Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Mijdrecht of directe omgeving.

236 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken, scharnier kap plaatsen, rieten dak vervangen door leiendak, dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw, dak renovatie, het vervangen van de gehele dakconstructie, een dak renoveren door middel van isolatie en vervangen dakpannen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, vervangen dakpannen door riet, plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage, sporenkap van de schuur vervangen, dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen, hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen, pannendak of zinken dak realiseren, rieten dak vervangen voor kunststof dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Mijdrecht:

Reparatie schuurdak

Het dakleer van ons platte schuur dak is lek met nat houtwerk aan de binnenkant. De schuur is van baksteen, vrijstaand en gedeeld met de buren. Dak is van rabbatdelen met dakleer (en opstaande randen). Afmeting schuur is 4 bij 3 mtr totaal. Natte plek in het dak is ongeveer 30 cm doorsnede (aan de binnenzijde).

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning lekt. Mijn huis is een van de middelste huizen van rijtjeshuizen, dus de dakgoot is 1 geheel met de buren. De huidige dakgoot is geloof ik van ijzer. Als de dakgoot afgevoerd moet worden, deze ook graag afvoeren. Graag offerte voor zowel reparatie van bestaande dakgoot als vervanging van complete dakgoot.

Dakvorsten vervangen

Wij hebben een oud huis gekocht (100 jaar) met Oud Hollandse pannen. De dakvorsten lijken veelal kapot of scheef te liggen, waardoor lekkage is ontstaan. Ook is een aantal pannen kapot. Wat kost het om dit te laten vervangen? (dak is puntdak, zo'n 15 m lang en 7 m breed)

Loszittend daklood herstellen of vervangen

Wij hebben een rijtjeshuis met een schuin dak waar op de scheiding met de buren het lood los zit. Wij zijn op zoek naar iemand die dit kan vastmaken/repareren/vervangen.

Dak renovatie

Folie aanbrengen, nieuwe daklatten, nieuw raam 2 nieuwe afvoerpijpen. Huidige pannen mogen niet vervangen worden. Tevens platdak van dakkapel vervangen (nieuwe hout en nieuwe bedekking) De afmetingen weet ik niet.

Gegolfde teer van dak verwijderen

Mijn dak is nu bedekt in gegolfde teer en dit moet verwijderd en vervangen worden. Het is ongeveer 5,5 x 4,5 meter.

Totale renovatie woonboerderij

Wij willen graag een totale berekening, zo mogelijk voor een algehele dakrenovatie (dak 365 M2) met renovatie platen en panlatten. Wilt u een offerte geven incl bedrag materialen en arbeidskosten. We zijn geïnteresseerd in riet maar ook in andere soorten dak bedekking wat een elegante uitstraling geeft aan een woonboerderij. De helft van het dak heeft nog een riet isolatie laag. De andere helft nog een panlatten constructie. Ook wil ik 8 velux dakramen van 1,20 breed in het dak laten plaatsen. Ik wil ook dakvorsten plaatsen van 24 meter lang. Daarnaast wil ik nog 48 meter aan dakgoten laten plaatsen. Het is een normaal zadeldak. Aan de binnenkant wil ik het laten isoleren. 350 m2. Ook wil ik de oude dakpannen af laten voeren. Graag ontvang ik een aparte prijs voor het afvoeren van de dakpannen.

Dakinspectie van zowel hellend als plat dak ter voorbereiding op zonnepanelen

Huis uit 1978. Deels plat, deels hellend en plat uitbouw dak. Graag afspraak maandag 4 maart vrijblijvende dakinspectie en advies. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten

Dak isolatie

Ik heb een gordingen dak met dakpannen. Een deel van de zolder is niet geïsoleerd maar wel deels afgewerkt en gestuct en een deel is nog volledig in het zicht. Het huis is 6 bij 8 meter en het dak heeft een helling van 45 graden.

Dak bedekken

Het gaat om het plat dak van de garage liggende tegen woonhuis, oppervlakte 32 m2. Het huidige dak met grind daarop, moet vervangen worden voor een dak systeem zonder grind. Ik denk hierbij aan duurzame UV bestendige bitumen bekleding.

Hemelwaterafvoer vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van de goten en regenpijpen van ons blok van 5 huizen. Totale lengte van de goten bedraagt ongeveer 60 meter, 6 regenpijpen. Ik hoor graag van u. De hoogte is 5 meter.

Folie onder dakpannen en daklatten aanbrengen

Bij mijn hoekwoning met 2 dakkapellen dient dampwerende folie en nieuwe daklatten geplaatst te worden. Eventueel kunnen de 100 jaar oude pannen teruggelegd worden of er moeten nieuwe pannen met dezelfde uitstraling gebruikt worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang, Daarnaast wil ik het dakraam van 80 bij 80 cm laten vervangen door een kunststof exemplaar en moeten er 2 nieuwe ventilatie uitgangen voor de badkamer en keuken geplaatst worden.

Dakpan vervangen en nokpan controleren

Kantpan links, RBB sneldek, beton/zwart plaatsen en nokpan controleren. Hoekhuis, via schuur op dak te komen of eigen trap. Nokhoogte

Pannendak aanbrengen op een schoolgebouw

Ik ben uitgenodigd om een prijsopgave te maken voor uitbreiding van een school in Mijdrecht. Hiervoor dient een dak opnieuw bedekt te worden met bestaande dakpannen. Het betreft een oppervlakte van ca. 150m2. Zou u aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte willen maken? Alvast bedankt,

Pijp van CV op het dak verplaatsen van achterkant naar voorkant

In verband met het maken van een vaste trap naar zolder zit nu de ketel in de weg. Mij gaat het er alleen om dat de plastic dakpan met pijp van de achterkant naar de voorkant wordt gemaakt. Dus de pijp verleggen vanaf de ketel naar de voorkant toe. Het gat in het dak aan de voorkant is al gemaakt.

Bitumen plat dak vervangen

Betreft 30 jaar oude bitumen. Ik wil graag mijn platte dak vervangen. Waarschijnlijk ook de onderliggende platen (planken) en twee kopstukken. Het gaat om een bitumen platte dak van ongeveer 17 vierkante meter. Locatie is goed bereikbaar.

Vogelnest onder dakpannen verwijderen

Wij denken sinds een paar weken last te hebben van vogelnest onder ons dakpannen? We horen paar weken al vroeg in de ochtend getjilp van vogels. Graag vragen wij of t mogelijk is of dat te verwijderen valt en de kosten van zijn? Graag horen wij van u terug.

Dakbedekking op een schuurtje herstellen

Wij hebben een schuurtje van 2 x 3 meter met een plat dak met bitumen dakbedekking. Aan 1 zijde van de schuur is er van voor tot achter lekkage. Er moet wellicht een nieuw stuk bitumen op geplakt worden. Misschien moet er ook een stukje dakplaat vervangen worden. We laten er graag op korte termijn naar kijken en ontvangen dan uw prijsopgave.

Asbestsanering van een golfplatendak

Achter mijn woning staat een 30 jaar oude schuur van 12 x 8 meter, die ik deel met mijn buren. Er liggen asbesthoudende golfplaten op het dak en ik wil die graag laten vervangen door nieuwe golfplaten van een nader te bepalen type en merk Mijn deel van de schuur heeft ongeveer 50 m² dakplaten. De buurman heeft nog in overweging om zijn deel dan ook te laten saneren, dan gaat het om ongeveer 100 m² in totaal. Er is nog geen inspectierapport opgemaakt. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en een offerte. Overigens is de zijgevel van de schuur goed bereikbaar, maar niet met groot materieel zoals een kraan.

Lichtkoepel vervangen en loodaansluitingen repareren

Op onze uitbouw is een lichtkoepel aan vervanging toe, het kunststof is gescheurd. En voor onze dakkapel, schoorsteen, uitbouw aansluiting zijn er reparaties en of vervanging van de lood delen nodig. Afspraak om werk te bezichtigen is gewenst ook in verband met advies over de lichtkoepel.

Vogelnesten weghalen onder de dakpannen

Op 2 plaatsen waarschijnlijk vogelnesten onder dakpannen. Graag weghalen en de dakranden en de nok volledig afsluiten voor nieuwe nesten in het voorjaar. In meters zit je op ongeveer 10 meter bij de dakgoot. Er zijn ook nog randen bij de zijkanten en dan eventueel nog bij een dakraam en de nok.

Schuurdak en regenafvoer vernieuwen

De werkzaamheden bestaan uit het gedeeltelijk vernieuwen van het dakleer en de dakshingles. Het vervangen van de regenafvoer dus dakgoot en regenpijp. De schuur is ongeveer 4 x 3 meter. Voornamelijk aan de voorzijde is het dak slecht.

Zinken dakgoten vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van zinken dakgoten. De dakgoten hangen in beugels, zijn ongeveer 8 meter lang en hangen aan de voor- en achterzijde van de hoekwoning (1970). De buren hebben reeds nieuwe dakgoten en ik wil graag dat het hier mooi op aansluit.

Dakbedekking aanbouw vervangen

Het betreft een plat dak van een aanbouw. Deze aanbouw is 2.50 bij 1.70 meter groot. De bestaande dakbedekking dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag Mono 3 MB dakbedekking volgens de föhn methode aan laten brengen. Ook de zinken daklijst moet worden vernieuwd. De vakman dient de materialen te leveren en te plaatsen.

Compleet PVC dak op een bedrijfspand maken

Het betreft het leveren en plaatsen van een compleet PVC dak van 625 m2, op een nieuw te bouwen bedrijfspand. De stalen platen liggen erop, dus leveren isolatie en dakbedekking pvc. Graag ontvang ik een offerte inclusief het afvoeren van Rc 4.