Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht of directe omgeving.

8119 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak volledig aanleggen, larikshouten dak vervangen, schuin dak bedekken, eterniet platen van hellend dak verwijderen, compleet nieuw dak plaatsen, dak aanbrengen, zadeldak met dakkapellen laten plaatsen, oudhollands dak moderniseren, asbesthoudende leien op dak vervangen, mansardedak vervangen en isoleren, dakdekken, geheel zadeldakconstructie vervangen, dakpannen op een pannendak vervangen, rieten dak vervangen door andere dakbedekking, schuur van nieuwe dakplaten voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

Groen dak op plat bitumen dak aanleggen

Wij willen graag een groen dak aanleggen. Het dak bestaat uit 3 platte dakdelen, hoekhuis: 1 x ongeveer 4,30 meter bij 5 meter 2 x ongeveer 2,30 meter bij 5 meter Het grote dakdeel ligt altijd in de zon en de kleine, een verdieping lager, slecht een aantal dakdelen. Het doel van de bedekking is voornamelijk voor isolatie, maar we staan ook open in verschillende soorten plantbedekking.

Extra afvoer op een dakterras aanleggen

Dakterras lekt, extra afvoer aanleggen is het idee. Dakterras is niet schuin genoeg naar afvoer aan de rechterkant aangelegd, er blijft daardoor water op staan. Idee is dus halverwege door buitenmuur gat maken, nieuwe afvoer aan bevestigen en in grond aan bestaande afvoer aansluiten. Dit vindt plaats op de tweede verdieping.

Boeideel en dakgoot deels vervangen

Aan de voorkant van ons huis moet er een stuk (circa 3 meter) boeideel vervangen worden (red ceder hout) en de eerste plank van de goot. Misschien moeten de klossen ook (gedeeltelijk) vervangen worden. Het schilderen hoeft niet.

Bitumen dakdekking laten vervangen

De bitumen dakbedekking van het platte dak (balkon) is poreus en dient vervangen te worden (inmiddels al waterlekkage in de buitenmuur). Het oppervlak is ongeveer 15-20 m2.

Dak vernieuwen

Ik wil een 50 m2 plat dak vernieuwen en geschikt maken voor dakterras. De achterkant is nu nog hellend en moet recht gemaakt worden met nieuwe pui.

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - Een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf. Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)

Bitumen dak aanbrengen

Ik wil in de tuin een houten overkapping maken, met opstaande rand. Overkapping sluit aan op schuurtje. Bij elkaar is het ongeveer 3 x 3 m (achterkant is breder dan de voorkant). Hierop wil ik een bitumen dak aanbrengen dat mooi in elkaar overloopt en goed aansluit.

Schuurtje van nieuw dak voorzien

Ik wil graag een nieuw dak (ik denk aan golfplaten) op mijn schuur van 240 x 260 cm en een nieuwe schuurdeur inhangen (in de grondlak). Het oude dak ga ik zelf verwijderen op 1 april met toestemming van de gemeente in verband met asbest. Liefst dus in de week van 2 april.

Vogelwerende dakschroot plaatsen

Plaatsen 9 meter van bijvb. Vogelwerend ubbink Combidakvoetprofiel AIRTEC COMBIPROFIEL L 1000 X 125MM ZWART. Dit is voor 3 meter dakgoot voor en 5,5 meter dakgoot acher.

EPDM op keukendak leggen

Het betreft het leggen van EPDM over bestaande bitumen dakbedekking. De oppervlakte is ongeveer 15 m2 en er zal 1 hoek opgehoogd moeten worden in verband met de afvoer van het regenwater. Tevens moeten er nieuwe zinken randen van ongeveer 12 meter geplaatst worden.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Ons zinken plat dak wordt oud, lekt ook ergens. Graag willen we een bitumen dak. De oppervlak van het dak is ongeveer 1.20 meter bij 4.40 meter.

Verstopte regenpijp doorspuiten

Het gaat om appartementsgebouw met VvE. Een aantal regenpijpen rond het gebouw voert slecht water af. Graag een offerte voor doorspuiten van alle regenpijpen. Daarnaast ook optionele kostenraming voor vervangen van onderste kunststofpijpen door metaal, dit in verband met vandalisme. Er is er al een vervangen en dat wil ik overal laten doen.

Dakbedekking op een dakkapel vervangen

Het vervangen van de dakbedekking op een dakkapel (ongeveer 6 m2), vervolgens de plaatsing van nieuwe hemelwaterafvoerkanalen en zinken daklijsten. We hebben interesse in EPDM. Ik weet de verdere afmetingen niet. Het dak zit op de 2e verdieping.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Wat is het gewenste formaat van het terras? 12m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik heb een bestaand dakterras maar deze is verouderd en aan vernieuwing toe. Oppervlakte is ongeveer 12m2 en hekwerk is ongeveer 7 m. Op dit moment is er geen zwevende constructie maar ik zou wel graag advies willen over of dit wel beter is voor mijn situatie. Ik heb nu kunsttoffen vlonders direct op het dak liggen.

Oudhollandse dakpannen vervangen

Ongeveer 5 dakpannen zijn door de storm eraf gewaaid. Ongeveer 2 dakvorsten. Ook is op één plek een latje doorgerot. Slecht onderhouden dus, krijg niet van de verzekering. Dus graag lage kosten.

Dakbedekking op de schuur vervangen

Graag huidige golfplaten vervangen door polyester platen (Stabipol) van 180 cm dikte, grijs of zwart. Tevens (afdichtings) vulstroken gebruiken. De lengte van de platen is: 193 cm. Breedte schuurdak is: 304 cm. Het dak loopt iets schuin op houten schuurtje.

Dakpan terugleggen en dakraamlekkage oplossen

De dakpan op de nok van het dak (3e etage) zit los en staat deels omhoog. Deze dient teruggezet te worden. Daarnaast is een oude lekkage bij het dakraam weer terug sinds de storm en de losse dakpan. Graag willen we iemand op locatie om een offerte op te stellen en eventueel direct de werkzaamheden.

Door storm weggewaaide pannen vervangen

Vanwege storm zijn voor zover ik kan zien 2 dakpannen weggewaaid. Belangrijkste is dat ze zo snel mogelijk vervangen worden in verband met mogelijke waterschade. Graag ook nog even het dak controleren. Heb de dakdek-gigant zelf al gemaild en kwam daarna op jullie site terecht. Hoor graag!

Dak renovatie pannendak

Dak renovatie pannendak: 1. Renovatie pannendak tussenwoning (4 meter breed, 40 m2): - Nieuwe dampdoorlatende folie, panlatten en tengels - Nieuwe dakpannen OVH oranje/rood - Ondervorsten, nok/hoekkepervorsten, begin/eindvorsten - Gevellood (3m) 2. Schoorsteen verwijderen of renoveren 3. Dakgoot vervangen (2x 4 meter) 4. Optie: Meerprijs voor isolatiefolie SF-19 ipv dampdoorlatende folie 5. Optie: Meerprijs voor vervanging dakbeschot

Daklekkage bij de uitbouw repareren

In 2010 is er een uitbouw gemaakt met lichtstraat van 15 m2. De lichtstraat lekte en is verholpen met afkitten van de randen. Nu lekt het boven de achterdeur. Ik weet dus niet zeker of het dak lek is of dat de lichtstraat de oorzaak is. Het dak is van bitumen. Ik zou graag de oorzaak willen weten en deze verhelpen.

Dakpannen repareren of terugleggen

Herstellen van een aantal dakpannen. Door storm is er een aantal weggewaaid. Deze wil ik opnieuw laten leggen.

Dakpannen recht leggen

Door de storm is er een aantal dakpannen verschoven waar we zelf niet bij kunnen, waardoor we nu een lekkage hebben op zolder. Ons huis is 3 verdiepingen hoog. Graag laat ik dit repareren.

Afgewaaide dakpannen vervangen

Door de storm op 18 januari is er 1 dakpan van ons dak afgewaaid. Ik wil deze graag laten vervangen en laten controleren of de rest nog op zijn plek ligt. We hebben vervangende dakpannen liggen.

Dakpannen herstellen boven lekkende keuken

Door de storm van 18/1 zijn dakpannen verschoven. Ook lijken er aansluitingen op het dak niet goed dicht te zitten. Daardoor is het plafond, bovenwoning, 1e t/m 3e verdieping, van mijn keuken gaan lekken. Dit is van de zomer al een keer eerder gebeurd en leek toen opgelost. Herstel van dakpannen + goede controle van lood aansluitingen is nodig.

Dakpannen verschoven

Ongeveer 15 dakpannen zijn door de wind verschoven. Deze moeten weer recht gelegd worden. Zie foto. Betreft een huis met 2 verdiepingen.