Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak plaatsen:

Dak plaatsen

Ik wil een nieuw dak laten plaatsen. Het dak is 7 bij 10 meter. Ik wil pvc, resitrix of rhepanol. Ook wil ik 4 afvoeren laten plaatsen die 8 cm rond zijn. Het gaat om een plat dak.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak plaatsen uit heel Nederland:

Vegetatiedak aanleggen

Ik wil graag een groen dak laten plaatsen van 3 bij 4 meter. Ik heb een plat bitumen dak denk ik. Het dak is ongeveer 2-3 meter hoog.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen op de plaats waar nu de open haard zit. Er is een rookkanaal aanwezig maar die is niet geschikt meer. Het gat naar het dak is wel aanwezig. Ik beschik ook niet over een hittebestendige vloer. Ik ben op de hoogte gebracht over de eventuele flinke kosten om dit in zijn geheel te laten installeren. Kachel en buizen zijn reeds besteld.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel en plaatsen van lichtkoepel. Ik weet niet hoe groot de lichtkoepel moet worden dus ik heb graag dat de vakman dat voor mij nakijkt.

Plat dak bedekken

Wij hebben een nieuw plat dak, 25 m2, en een bestaand plat dak, 25 m2. Wij zouden hier graag EPDM laten plaatsen. Beide daken zij goed te bereiken.

Houtkachel plaatsen in tuinhuis

Wij willen een houtkachel plaatsen in een tuinhuis, afvoerkanaal moet enkel door het dak naar buiten (punt dak)

Wtw unit plaatsen

Ik zou graag een wtw unit laten plaatsen in mijn woning. De woning is nieuw gebouwd in 2018 en casco opgeleverd. Intern wordt het afgebouwd en vloerverwarming aangebracht. Er zijn 20 panelen op het dak aanwezig en deze wordt aangesloten in de meterkast. Er is een technische ruimte aanwezig op de begane grond van circa 1 x 2 meter. Hiernaast is een buitenruimte met een breedte van 1,5 meter.

Dakpanplaten plaatsen op het dak

Het gaat om het plaatsen van dakpanplaten antraciet geïsoleerd op het dak van de nieuwe stal. Het gaat om ongeveer 140 m2. Het gaat om een schuin dak van 5 meter hoog. De goot is 2,30 meter hoog.

Houtkachel in de serre plaatsen

Wij willen in onze veranda een houtkachel gaan plaatsen en hiervoor zal er een rookkanaal aangelegd moeten worden. Het schuine dak is van polycarbonaat platen.

Dak vervangen

Wij hebben een woning die in 2 fases gebouwd in en dus 2 verschillende daken/isolaties heeft. Het oudste deel willen wij graag laten vervangen in verband met minimale isolatie. Het betreft een dak van ongeveer 9.2 meter breed en 5 meter hoog. De werkzaamheden betreffen; verwijderen oude dak, plaatsten nieuw dak met ruime isolatie en plaatsen panlatten. Door de dikkere isolatie zal het nieuw te plaatsen dak hoger worden dan het andere deel van het dak. Dit moet opgevangen worden en netjes afgewerkt worden. Ditzelfde geldt voor boeiboorden op de kopse kanten van de woning. De oude dakpannen willen we hergebruiken zodat deze in stijl met het andere deel van het dak blijft. Bijgaand een tekening van de woning en rood gemarkeerd om welk deel van het huis deze opdracht betreft.

Plat dak bedekken

Op dit moment ligt er op het platte dak bituum. Er zijn geen lekkages aanwezig. Graag zou ik het dak willen laten isoleren en daarna PVC laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 31.5 m2.

Partners

Partners van Casius