Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakleer, lood en hwa repareren:

Dakleer, lood en HWA repareren

Dakleer, loodlijsten en nw hemelwateropvang. Dak is 5x2 = 10m2
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakleer, lood en hwa repareren uit heel Nederland:

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze dakpannen te gaan vernieuwen. Het hoekhuis is van 1960 en de pannen zijn redelijk op. Doordat het huis aan 1 zijde uit is gebouwd liggen er inmiddels 3 merken pannen op die niet echt aansluiten. Het huis heeft een vloerafmeting van ongeveer 9 x 7 meter. De oude pannen en latten dienen te worden verwijderd, hierna folie geplaatst en nieuwe latten en pannen erop. Het lood dient te worden vervangen en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Het dakleer op de dakkapel van 5 meter breed en de keuken aanbouw van 3 bij 3 meter dienen te worden gecontroleerd en vervangen.

Dakleer op plat dak door EPDM vervangen

Tegels en grind verwijderen Oude dakleer verwijderen Epdm neerleggen /lijmen Eventueel wat lood repareren. Op het moment zit ik in het buitenland, en ben via de email te bereiken. Mvg

Renovatie van een zadeldak

Het betreft de volgende werkzaamheden: Zadeldak 80 m2 Verwijderen oude pannen / panlatten Isolatie aanbrengen, min 3,5 Rd ivm subsidie Nieuwe VH pannen glanzend zwart / blauw. Ook nokvorst e.d. ongeveer 20 meter. Langs de nokvorst is aan beide kanten ook snijwerk van dakpannen. Schoorsteen nieuw lood, rondom 3 meter. Dakkappel 2x nieuw dakleer, samen 4 m2.

Dakrenovatie bij 2 onder 1 kapwoning

Betreft twee huizen. Ik wil graag nieuw dakleer, nieuwe dakpannen, nieuwe daklatten en lood. Graag prijs opgeven per woning. Op nummer 65 ook van waterschade in kleine schuur.

Muurlood in een spouwmuur vervangen

Het platte dak van de carport is ongeveer 7.50 meter lang. Het muurlood moet volledig worden vervangen en op het binnenblad van de spouwmuur bevestigd. Het dakleer onder het lood iets hoger tegen de muur bevestigen, het lood raakt nu de muur niet. Prijs aanbieden inclusief alle materialen en afwerking.

Plat dak bedekken

Ik heb een plat dak van 42 m2 met 7 meter lood werk. De aansluiting van het lood zal opnieuw gedaan moeten worden en ik wil nieuw dakleer op het dak. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Ik wil het nieuwe dakleer graag over de huidige bekleding.

Dakleer vervangen

Wij willen graag een check op ons dakleer op het aangebouwde gedeelte. Wij hebben lekkage namelijk bij harde regen. Het leer ziet er goed uit. Mogelijk een lood probleem? Zit net op de rand. Indien nodig voor vervanging dan willen weten wat de kosten hiervan zijn. De bedekking is nog geen 10 jaar oud. Het zal rond de 9 m2 zijn.

Dakbedekking laten vernieuwen

Dakbedekking vernieuwen van 2 daken. Ze zijn circa 27 en 33 m2. Daarbij circa 30 meter daktrim, circa 16 meter lood tegen de muur, en circa 6 meter steens muur met daar op nu dakleer omzetten in aluminium afdekprofiel. De bestaande dakbedekking is 18 jaar oud. Dat kan blijven liggen, dus eroverheen nieuwe laag dakleer aanbrengen. De daken zijn op de begane grond en de eerste verdieping.

Schoorsteen repareren

Onze schoorsteen is toe aan renovatie. Wie kan ons helpen. De schoorsteen laat los op het lood-gedeelte en diverse bakstenen zijn gescheurd. De schoorsteen is goed bereikbaar. Het dak is voorzien van dakleer en niet al te steil. Graag advies.

Schoorsteen renovatie

Het gaat om het renoveren van de schoorsteen. Het lood om de schoorsteen moet vernieuwd worden en wellicht een stukje dakleer vernieuwen. Daarnaast eventueel de bovenplaat van de schoorsteen egaliseren en in een kunststof zetten. De schoorsteen heeft een normale breedte maar is vrij hoog en lang. Graag eerst langs komen om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn, daarna een offerte maken.