Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkapellekkage repareren:

Dakkapellekkage repareren

Mijn dakkapel lekt en er moet nieuwe dakbedekking komen. Ik weet niet of er meer schade onder de bedekking vandaan komt. Het dak is ongeveer 6 meter.
Onze klant uit Odijk (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellekkage repareren uit heel Nederland:

Lekkende dakkapel repareren

Er is een dakkapellekkage in mijn tussenwoning. Ik zou graag een paar gratis en vrijblijvende offertes willen ontvangen. Ik weet niet precies hoe het ontstaan is. Op de foto ziet u de rand waar het vocht zich manifesteert.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Dakkapellekkage repareren

Wij hebben lekkage in dakkapel maar kunnen de oorzaak niet vinden.

Dakkapellekkage repareren

Ik wil mijn dakkapel graag laten repareren. Ik heb lekkage.

Daklekkage/dakkapellekkage

Lekkage geconstateerd bij het dak. Tussen dak en dakkapel is daar inmiddels ook daklekkage op eerste verdieping door ontstaan en op de zolderkamer. Graag zo spoedig mogelijk problemen bekijken, offerte maken en repareren.