Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakfolie en panlatten vervangen:

Dakfolie en panlatten vervangen

Onder onze dakpannen ligt een damp dichte folie en zijn een aantal panlatten in slechte staat. De werkzaamheden zouden dus het plaatsen van de juiste folie (damp doorlatend) en nieuwe panlatten. Indien noodzakelijk de dakpannen ook vervangen. Het gaat om ongeveer 80 m2.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakfolie en panlatten vervangen uit heel Nederland:

Panlatten en dakfolie laten vervangen

Ik zou graag globaal een offerte willen hebben voor het plaatsen van dakfolie/isolatie en panlatten vervangen en huidige pannen terug laten plaatsen zitten wel 2 recente dakkapellen op het huis 2016 en 2017. Het dak is ongeveer 60-70 m2.

Dakfolie aanbrengen en sommige panlatten vervangen

Ik zou heel graag het folie op mijn dak laten vervangen want het geeft lekkages. Misschien dienen er ook panlatten vervangen te worden, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb een hoekhuis. Het dak is circa 30 jaar oud. Er liggen Hollands gebakken pannen op. Grove inschatting: 100 m2.

Vervangen van panlatten en daktengels en aanbrengen van dakfolie

Ik zou graag offertes willen ontvangen voor het vervangen van panlatten en daktengels en aanbrengen van dakfolie. Eventueel repareren van delen van het dakbeschot (gok minder als 10% in slechte staat). Specificaties: - Puntdak 8 x 4.5 meter dak (exclusief ramen en dakkapellen). Ruwe schatting is dat het dak circa 60 m2 is. Het betreft 2 zijden. Aan beide zijden zit een grote dakkapel zonder pannen. En aan de achterzijde een Velux raam 1.40 meter x 80 cm. - De dakpannen zijn nog in goede staat en waarschijnlijk her te gebruiken.

Dakrenovatie

Drie laags dakfolie plaatsen. Nieuwe panlatten. Pannen hergebruiken. 45 m2 dakoppervlak hellend dak met kleine dakkapel.

Dakpannen opnieuw leggen

Ik wil de huidige dakpannen graag laten vervangen. Ook moet er dakfolie en nieuwe panlatten aangelegd worden. Het dak is 60 m2.

Dakpannen, dakfolie en deel dakbeschot vernieuwen

Zwart pannendak (circa 94 m2, 35 vorsten, 52 gevelpannen en 1.482 pannen) vernieuwen met nieuwe pannen, 20% dakbeschot vernieuwen, dakvlak vrijmaken, opnieuw opbouwen met roofliner 2460, tengels/panlatten, onder vorsten en ruiter optivent zwart, windveren nog in redelijke staat. Alle sloopmaterialen en pannen door dakdekkersbedrijf afgevoerd. Vrijstaande woning.

Pannendak renoveren

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht en krijgen daarvan begin september de sleutel. Er wordt daar op 21 september een 4 meter lange dakkapel met een plat dak op geplaatst. We overwegen ook gelijk het pannendak te laten renoveren, omdat de pannen in slechte conditie zijn. Er is al 1 dakkapel aanwezig. Het huis is 520 x 977 cm groot, de nokhoogte op de zolder is 296 cm. We schatten dat het om 40 m² dakpannen gaat. We willen er ook nieuwe panlatten en dakfolie op laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakrenovatie: nieuw pannendak inclusief latten en folie

Ik woon in een geschakelde bungalow met een schuin pannendak van ongeveer 80 m². Het dak en de pannen zijn oud en ik wil daarom graag een volledige dakrenovatie. Ik wil nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Ik heb momenteel enige lekkage, daarom wil ik de klus voor de winter laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Pannendak van een tussenwoning renoveren

Wij willen binnenkort onze jaren '30 tussenwoning in de verkoop zetten. We willen eerst het pannendak van ongeveer 30 m² laten renoveren. We willen er dakfolie en nieuwe panlatten en dakpannen op laten plaatsen. We willen het werk ofwel op korte termijn of in het najaar laten uitvoeren. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetaileerde offerte met daarin uw voorstel voor een uitvoeringsdatum.

Pannendak renoveren

Ik wil het pannendak van ongeveer 60 m² op mijn hoekwoning laten vernieuwen. Ik wil er dakfolie met nieuwe panlatten en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius