Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuin dak, lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren:

Schuin dak, lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Ons dak van 2 appartementen heeft een check nodig, van de VvE. Bij de schoorsteen is lekkage, deze is oud. En goed om het grote dak even te checken, maar volgens mij nog prima. Het dak is ongeveer 5 meter breed en bestaat uit dakpannen. De grootste problemen zijn de dakgoot voor met officieuze regenpijp die weg moet en achter de 2 dakgoten. De goten zijn van zink met een houten bekleding. Ook deze goten zijn 5 meter lang.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuin dak, lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren uit heel Nederland:

Nieuwbouwopdracht

Wij verhuizen begin volgend jaar naar een nieuwbouw woning in Diemen, in de Sniep. Als ik het goed heb begrepen qua opties, zou ik graag de nieuwbouw woning willen laten spuiten (Spackspuiten? ) en daarna per hand glad laten strijken. Het zou in ons geval om een woning gaan van zo\'n 120m2 exl plafond. Mijn schattingen qua oppervlakte vloer grond: 52 m2 (hoogte 2. 9 m), 1ste verdieping: 38 m2 (hoogte 2. 6) en vloer 2de verdieping (schuin dak - hoogte max 3. 6) : 29 m2. Ik hoor graag wat u als vervolgstop ziet. Indien mogelijk om al te beantwoorden: - Kunt u al een schatting maken van de kosten? - Zou het überhaupt mogelijk zijn om eind januari / begin februari het in te plannen? Indien ja, wanneer moet u dit dan uiterlijk weten? Ik hoor het graag, Vriendelijke groet, Roy Martens wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Haard en rookkanaal plaatsen

Rookkanaal plaatsen in huis van 2 verdiepingen betonnen vloer en komt uiteindelijk uit op een schuin dak met dakpannen. Huis gebouwd in 1983. Rookkanaal kan vertikaal vanuit haard aangelegd worden. Liefst met dubbelwandige pijp. Plaatsen van houthaard aan dit systeem.

Dak vernieuwen en oude pannen terugleggen

Het dak vernieuwen, oude dakpannen terugleggen. De oppervlakte is ongeveer 260 m². Het dak is aan de voorzijde Franse kap en schuin aflopend aan de achterzijde.

Badkamer met schuin dak verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen, deze is 2,24 bij 1,70 met een schuin dak. Waar toilet nu onder staat. Ik wil een douche wastafel en douche. De vloer is in principe prima en de tegels ook, maar zouden eventueel ook vervangen mogen worden. (ligt aan de prijs)

Badkamer renoveren

Oude badkamer is gesloopt, afmetingen nieuwe badkamer ongeveer 3 x 3 waarvan ruim een meter onder een schuin dak. Reeds gedaan: - Leidingwerk en electra aangelegd - Afvoeren aangelegd - Muren (grotendeels) gebouwd - Reservoir van toilet geplaatst - Vloer (inclusief vloerverwarming) opgebouwd en tegels gelegd. - Douchegoot geplaatst. Wat moet nog: - Stukken muur (gasbeton) bouwen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Deel dakbeschot beplaten met Fermacell, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Plafond aanbrengen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Alle wanden tegelen (is reeds tegelklaar) - Installatie Sunshower - Installatie douche (vaste wand + schuifdeur) inclusief kraan - Installatie bad, inclusief ombouw én kraan - Installatie badmeubel inclusief kranen - Toiletpot ophangen - Alles kitten en voegen

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.

Schuifdeuren maken onder een schuin dak op de zolder

Wij willen onder ons schuine dak van de zolder bergruimte creëren door daar schuifdeuren te laten plaatsen. De lengte is in totaal 280 cm en daar moeten meerdere deuren van 90 cm hoog naast elkaar worden geplaatst. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen in een semi-bungalow

Ik overweeg om in onze vrijstaande semi-bungalow met schuin dak een houtkachel te gaan plaatsen. We hebben hier een gashaard staan die we verwijderen. De leiding moet degelijk worden afgesloten en voor een deel worden verwijderd. We hebben hier een laminaatvloer die op een tegelvloer ligt. Er moet een goede hittebestendige plaat komen. De hoogte van de kachel tot het plafond is ongeveer 150 cm. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aanleggen van het rookkanaal en de aansluiting van een houtkachel.

Houtkachel in veranda plaatsen

Graag ook ik willen weten hoeveel het kost om bijvoorbeeld houtkachel Lund te laten plaatsen in de veranda. Er dient naast het plaatsen van de kachel een afvoer te worden gemaakt door het dak van de veranda. Dit dak heeft een de bovenzijde dakpannen en loopt schuin af. Aan de onderkant zitten voor de sier rietmatten. Hier moet de pijp dus doorheen. Boven de kachel zal een pijp van ongeveer 1,5 meter moeten komen en boven op het dak een afvoer. Geen idee of de stucwand achter de houtkachel beschermd moet worden tegen de hitte.

Schuine draagmuur verwijderen en stalen balken plaatsen

Wij zijn op het moment informatie/offertes aan het inwinnen over het verwijderen van een schuine draagmuur en deze laten vervangen door stalen balken. Deze balk is ongeveer 62 cm breed en loopt schuin naar het dak toe. De lengte hiervan is ongeveer 3.30 meter. De constructie tekening is, door bouwkenners, al aanwezig.

Partners

Partners van Casius