Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht of directe omgeving.

8065 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

Verwijderen (afzuigen) van grind op dak

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 75m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 5 meter hoogte (2e verdieping van huis) - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor het afzuigen en afvoeren van het grind.

Vervangen bitumen plat dak

Plaatsen nieuw bitumen plat dak van keuken over bestaand bitumen. Oppervlakte circa 15 m2. Indien mogelijk op korte termijn. Plat dak goed bereikbaar

Groendak aanleggen

Sedumdak aanleggen op uitbouw. Twee aangrenzende platte daken (19m2 en 14m2).

Houten dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras bovenop de 2de etage, boven mijn twee slaapkamers laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 23 m2. We hebben geen idee of het dak sterk genoeg is. We willen het terras van hout.

Lichtkoepel in badkamer plaatsen

Wij zouden graag een kleine lichtkoepel laten plaatsen in de badkamer (plat dak). We weten de afmetingen niet precies, maar liefst 60 cm x 60 cm. Liefst ook voorzien van ventilatie. Graag laten we ons adviseren over het verdere materiaal van de lichtkoepel.

Dakbedekking vervangen

Het betreft het dak van de dakkapel ca 14m2, op de 2e verdieping aan de achterzijde

Golfplaten schuurdak vervangen

Ik wil graag de golfplaten van het dak van mijn schuurtje laten vervangen. Ik schat in dat het 4 x 2 meter is. Het houtwerk is nog goed genoeg. Graag aan 1 lange zijde ook een nieuw dakgootje. Graag ook de gaten/kieren tussen golfplaat en muurtje zoveel mogelijk dichten. Het schuurtje is makkelijk bereikbaar en niet hoog.

Groen dak realiseren flatgebouw 800m2

Bestaand dak is met bitumen en grind. Wij willen onze flat vergroenen en kiezen voor een duurzame oplossing zoals een groen dak. Wanneer het dak vervangen zou worden willen wij ook een inspectie laten uitvoeren op het beton om eventuele schade/scheuren te verhelpen. Ik dacht zelf aan een grasdak met eventueel een waterreservoir / automatisch sproeisysteem en/of maaisysteem. Het gaat om ongeveer 800m2, op de 4e verdieping. Graag ontvangen wij ook meer advies over de types groene daken en natuurlijk een uitvoerende partij.

Vervangen daklaag plat dak

We hebben een dak (plat) van +/- 16m2 en de buren hebben dit ook. Deze moet vervangen worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten ongeveer zijn? Ik hoor graag van u. Hartelijk dank

Dak verstevigen voor een dakterras

Ik overweeg op mijn dakkapel een dakterras aan te laten leggen. Aangezien het een kunststof dakkapel is, zal deze vooralsnog niet sterk genoeg zijn om een dakterras aan te leggen. Ik was benieuwd wat de kosten zouden zijn voor het verstevigen van mijn dakkapel. Hoogte dakkapel ca. 8 meter. Omvang 12m2.

Aanpassing schuin dak naar plat dak

Wij willen de bovenste verdieping vergroten door het zadeldak aan te passen naar een plat dak. Hiervoor willen we de stenen achtergevel optrekken en aan de voorzijde de gevel steil laten weglopen. De nok zal iets hoger komen te liggen. De afmetingen van de bovenste vloer wordt dan circa 8,00 x 4,75m. Opbouw casco op te leveren, wel incl. isolatie, dakkoepel, twee ramen voorzijde en frans balkon achterzijde. Meerdere buren hebben een soortgelijke aanpassing, dus qua constructie en omgevingsvergunning lijkt dit mogelijk.

Groen schuurdak

Het betreft een schuurdak (plat)van bijna 10 m2 op dit moment epdm dak. Het dak lekt licht! We willen het dak laten herstellen met een groen dak !

Dakterras aanleggen in Utrecht

Renovatie van dak en vervolgens plaatsen van dakterras. Grootte dakterras ongeveer 20m2. Er bevindt zich een valbeschermer op het dak, deze zal verwijderd moeten worden. Op het moment al een koepel aanwezig, deze moet vervangen worden en er moet een vaste trap geplaatst worden vanuit binnen naar het dakterras.

Dakdoorvoer ivm bekabeling van zonnepanelen

Wij zoeken een dakdekker om een dakdoorvoer te maken op onze bitumen platte dak. Dit doorvoer is uitsluitend voor de zonnepanelen die geplaatst gaan worden via de collectieve inkoop van Vereniging Eigen Huis. De dakdoorvoer zou uitmonden in de kamer waar de bedrading doorgetrokken kan worden richting de meterkast. De bedrading wordt aangesloten door een andere partij, dus het gaat enkel om het realiseren van een dakdoorvoer. Daarbij zijn wij opzoek naar een vakman die direct het gat in het betonnendak van onze woning kan maken om vervolgens de doorvoer te maken. Graag zouden we hierbij een offerte (incl. btw) willen ontvangen voor een dakdoorvoer voor een kabel via email.

Groen (extensief) dak

Wij willen met onze buren onze platte daken van uitbouw en schuurtjes (totaal ongeveer 50 m2) met extensief groen dak installeren. We horen graag wat de mogelijkheden en kosten kunnen zijn.

Sedumdak realiseren op mijn schuur

Op het dak van de schuur (~10m2) overwegen we om een sedumdak aan te laten leggen. Het is nu een plat dak met standaard dakbedekking voor een schuur, ik weet niet of dit EPDM of bitumen is, maar het is een van de twee. Graag gaan wij opzoek naar een onderhoudsvrije optie.

Lekkage kantstroken van platte dak verhelpen

We hebben lekkage vanaf ons relatief oude platte dak. Het water loopt via de spouwmuur naar beneden en komt via het kozijn naar binnen. Er is iemand langs geweest en die constateerde dat het gaat om een lekkage van de kantstroken. De kantstroken moeten dus vervangen worden. Het gaat om ongeveer 34/ 35 m2 en het dak is relatief hoog, er is een ladder met 3 delen nodig. Er zit dakleer op het dak. Ik ben opzoek naar een offerte.

Dakgoten reinigen van kantoorgebouwen, van klanten van ons

Wij zoeken iemand die de dakgoten wilt reinigen voor onze klanten. Het gaat om 5 klanten, allemaal kantoorgebouwen met een plat dak. Er moet gewerkt worden met een hoogwerker, de kosten hiervan betalen wij zelf. Alle dakgoten bij elkaar zijn waarschijnlijk rond de 200 m. Als onze klanten tevreden zijn, kunnen wij een afspraak maken dat u structureel om de 6 maanden de goten bij onze klanten schoonmaakt.

Het realiseren van drie sedumdaken op zeecontainers

Ik zou graag willen weten of een sedumdak ook mogelijk is op een zeecontainer. Hoeveel dit zou kunnen kosten op een plat dak van 6x2.5m. Het gaan uiteindelijk om drie verschillende zeecontainers die op een terrein worden geplaatst en als gallerij worden gebruikt. Ik heb het al op bushokjes gerealiseerd gezien, mijn oog moet dit dus ook mogelijk zijn op een zeecontainer. Graag ontvang ik hier meer informatie over en een offerte.

Waterschade aan plafond, mogelijk lekkage

Gisteren ontdekte ik wat vocht in de muur, waar het schilderwerk wat door is gebarsten. Ik vermoed door de hevige regenval, wat wellicht is opgewaaid, maar zou het graag even laten checken.

Sedum dak garage (30m2)

Van ons nieuwe huis in Driebergen is het dak van de garage (plat 30m2) verouderd en moet daarom opnieuw gedekt. Wij zouden graag een groen (sedum) dak willen en willen daarom graag weten wat dit zou kosten. Bij voorbaat dank!

Aanleggen groen dak en vervanging dak

Het gaat om een groen dak voor drie schuurtjes voor drie buren. Nu golfplaat. In totaal hebben de schuurtjes 20m2, het zijn nu 3 aangrenzende daken. Ons plan is om het dak te laten vervangen en vervolgens een simpel groen dak te realiseren. Wij willen graag een partij uitnodigen om te beoordelen of dit tot de mogelijkheden behoort.

Extensief groen dak realiseren

Ik wil graag een groen dak, bij voorkeur extensief. Mijn huis heeft een uitbouw en twee dakkapellen met plat dak, totaal ongeveer 12-15 m2. Met een bitumen dak van minstens 20 jaar oud. Wat is er voor nodig om een groendak te realiseren en wat kost het.

Een dak van een woning voorzien van een groen dak

Wij willen graag een sedumdak op ons platte dak: dit is bovenop de 2e verdieping en betreft 20 m2. En willen direct ook weten of er ook zonnepanelen op het sedumdak kunnen worden geplaatst, is die combinatie mogelijk? Het dak is van hout. Wat de huidige bedekking is, is onbekend.

Vervangen plat bitumen dak en dakpannen schuin dak

Graag willen wij op ons plat dak de bitumen laten vervangen mét nieuwe isolatie (Rc>4) én de dakpannen van een schuin dakdeel laten vervangen. Het oppervlakte van het platte dak is ongeveer 85m2, het pannendak zou ongeveer 25m2, het liefst betonpannen. Het gaat om een oud dak van een woning uit 1900.