Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groen op plat dak:

Groen op plat dak

Wij hebben een garage. Deze zou ik graag willen voorzien van groen. Kan dat op bestaand dak? Ook op serre. Zie foto’s
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groen op plat dak uit heel Nederland:

Groendak plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning waar sedum geplaatst dient te worden. het gaat om ca 107m² op een platdak. Klant wil graag alleen een groen sedum dak (dus geen bloemetjes) uitvoering eind juni Welk type groendak moet geplaatst worden? Plat groendak

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Groendak aanleggen

20m² plat dak met huidig bitumen naar groen dak, extensief

Groen dak aanleggen op plat dak

Groen dak aanleggen, 48 m2 met worteldoek eronder en voorziening om waterslang aan te sluiten voor water geven

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik wil de draagkracht berekenen van onze uitbouw om de mogelijkheden te onderzoeken van het aanleggen van een groen dak

Groen dak aanleggen

We hebben een nieuwe aanbouw waarop we een groen dak willen hebben gelegd. De dakbedekking wordt erop gelegd door de aannemer, hij zorgt ervoor dat deze klaar wordt gemaakt om een groen dak op de plaatsen. Het gaat om 38 m2. Het is een plat dak ter hoogte van de eerste verdieping.

Plat dak serre vervangen door EPDM

Het platte dak van de serre van 14 m2 vervangen door EPDM (nu bitumen). Eventueel ook een all in prijs incl. het bedekken met groen dak. Planning najaar 2020.

Bouw stenen berging met gebruik buitenmuur

We willen graag een schuur van bakstenen laten bouwen. Het gaat om een gemetselde schuur van grofweg 3x4. Een van de muren staat er al, dat wordt nu gebruikt als erfafscheiding. Een zijde graag met openstaande deuren met glas, andere zijde grote gewone deur. Licht strook van 40 cm incl kozijnen en 3 met lang. Raam aan tuin zijde 1 mt x 80 cm. Graag een plat dak met met bushokjes groen erop. De huidige achterkant dat nu als achterom wordt gebruikt kan nu via de schuur worden dichtgemetseld. De deur in de schuur kan gebruikt worden als achterom. Tot slot een betonnen vloer ingieten.

Groendak laten leggen

Wij willen graag een groen dak (eenvoudige uitvoering, sedum) laten leggen op het platte dak van ons huis. Het grootste platte dak van ons huis (waarop zonnepanelen liggen) is 3,33 m x 5,16. Daarnaast hebben we nog een plat dakdeel van ongeveer 2m x5,05m aan de voorkant en een betegeld en begrind dakterras van 3 m x5,05m aan de achterkant. De eerste twee dakdelen bevinden zich op hoogte van de eerste etage, het derde deel ligt ter hoogte van de tweede etage. De huidige dakbedekking is bitumen. Dit ligt er al 30 jaar en is aan vervanging toe. Daarnaast willen we ook weten wat de mogelijkheden zijn om het dak van het woonhuis extra te isoleren. Aan de achterzijde kan makkelijk een stijger neergezet worden, aan de voorzijde gaat dat lastiger vanwege beplanting in de voortuin. Tot slot willen we eventueel ook onze schuur van een groendak willen voorzien. Deze stenen schuur heeft een oppervlakte van 2 bij 3 meter, daar ligt nu een betonnen dakplaat op. De schuur is ongeveer 2,5 meter hoog.

Plat dak - nieuwe bedekking en aanbrengen groendak

Wij willen graag een nieuwe dakbedekking voor onze garage (ongeveer 21 M2) en aanbouw (ook ongeveer 21 M2). Het betreft een plat dak, beide gevallen ong 2,5 m hoog. Eventueel oude dak, als mogelijk, laten liggen. Deze is namelijk nog in redelijk staat. Nieuwe bedekking plus aanbrengen extensief groen dak.

Partners

Partners van Casius