dubbele deur gerealiseerd moet worden een draagmuur is. De bedoeling is dat de muur doorgetrokken wordt op de plaats van de deuren die komen te vervallen (dichtmaken met steenachtige materialen). Werkzaamheden dienen volgende week tussen 10 en 15 oktober uitgevoerd te worden. Zie bijgevoegde tekeningen (roze gearceerd nieuwe deuren, blauw komt te vervallen).

Composiet werkbladen op maat maken

Ik heb diverse composiet antraciet bladen opgekocht met zijpanelen en zou deze graag op de juiste maat willen laten maken. Hieronder de maten van de bladen en zoals ze moeten gaan worden. Eilandblad met inductie kookplaat: - 2.80 x 1.00 meter moet verzaagd worden naar 1.80 x 1.00 meter op de zaagkant een rand maken van 6 centimeter en in het midden van het blad een sparing voor een inductieplaat (exacte maatvoering volgt) Het reststuk ga ik gebruiken als werkblad voor in de badkamer. Badkamerblad (reststuk): - deze moet een diepte krijgen van 64 centimeter - de overige +/-36 centimeter wordt gebruikt als opstaande achterwand, hiervoor dient de bovenzijde en de linkerzijde gezoet te worden. Ook worden er 2 wastafels op geplaatst hiervoor 2 sparingen opnemen in het hart van het blad met 2 kraangaten (exacte maatvoering volgt). Werkblad met spoelbak: heeft al de juiste maatvoering. 2 zij stollen voor eilandblad: 1 zijde is de juiste maatvoering en juist afgewerkt het andere blad dient aangepast te worden. - Aan 1 zijde dient een rand gemaakt te worden van 6 centimeter en de binnen zijde (zichtkant plint onderzijde) dient een stuk van 20 centimeter geplaatst te worden. 2 opvul stroken voor werkblad met spoelbak: Van het restmateriaal wat wordt bijgeleverd graag 2 stroken maken; - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant links 12 centimeter diep - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant rechts 12 centimeter diep. Ik hoop dat ik alles duidelijk hebt uitgelegd. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor de bovenstaande werkzaamheden. Kunt u het blad/de bladen eventueel komen halen?

Lichtkoepels maken in een betonnen dak

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting over 11 maanden zal worden opgeleverd. Er is aan de woning een uitbouw met een betonnen dak van 240 cm diep. Ik wil na de oplevering graag 2 lichtkoepels in het dak van de uitbouw laten plaatsen van ongeveer 90 x 90 cm. Daarvoor moeten ook nog sparingen worden gezaagd, want die worden niet vooraf voor mij aangebracht. Ik heb al een meerwerkprijs ontvangen voor als we de koepels direct bij de bouw laten plaatsen, maar vind deze erg fors. Ik ontvang graag een offerte.

Taatsdeuren tussen hal, woonkamer en keuken laten maken

Wij willen graag een dubbele taatsdeur tussen de hal en de keuken en de keuken en de woonkamer. Van metaal met glas erin. De dagmaten van de twee sparingen zijn 1.93,5 meter x 2.38,5 meter.

Rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Ik wil een rookkanaal voor onze houtkachel aan laten leggen. Het gaat om een rookkanaal van in totaal ongeveer 9 m1 door twee verdiepingsvloeren waar al sparingen in zitten. Op het dak moet een dakdoorvoer met trekkap of een schoorsteen worden geplaatst. Ik zal binnenshuis zelf een brandwerende koof maken. De kachel is al aanwezig, maar de dubbelwandige pijpen nog niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de benodigde materialen en arbeidskosten.