Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot repareren of vernieuwen:

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning lekt. Mijn huis is een van de middelste huizen van rijtjeshuizen, dus de dakgoot is 1 geheel met de buren. De huidige dakgoot is geloof ik van ijzer. Als de dakgoot afgevoerd moet worden, deze ook graag afvoeren. Graag offerte voor zowel reparatie van bestaande dakgoot als vervanging van complete dakgoot.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot repareren of vernieuwen uit heel Nederland:

Dak repareren na stormschade

Stormschade aan de dakgoot/ het dak. Graag zou ik een offerte willen opvragen hoeveel het gaat kosten om het te laten repareren/ te vernieuwen. Zie bijlage voor foto van de schade.

Dakgoot vervangen of repareren

Beste, Onze dakgoot moet voor en achter gerepareerd worden, misschien vervangen. Het betreft een rijtjes huis van 6 meter breed. Ik weet niet goed van welk soort materiaal de dakgoot is gemaakt, ik denk geen kunststof. Het is een huis uit jaren 1977. Waarschijnlijk is het zink, geen aluminium in ieder geval. De ombouw is trespa, deze liever niet vervangen. Als het kan de dakgoot vervangen door pvc, maar ik weet niet of dat lukt met de aansluiting op de buren. Het liefst zo goedkoop mogelijk. We horen het graag.

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Onze dakgoot bekleding is aan vervanging toe. Het hout is goed, maar er beginnen ook al delen af te bladeren door een lekkage. Dit willen we graag vervangen door een onderhoudsvrije kunststof buiten en onderkant circa 5 meter.

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot is ontwricht waardoor en waterlekkage ontstaat. Dakgoot is waarschijnlijk vanuit jaar 1980. 5-6 meter lang, rond 2.5-3 meter

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Graag een offerte voor het repareren of vervangen van houten bak om de dakgoot incl. dakgoot herstellen of vervangen. 2x 6.5 meter (voor- en achter). Het hout is gaan rotten, en daarom wil ik de hele ombouw vervangen.

Dakgoot vervangen of repareren

zinken dakgoot in beugels (bakgoot) lekt nu op 2 plaatsen (naden) Met tape geprobeerd te dichten, maar helaas. Totale lengte ca. 10 mrt. Afvoer standaard regenpijp, éénzijdig.Repareren nog mogelijk of vervangen?

Dakgoot reparatie /vervangen

Dakgoot voor en achterzijde huis 2x 5 meter. Repareren of vervangen? Dakgoot is gekoppeld aan buren (1 zijde) Ik weet niet of het materiaal van kunsstof of zink is. Ben opzoek naar een partij die hiervoor kan kijken of het kan worden gerepareerd of vervangen moet worden en kan uitvoeren.

Dakgoot repareren en mogelijke schade aan boeiboord

De dakgoot van onze jaren dertig woning lekt en water loopt door de boeiboord. Graag de lekkage dichten en onderzoeken hoever de boeiboord is aangetast. De dakgoot is van zink. Met hevige regen zien we water druppellen uit de boeibord. Bij de dakgoot kunnen we zelf niets zien. Mogelijk dat hij lekt op een naad. De dakgoot is 6 meter en zit tussen de eerste en de tweede verdieping aan de voorkant. Een steiger plaatsen is mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.

Zinkwerk dakgoot vervangen

Hallo, Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen of het repareren van het zinkwerk in een houten dakgoot. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter lengte. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Eventueel gaat het ook om het afvoeren van de oude dakgoot.

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.

Partners

Partners van Casius