Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Maarssen of directe omgeving.

852 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het dak van een appartementencomplex vervangen, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten, nieuw dak laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Maarssen:

Groen op plat dak

Wij hebben een garage. Deze zou ik graag willen voorzien van groen. Kan dat op bestaand dak? Ook op serre. Zie foto’s

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen en voorkomen

Wij hebben last van vogelnesten onder onze dakpannen aan voorzijde van ons huis. Zij halen al het gaas/isolatie (gele spul) onder de dakpannen vandaan en zorgen op deze manier voor overlast. Graag zien wij dit opgelost en willen het voor aankomende jaren ook voorkomen. Wij hebben echter liever vogelvriendelijke oplossingen, we hebben begrepen dat er speciaal middel is om te gebruiken dan normale isolatie. Maar ontvangen graag een reactie van een expert hierover.

Dak van schuur vervangen

Ik wil het dak van mijn schuur opnieuw laten bedekken met bitumen. Het dak is 3,5 bij 6 meter. Graag ontvang ik een offerte.

EPDM Daklaag schuur vervangen

Onze schuur moet opnieuw gedaan worden. Oppervlakte is 4x5m. Op dit moment zit er EPDM op, het is een schuur met een overkapping. Het dak zelf is van douglashout. De aluminiumdelen zijn nog in tact. Graag een prijsopgave opmaken voor een EPDM, Dakleer en bitumen zodat ik dat kan vergelijken.

Dak vervangen

Dak vervangen, sneldek pannen 940 monier antraciet 40 en 44 gevelpannen links en rechts plus 20 halve pannen. De pannen kan ik zelf voorzien. De nokvorsten zijn vorig jaar vervangen. Zie foto voor afmeting dak.

Groen dak realiseren

Ik wil een groen dak laten aanleggen op een dak van ongeveer 4,5 x 6 m (met een daklicht van 1 x 1,5 m erin). Het dak is in 2 fases aangelegd dus er zit in zinken rand in het midden. Er ligt van dat zwarte spul op in stroken, maar ik weet niet hoe het heet. Ik moet nog subsidie aanvragen, dus ergens in het voorjaar wil ik beginnen

Vervangen dakbedekking en aanleg groen dak

Oude dakbedekking vervangen op garage en plat deel woonkamer., totaal ongeveer 30 vierkante meter. Het is nu bitumen, dat moet verwijderd worden en er moet EPDM voor in de plaats komen.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag de begane grond dakgoot uitbouw vervangen , nu pvc goot 125 grijs lengte 4,8 m Goot te klein stoomt over en is lek

Dakbedekking vervangen

Graag zou ik mijn huidige dakbedekking laten vervangen samen met de buurvrouw. Nu gedekt met singels van vermoedelijk Eternit. Begint tegen einddatum looptijd aan te lopen. Heb het nog niet met de buurvrouw besproken, maar wil graag met een offerte bij haar aankomen. Ben ook geïnteresseerd in groendak, maar ik weet niet of dat haalbaar is voor mijn hellend dak. Het is een twee onder een kap woning. Per huis is het dak 15 meter lang en 6 meter breed. Ik heb 2 dakramen: grote aan achterkant, kleiner aan voorkant. De afmetingen durf ik niet te zeggen hiervan. Het oude materiaal zie ik graag afgevoerd. Het is een bestaand dak zonder asbest

Dakherstel

We have to change our old bitum roof to the new, here is a small water leak as well. It is around 20 m2.

Dak van buitenaf isoleren en een vloer

Ik ben opzoek naar iemand voor het isoleren van het dak via de buitenzijde, met nieuwe pannen indien nodig en oude dan afvoeren. Het gaat om een hellend dak waar geen, of te weinig isolatie in zit. Het betreft een hoekhuis met aansluiting aan de buren. Ik durf niet te zeggen wat de oppervlakte van het dak is, maar de oppervlakte van het huis is 82 m2 en ik schat dat het dak van gevel tot de nok ongeveer 2,5 meter is. Er zit een dakkapel op. Indien de offerte goed is, wellicht dat de buren ook mee willen doen. Een steiger is goed te plaatsen. Het huis tot de gevel is ongeveer 4 - 5 meter hoog. Dan zou ik ook graag vloer isolatie willen (82 m2). Het gaat om een houten vloer.

Dakgoot vervangen voor zinken goot

Wij zoeken iemand die de huidige dakgoot kan vervangen voor een zinken goot. Het gaat om de goot aan de voor en achterzijde van het huis. De buurman wil ook de dakgoot vervangen hebben. De lengte van de goot is ongeveer 6 meter aan voor en achterzijde en dat ook zo bij de buurman. Ik zie graag een aanbieding tegemoet.

Het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak

Het gebouw heeft een plat dak van om en nabij 702 vierkante meter. Nu willen wij als VvE verduurzamen door een groen dak aan te laten leggen in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen. In lijn met subsidieregelingen natuurlijk. Wij zijn geïnteresseerd in een onderhoudsvrije oplossing.

vernieuwen platte daken

Ik zoek iemand voor het vernieuwen van een dak van 70m2 en het vernieuwen en isoleren van een dak van 60m2. Ik weet niet of er oud materiaal zal moeten worden verwijderd.

Dakdoorvoer maken voor mobiele airco

Voor het maken van een gat en een dakdoorvoer voor een mobiele airco.

Pannendak vernieuwen en dak isoleren

Ik heb een huis 2 onder een kap met een helend pannendak. Ik wil het dak laten isoleren en opnieuw laten bedekken met de huidige pannen. De afmetingen weet ik niet precies, dus het zou fijn zijn als u dit voor mij op kan meten.

Dak vernieuwen of coaten

Het gaat om een schuin dak aan achterzijde, globaal 7x11 meter (bxh). Gaat om betonnen dakpannen van rond 1979. In het voorjaar veel gruis in dakgoot, wegspoeling waarschijnlijk. Ik ontvang graag advies of ik het dak moet laten vernieuwen of kan laten coaten.

Asbest dakplaten vervangen

Ik wil mijn dak met asbestplaten laten vervangen. Het dak is ongeveer 60 m2. Het dak is ongeveer 230 cm hoog. Het gaat om een schuin dak.

Losse dakpan vast zetten

Op ons puntdak ligt een dakpan half los, halverwege het dak. Er zitten geen ramen in het dak.

Nieuwe dakbedekking plaatsen

Wij zijn op zoek naar nieuwe dakbedekking voor een complex dak. Wij twijfelen tussen leien en een groendak. Ik denk dat het om en nabij de 300-400 m2 is. Er moet in elk geval een dampremmende laag komen zodat we eventueel aan de binnenkant kunnen laten isoleren indien nodig.

Lichtstraat plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtstraat? 240 x 150 cm met een hoogte van 60 cm. Hoeveel lichtstraten moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moet de lichtstraat komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op een platte aanbouw, moet vrijstaand een lichtstraat van glas uit 1 deel (240 x 150 cm) geplaatst worden. Met een opstaande aluminium rand van 60 cm. Het gewicht van de lichtstraat is 167 kg. Wij kunnen de lichtstraat eventueel zelf kopen.

Vogelschroot laten plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van vogelschroten aan de achter en voorzijde woning. Het betreft in totaal 12 meter 6 meter voor en 6 meter achter op de 1e verdieping.

Schuin dak bedekken

Tijdens de storm is de dakbedekking eraf gewaaid. Dit zouden we graag hersteld willen hebben. Het is er slechts maar aan 1 zijde af, maar misschien is het verstandiger het gehele dak te vernieuwen. Ik ontvang graag een offerte voor reparatie van het gehele dak, maar ook graag van het halve dak. Het dak is 4,14 meter breed bij 2,32 meter breed hoog.

Schade aan dakpannen herstellen

Wij hebben schade in de nok, 2 hoekpannen, en daarnaast zijn er een 5 a 6 tal pannen op het lager dak door storm kapot gewaaid. Graag laat ik de schade repareren, er zijn helaas geen nieuwe pannen aanwezig.

Dakpannen vervangen en isoleren

Graag wil ik werkzaamheden laten uitvoeren aan het pannendak van mijn 2 onder 1 kap woning. De oppervlakte is 120 m2 en goed bereikbaar. De oude pannen moeten worden verwijderd, het dak geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.