Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwegein of directe omgeving.

1679 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen voor riet, bovenverdieping vervangen, dakpannen vervangen, renovatie, daklicht plaatsen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, dak isoleren, dak vervangen en nieuw dakraam plaatsen inclusief isolatie, dak buitenisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen, dakpannen met kapellen vervangen, dak branden met bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwegein:

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die aan de buitenzijde van mijn schuine pannendak het dak kan isoleren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de pannen, het aanleggen van isolatiemateriaal en het weer terug plaatsen van de dakpannen. Het gaat om werk aan een tussenwoning met een dakoppervlak van ongeveer 60 m2.

60 Asbest daken vervangen

Mijn woning stamt uit 1979 en heeft een asbestplaten dak. Evenals nog 60 andere koopwoningen in mijn buurt. We zijn aan het onderzoeken of een partij te vinden is die collectief deze daken wil vervangen door bijvoorbeeld staal of zinken daken. Er is een inventarisatierapport aanwezig. Alle woningen zijn ongeveer 4.50 meter breed. De woning met 2 woonlagen hebben een gevel die verspringen, de kielgoten hier zijn 14 meter lang. De woningen met 3 woonlagen verspringen niet.

Dakfolie en panlatten vervangen

Onder onze dakpannen ligt een damp dichte folie en zijn een aantal panlatten in slechte staat. De werkzaamheden zouden dus het plaatsen van de juiste folie (damp doorlatend) en nieuwe panlatten. Indien noodzakelijk de dakpannen ook vervangen. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Lekkage onder de dakpannen verhelpen

Wij hebben onder ons schuin dak raam een lekkage door de dakpannen heen, van buiten lijkt het ook dat de pannen naar binnen zakken. Het dak is 4 bij 3 meter ongeveer.

EPDM dakbedekking aan laten brengen

Wij hebben een bitumen dak van 25 jaar oud op onze drive-in woning. We willen deze vervangen voor een EPDM dakbedekking. Ook willen we de oude isolatie op het dak gelijk laten vervangen voor nieuwe. Het dak is ongeveer 50 m2.

Lekkende dakgoot repareren

De dakgoot is van 1980, het lekt op een lasnaad, zelf een aantal keren gemaakt met bitumen maar gaat weer lekken na een aantal maanden. De dakgoot is ongeveer 4-5 meter en deze staat ongeveer 6-7 meter hoog.

Platte daken vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak?: roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het betreft het aanbrengen van een nieuwe bitumen dakbedekking. Het betreft een appartement met 2 platte daken. Dak 1 : 2 hoog met een oppervlakte van 75 m2. Dak 2 : 4 hoog met een oppervlakte van 90 m2. In totaal 165 m2. De daken zijn voorzien van bitumen bedekking. Aangebracht zijn 2 lagen. De laatste laag in 2000. Uitgangspunt is, dat de huidige dakbedekking kan blijven liggen en dat de bestaande ballastlaag wordt schoongemaakt en hergebruikt. Ieder dak heeft 2 hemelwaterafvoeren. 2 hiervan zijn 2 jaar geleden vernieuwd. Mogelijk kunnen deze worden hergebruikt. Zo niet dan moeten er 4 nieuwe loden hemelwaterafvoeren worden aangebracht. Op het hoge dak staan 2 ventilatoren. Op het lage dak 1 ventilatieafvoer. Uitvoering voor het aanbreken van de herfst.

Bitumen dak vervangen

Ik ben op zoek naar vakman die het plat bitumen dak kan vervangen, inclusief dakbeschot.

Lekkage dakkapel en dakgoot verhelpen

De lekkage zit op het eind van de dakkapel en dakgoot achter in het midden zit ook n lek onder het dakbeschot komt veel water binnen en is nu drijfnat is niet te stoppen het zou op zeer korte termijn moeten gebeuren zeg maar eerder spoedig

Asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen

Dit voorjaar zou ik graag mijn dak (50 m2) laten vervangen. Er zitten nu asbest golfplaten op. Deze moeten eerst verwijderd worden en vervolgens kan er nieuwe dakbedekking op: golfplaten of dakleer. Zouden jullie hier iets in kunnen betekenen? Inclusief afvoeren van materiaal.

Dakgoot reinigen

Graag willen wij informeren of u bij ons een dakgoot kunt reinigen. Het betreft de dakgoot aan de voorzijde van onze woning ter hoogte van de tweede verdieping. De regenpijp maakt een tikkend geluid tijdens en vooral ook na een regenbui. Wij vermoeden dat er iets in de dakgoot of regenpijp zit. Graag horen wij wat er mogelijk is. De dakgoot zelf is ongeveer 5 meter.

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Gaat om een plat dak (12 m2) van de bijkeuken. Bij bouwkundig onderzoek is gebleken dat de dakbedekking vervangen moet worden en advies is gelijk warm te laten isoleren. Uitvoering klus zou mei of juni zijn. Adres is in Asperen.

Drie pannen afgewaaid

Er zijn 2 hoekpannen en 1 dakpan afgewaaid. Hoekpannen heb ik niet dakpan wel.

Afgewaaid dak van een tuinhuis repareren

Het betreft shingles door storm gedeeltelijk afgewaaid.

Losgelaten regenpijp vast laten zetten

Na de storm van vanmorgen zag ik dat er een stukje regenpijp ontbreekt vanaf de regenpijp langs het huis naar beneden tot het dak.

Met spoed weggewaaide pannen vervangen

Door de storm zijn twee nokpannen van mijn dak verdwenen, waarvan een een eindpan is. De kunststof stip onder de nokpannen zit nu ook los. Het dak ligt dus deels open en het gaat regenen. Een ladder is niet echt nodig want het dak is via het dakraam bereikbaar. De nok zit op 8 meter. Anders kunt u vanaf een schuin dak zo het pannendak oplopen door pannen op te schuiven. Graag z.s.m. reparatie.

Dakpan terugleggen en boeiboorden controleren

Ons huis is 3 verdiepingen hoog en aan de voorkant is met de storm een dakpan verschoven die we zelf niet terug kunnen leggen. Aan de achterkant komt er water door de boeiboorden die zijn makkelijk bereikbaar via het dakterras.

Lekkende dakgoten met EPDM repareren of vervangen

Het betreft de bakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning, dus 2 maal 5.50 meter met aan iedere zijde 1 eindstuk en 1 regenpijp in het midden tussen 2 woningen. De goten lekken op 2 lasnaden al diverse keren geprobeerd zelf te repareren maar na enige tijd weer lekkage. Tevens willen wij een offerte voor het dak van onze dakkapel, met EPDM, het is een plat dak van ongeveer 3.20 meter bij 2 meter. Er ligt nu bituum op met een zinken afwerkrand en 2 afvoeren.

Bitumen bedekking op dakkapel vervangen

De dakkapel van 12 jaar oud heeft een minieme lekkage. De kapel ligt op de 2e verdieping en is 3.60 meter lang. We willen uit voorzorg vernieuwen, het is dus in die zin geen spoedklus.

Dak renoveren

Ik wil het licht hellend dak renoveren. De betonnen dakpannen, panlatten, tengels en folie moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlak van 140 m2. De tuin heeft een achterom en het dak is makkelijk te bereiken.

Dak vervangen

Dak is voorzien van asbest platen. Het dak moet asbestvrij worden. Er moeten nieuwe platen gemonteerd worden. Dak is ongeveer 45m2 dacht ik. U mag altijd langs komen om te kijken.

Plat dak vervangen door kunststof met isolatie

Een plat dak van 20 tot 25 m2 vervangen. Nu ligt er bitumen op. Ik wil graag isolatie + kunststof. Op een woonhuis, op de tweede verdieping (zolder). Kunt u een indicatie geven?

Dak renoveren

Plaatsen van folie (op bestaande folie), vervangen van panlatten, vervangen van dakpannen. Type pan: Monier Stonewald of Nelskamp planum top longlive, kleur: antraciet / mat zwart. Betreft ongeveer 145 m2.

Daklekkage bij schoorsteen repareren

Lekkage bij schoorsteen.