Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwbouwwoning bedekken:

Nieuwbouwwoning bedekken

Wij zijn bezig met het ontwerpen van een nieuwbouwwoning. Het dak willen wij graag isoleren en daarna dienen er oud Hollandse pannen nummer 451 op gelegd te worden. De oppervlakte zal 280 m2 zijn. Kunt u een indicatie geven voor de budgettering?
Onze klant uit Lopik (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning bedekken uit heel Nederland:

Behangen glasvlies behang

Wij zouden graag onze woning op de zolder en eerste verdieping laten behangen met glasvlies behang. Betreft een nieuwbouwwoning die net is opgeleverd. Zolder bestaat uit drie ruimten waaronder slaapkamer trapgat en opbergruimte. Eerste verdieping 3 slaapkamers en overloop. Wij willen daarbij op drie slaapkamers een fotobehang die een gehele wand bedekken. Het vlies behang graag gespoten. Ik hoor graag een totaalprijs. Indien u geen fotobehang kunt leveren ( merk komar ) hoor ik graag of u door ons gekocht materiaal kunt plakken en de prijs hiervoor.

EPDM platte daken - 125m2

Voor een nieuwbouwwoning willen we het platte dak met EPDM bedekken. Het gaat om +/- 125m2. Graag ontvang ik een prijs voor het materiaal en het het leggen ervan.

Betonvloer in de nieuwbouwwoning egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het bedekken van een betonnen systeemvloer, afgewerkt met Egaline. De oppervlakte is 52 m2. Daarnaast zou ik graag separaat willen weten wat het infrezen van de vloerverwarming zou kosten.

Behang- en sauswerk in de nieuwbouwwoning

Wij willen de wanden van onze nieuwbouw woning laten bedekken met glasvezelbehang en laten sauzen (of voorgeverfd behang). Bij het project is gebruik gemaakt van prefab muren. Door de bouw zijn de muren nog enigszins vochtig en vloeren hoeven niet afgeplakt te worden. Op de eerste verdieping zijn aan beide kanten schuine wanden, welke niet behangen hoeven worden. Het gaat verder om alle ruimtes op de begane grond en op de eerste verdieping op de badkamer en het toilet na. In de bijlagen zijn gedetailleerde bouwtekeningen toegevoegd van het huis. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Bitumen dakshingels aanbrengen

Wij willen graag ons dak van de nieuwbouwwoning laten bedekken met bitumen shingles. Het dak is van de goot tot nok 7,5 met lang en heeft een lengte van 19m. De hellingshoek van het dak is 18 graden en het totaal aantal vierkante meter is ongeveer 300 (twee identieke kanten). Het is een rechttoe rechtaan dak, geen ramen of uitbouw. Wij willen graag zwarte bitumen shingles. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zullen zijn.

Zolder en laminaatvloer

In nieuwbouwwoning de groene dakplaten op de zolder bedekken met gipsplaten, de naden dichtmaken, het geheel met latex schilderen of spuiten. Verdeeld over 3 ruimtes. Gaat het om 95 m2. In 5 kamers en 2 gangen in het zelfde nieuwbouwhuis ondervloer van de rol en quick step laminaat leggen en plinten plaatsen. Dit is 71 m2. Exclusief materiaal.

Leien dak dekken

Voor nieuwbouwwoning dak te bedekken met lei, graag goede kwaliteit/prijs verhouding. Regio Den Haag. Betreft een vrijstaande woning. Gaat om ongeveer 150 m2. Gaat om een behoorlijk dak. Dakconstructie wordt gedaan, dus gaat puur om het lei dekken.

Binnenmuren van nog op te leveren ...

Binnenmuren van nog op te leveren nieuwbouwwoning willen we met spachtelputz of iets dergelijks laten bedekken. Dit alles afhankelijk van prijs/kwaliteitverhouding en of dit technisch al mogelijk is direct na oplevering.