Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen plat dak:

Vervangen plat dak

Mijn schuur heeft een lekkage en ik wil daarom de dakbedekking (bitumen) laten vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen plat dak uit heel Nederland:

Spouwlood vervangen bij een aanbouw met plat dak

Ik heb lekkage in aanbouw met plat dak. Door lekkagevinden.nl is geconstateerd dat het spouwlood in de onderlinge overlapping niet goed is aangebracht. Het spouwlood dient derhalve te worden vervangen. Het platte dak is 5.00 meter lang. # 3 a 4 lagen muurstenen onder het slaapkamerraam uitslijpen. # Het oude lood verwijderen. # Nieuwe lood op het binnenblad bevestigen door middel van een loodknelstrip. # Uitgeslepen stenen inmetselen en invoegen. Prijs aanbieden inclusief alle materialen en afwerking.

Plat dak isoleren

Intentie is om het platte dak, waarvan de bitumen nog in goede staat zijn, te isoleren dmv de omgekeerde dakmethode. Totale oppervlakte is ongeveer 40m2, er zitten ook nog 2 dakramen in waar evt ook nog wat nieuws op kan/moet. De koepel zit direct op geschroefd waardoor er veel lucht binnenkomt. Het gaat om 80 x 180 als binnenmaat, deze willen we vervangen. Om nog te voldoen aan de subsidie eis willen wij dit graag binnen een paar maanden uitvoeren.

Plat bitumendak vervangen en nieuwbouw kapschuur voorzien van sedumdak

Ik wil een bestaand plat dak voorzien van een sedumdak en een nieuw te bouwen kapschuur voorzien van een sedumdak. Het platte dak is 3 x 4 meter. We hebben hier nu bitumen op liggen en ik wil dit dak volledig strippen tot het beton. Er zal waarschijnlijk nog extra isolatie nodig zijn en daarna moet er EPDM opgelegd worden. Daarna het dak voorzien van een sedumdak. De kapschuur van 6 x 6 meter moet nog gebouwd worden. Het krijgt een houten constructie en wordt ongeveer 14 graden. Graag zou ik willen weten wat er als dakbedekking op moet zodat ik daarvoor kan zorgen. Mogelijk dat onze buren die in juni hier komen wonen ook mee zouden willen doen, maar dit is niet zeker.

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.

Aanbouw (32m2) realiseren en beneden verdieping totaal renoveren

Ik wil graag een aanbouw van 8x4m als slaapkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel. schuifpui aan de tuinzijde. Zie schetsje. Ik heb de omgevingsvergunning tool van de gemeente Oosterhout ingevuld en daar uit volgde dat een melding volstaat (ipv een vergunning aanvraag) Over de dakconstructie overleg ik graag met de vakman. Ofwel een plat dak, ofwel het bestaande dak doorzetten. Meest praktische en goedkoopste is een plat dak. Er zal een fundering gemaakt moeten worden. Huid is van 1974. Mag houtskelet worden met een buitenblad van metselwerk. Of geheel in in metselwerk. Overige installatiewerk: We krijgen de sleutel op 3 augustus. Over de gehele begane vloer (100m2) moet een 10 cm stampbetonvloer verwijderd worden en een nieuwe geisoleerde vloer met vloerverwarming komen. Er zit geen kruipruimte onder. Elektra dient vervangen voor zover het de stoppenkast betreft. Plus uitbreiden naar de aanbouw.

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik wil mijn platte dak laten renoveren. Het gaat om ongeveer 80 m2. Contact enkel per mail omdat ik piloot ben en dus moeilijk telefonisch bereikbaar.

Partners

Partners van Casius