Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht of directe omgeving.

8092 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

Waterschade aan plafond, mogelijk lekkage

Gisteren ontdekte ik wat vocht in de muur, waar het schilderwerk wat door is gebarsten. Ik vermoed door de hevige regenval, wat wellicht is opgewaaid, maar zou het graag even laten checken.

Sedum dak garage (30m2)

Van ons nieuwe huis in Driebergen is het dak van de garage (plat 30m2) verouderd en moet daarom opnieuw gedekt. Wij zouden graag een groen (sedum) dak willen en willen daarom graag weten wat dit zou kosten. Bij voorbaat dank!

Aanleggen groen dak en vervanging dak

Het gaat om een groen dak voor drie schuurtjes voor drie buren. Nu golfplaat. In totaal hebben de schuurtjes 20m2, het zijn nu 3 aangrenzende daken. Ons plan is om het dak te laten vervangen en vervolgens een simpel groen dak te realiseren. Wij willen graag een partij uitnodigen om te beoordelen of dit tot de mogelijkheden behoort.

Extensief groen dak realiseren

Ik wil graag een groen dak, bij voorkeur extensief. Mijn huis heeft een uitbouw en twee dakkapellen met plat dak, totaal ongeveer 12-15 m2. Met een bitumen dak van minstens 20 jaar oud. Wat is er voor nodig om een groendak te realiseren en wat kost het.

Een dak van een woning voorzien van een groen dak

Wij willen graag een sedumdak op ons platte dak: dit is bovenop de 2e verdieping en betreft 20 m2. En willen direct ook weten of er ook zonnepanelen op het sedumdak kunnen worden geplaatst, is die combinatie mogelijk? Het dak is van hout. Wat de huidige bedekking is, is onbekend.

Vervangen plat bitumen dak en dakpannen schuin dak

Graag willen wij op ons plat dak de bitumen laten vervangen mét nieuwe isolatie (Rc>4) én de dakpannen van een schuin dakdeel laten vervangen. Het oppervlakte van het platte dak is ongeveer 85m2, het pannendak zou ongeveer 25m2, het liefst betonpannen. Het gaat om een oud dak van een woning uit 1900.

Dak isolatie

Het dak dient via de buitenzijde geïsoleerd te worden, momenteel is de binnenzijde afgestuct. Bovenop het keuken dak (16 m2) ligt momenteel bitumen, graag willen wij het dak opnieuw isoleren en laten afwerken. In de toekomst willen wij een dakterras op het dak aanleggen.

Bitumen vervangen

Wij willen het bitumen laten vervangen op onze schuur. Ik weet niet of het verwijderd en afgevoerd moet worden of dat er een nieuwe laag overheen moet. Ik sta open voor beide opties. Het gaat om ongeveer 14 m2.

Groen schuurdak

Ik wil 2 tal aangrenzende schuur daken laten vervangen door een groen dak. Totale afm. circa 2,5 x 6 Huidige dak is bitumen en in slechte staat. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden.

Boeiboorden vervangen

Graag wil ik de boeiboorden laten vervangen voor het volledige huis. Afmetingen zijn niet bekend, oud materiaal ook graag afvoeren.

Het vervangen van een lekkend schuurdak

Het platte dakje van ons schuurtje lekt, ongeveer 10m2. We hebben het recent ontdekt, met regen staan de waterdruppels op de binnenkant van het dak Bitumendak op dit moment, het is de bedoeling dat er EPDM op terrecht komt. Wij hebben ook een opbouw van 1.5 x 3.5 met dezelfde dakbedekking, graag deze ook inspecteren.

Zinken goten vervangen

Zink in 8 meter lange dakgoot aan voorgevel moet vervangen. Lekkage aan de naad twee zinkplaten.

Dak isoleren

Ik wil graag ons plat dak/dakterras van ongeveer 35 m2 waarvan het bitumen aan vervanging toe is isoleren. Tevens wil ik graag een oude niet functionerende schoorsteen laten verwijderen. Tot slot geven mijn buren aan ook mogelijk interesse te hebben om hun dak te vernieuwen en te voorzien van isolatie.

Lichtstraat plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een lichtstraat van 300 x 100 cm boven een uitbouw. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Dakbedekking vervangen

Plat dak, opnieuw voorzien van dakleer. Circa 8.5 m2.

Nokvorsten dichtsmeren en loodslabben herstellen

Kunnen jullie een offerte opstellen voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Dichtsmeren van de nokvorsten ca 7 meter, daarnaast heb ik loodschabben die moeten hersteld worden. Het herstellen van de voegen in de schoorsteen Timing is redelijk flexibel. Heb geen lekkage hoeft dus niet op stel-en-sprong. Januari / Februari is wat mij betreft prima, later dan dat evt bespreekbaar.

Schuin dak ophogen tot een plat dak

Het huidige dak (schuin met dakpannen) willen we vervangen door een plat dak. Hiervoor zal de achtergevel moeten worden opgetrokken, aan de voorzijde hebben wij een schuin dak van circa 60 graden. De afmetingen van het platte dak zal 4,75 meter x 8 meter worden en aan de voorzijde klein beetje schuin lopen, ongeveer 60 graden. Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden. Vergunning moet ik nog aanvragen en bouwtekeningen moeten nog. De achterzijde moet gemetseld worden en de voorkant is hellend met waarschijnlijk dakpannen. Aan de zijkant zal houten bekleding moeten komen. Het zal richting casco oplevering aan de binnenkant zijn. Aan de achterkant zullen kozijnen moeten komen. De zomer van 2020 willen we graag beginnen.

Een puntdak op mijn platte dak realiseren

Het plaatsen van een puntdak op mijn platte dak, voor het plaatsen van zonne-panelen en gelijk het maken van een berg ruimte en of hobby ruimte oppervlakte van ongeveer 9 x 8 meter. Ik denk dat er een vergunning nodig is.

Dak aan de buitenkant isoleren

Huis uit 1913. Betreft een appartement bestaande uit 1e etage en bovenste etage. Dakpannen op het dak. Onduidelijk wat voor isolatie er momenteel tussen zit, maar in de zomer erg heet en in de winter snel koud. Het moet vanaf de buitenkant geisoleerd worden en het dak is 30 - 50 m2.

Lekkage van nok vorsten verhelpen en dak nalopen

We zijn bezig met het opstarten van een VVE. Daar was een bouwkundig rapport voor nodig, zij hebben bekeken dat de de lekkage van de nok vorsten komt. De nok vorsten en de hoekpannen liggen niet allemaal vast of liggen scheef. Dit veroorzaakt lekkage in de badkamer (bovenwoning op de hoek). Zie bijgaande foto voor overzicht van de woning. De gehele nok zal langsgelopen moeten worden en de zijkant van de pannen ook. Het hek naast de woning kan open om daar bijvoorbeeld een steiger of ladder te plaatsen. Via voren zou het ook kunnen. De binnenafwerking is nog een twijfel geval. Ik zou eerst met mijn verzekering moeten overleggen.

Dakherstel en aanbrengen van sedum dak

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten doen: 1. Groendak aanbrengen op bestaand EPDM dak ( 8 a 9 m2). 2. Groendak + vervangen dakbedekking op twee dakkapellen (9 m2) en warmte-isolatie aanbrengen. 3. Verwijderen en afvoeren oud dak met grind en nieuw groen dak op de schuur (6 m2).

Lekkage verhelpen

Het dak van mijn nieuwe woning is voorzien van EPDM Resitrix. Echter heb ik enkele lekkages vanaf dak en dakterras. Graag zou ik een offerte ontvangen om het dak te laten controleren en de lekkages te laten verhelpen. Het gaat om 64 m2.

Regenpijp en boeiboord vervangen

Het boeiboord aan de voorzijde van het huis is aan vervanging toe. Het betreft een jaren 60 doorzon woning met een plat dak, 2 verdiepingen. Het boeiboord is ongeveer 6.30 meter lang. Het liefst in kunststof indien mogelijk. Ook de regenpijp van pvc met een lengte van ongeveer 5 a 6 meter moet vervangen worden. Met een rolsteiger is deze klus uit te voeren.

Dakreparaties en dakfolie vervangen

Graag zou ik mijn dak folie laten vervangen ca 50 m2. Ook is op enkele plekken nieuw dakbeschot nodig. Tevens zou ik de kantplanken die mijn pannendak afsluiten van zink willen laten maken. Dit gaat om circa 15 M1.

Sedumdak aanleggen

Nieuwe woning in Houten gekocht. Uit bouwtechnische keuring kwam dat platte daken aan herstel / vernieuwing toe zijn. Betreft dak van twee dakkapellen en het dak van de voormalige garage (thans woonkamer). Dak voorname garage willen we sedum dak. Is ongeveer 22 m2. We zoeken een partij die al deze werkzaamheden kan verrichten.