Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak plaatsen:

Dak plaatsen

Ik wil een nieuw dak laten plaatsen. Het dak is 7 bij 10 meter. Ik wil pvc, resitrix of rhepanol. Ook wil ik 4 afvoeren laten plaatsen die 8 cm rond zijn. Het gaat om een plat dak.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkant woning verfraaien

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenkant van mijn woning een moderne look kan geven. Ik wil de boeidelen vervangen (8 meter), 2 dak kapellen plaatsen (afmetingen weet ik nog niet), de gevel restaureren met een mooie bekleding, en de afwerking rondom de kozijnen verfraaien. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en ik hoop dat u mij goed advies kan geven.

Zonneboiler plaatsen

Oude woning. Mansarde dak. 2,5 persoons huishouden, frequent gebruik van bad. Geen vloerverwarming. Adres per 1 aug eigendom. CV boiler lijkt goede optie. Graag offerte incl CV voor complete levering en installatie. Vermelding of levering in aanmerking komt voor subsidie (gemeente De Ronde Venen).

Het vervangen van de dakbedekking en het realiseren van een terras en trapgat

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren bij onze woning. Het gaat om het vervangen van de dakbedekking van onze woning. De oppervlakte is 105 m2 en ik zie graag EPDM of bitumen terug op het dak. Het moet goed geïsoleerd zijn (RD 3,5 of 6). Daarnaast willen we een dakterras op dit (houten) dak plaatsen van ongeveer 30 of 50 m2. Dit hebben we het liefst van hout of kunststof. Er moet ook een trap(gat) naar het terras gemaakt worden. Het betreft het dak boven de 2e verdieping.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik heb 3 zonnecollectoren op het dak. Deze worden niet meer gebruikt. Ik wil deze laten verwijderen zodat ik zonnepanelen kan laten plaatsen. Graag ontvang ik van u een offerte mbt het weghalen en terugplaatsen van dakpannen

4 pans dakraam verwijderen en dak dichten

Ik ben op zoek naar iemand die 1 dakraam kan verwijderen en het gat dicht kan maken, en het dakraam aan de andere kant van mijn woning kan plaatsen. Het moet een 4 pans dakraam zijn.

Een overkapping tegen een woning aan plaatsen

Ik zoek een aannemer die een overkapping kan plaatsen tegen een woning aan. De overkapping moet ongeveer 250 bij 500 cm groot zijn en zich op een hoogte van 250 cm bevinden. Het moet een dicht dak bedekt met dakleer en afwatering hebben.

Zonneboiler plaatsen

Ik ben inmiddels er zeker van dat er een zonneboiler op mijn platte dak geplaatst kan worden. Onze gezinssamenstelling bestaat uit twee personen en wij willen deze voorzienig gebruiken voor warm water voorziening om te douchen en te wassen. Alles zit compact bij elkaar dus weinig leidingwerk nodig.

Het isoleren en dekken van een garagedak en lood plaatsen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn garage kan isoleren en bedekken. Met wat voor een materiaal het dak bedekt moet gaan worden bespreek ik graag met de vakman. Het gaat om een dak van 25 m2. Daarnaast dient er ook lood aan de zijkanten van het dak geplaatst te worden. De garage is goed bereikbaar.

EPDM plaatsen

Het betreft een dak op een nieuwe losstaande overkapping met planken dakbeschot. Er is 1x een uitsparing voor een zinken HWA. De afmeting van het dak in het platte vlak zijn 5,67 x 3,22 meter.

Zinken dak plaatsen

Bij een nieuw te bouwen huis willen wij ongeveer 55 m2 zink zwart gepatineerd 0,8 mm, Nedzink noir, felsdak. De onder constructie van vurenhout zal door de aannemer verzorgt worden, voor ventilatie. Eronder zitten slimfix Isobouw platen, Rc10. Wij willen graag weten wat de prijs per m2 is voor de aanleg van dit dak. Ook willen we graag de prijs weten van zinken muur afdekkers ongeveer 48 meter lengte.

Partners

Partners van Casius