Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen:

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag vogelnesten laten verwijderen en een vogelwering laten plaatsten. Tijdens het schoonmaken van de dakgoten is dit ontdekt. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning (2 maal 5 meter).
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een vogelnest onder de pannen en het maken van een voorziening voor vogelwering. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning zit er een nest op de hoeken van een hoekhuis.

Vogelnest verwijderen en schoorsteenkap plaatsen

Wij hebben in de schoorsteen een vogelnest. Het nest dient te worden verwijderd en hierna willen wij graag een kap laten plaatsen om zo het probleem in de toekomst te vermijden.

Vogelnest verwijderen

Wij zitten met een vogelnest onder het dak die verwijderd moeten worden. Het gaat om een pannendak met een nest bij de goot. De goot kan bereikt worden met een ladder op het dak van de aanbouw. Tevens dient de vakman ook te kijken naar de vogelwering die wellicht gerepareerd of vervangen moet worden.

Vogelnest verwijderen onder dakpannen en gat dichten

Op de zijkant (hoekkant) van de dakpannen heeft de volgelnest. Het dak zal 40 jaar oud. Ik wil ze latten verwijderen en latten dichten met plastic ofzo.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Er zitten kauwen onder mijn zonnepanelen. Ik heb 14 zonnepanelen. De rotzooi moet worden verwijderd en er moet iets worden gemaakt zodat ze er niet meer onder kunnen.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen en afdekkappen schoorsteen

Betreft circa 5-6 meter voorzijde en hetzelfde aan de achterzijde. Aan beide zijden zit een kraaienest, deze graag verwijderen en aan beide zijden vogelwering aanbrengen. Bij harde regenbuien hebben wij lekkage via de schoorsteen (2 pijpen), graag deze afsluiten, ze worden niet gebruikt.

Nest merels verwijderen onder dakpannen

Wij hebben een vogelnest op de hoek van het dak van onze tussenwoning. Deze willen wij graag laten verwijderen en vervolgens een vogelwering laten plaatsen, zodat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. Het dak is goed bereikbaar via het dakterras.

Vogelnest verwijderen onder dakpannen en gat dichten

Elk jaar weer heb ik een vogelnest onder de dakpannen zitten. Dit wil ik dit jaar graag voor zijn en het dak laten dichten. We hebben een hoekwoning. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor deze reparatie.

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

In onze dakgoot aan de achterzijde van ons huis bivakkeert een kraaienfamilie en wij willen dit nest graag laten verwijderen. We willen ook graag dat een volgend nest onmogelijk gemaakt wordt op een of andere manier. Vogelwering plaatsen dus.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen op schoorsteenkanalen

Om het nestelen van vogels in mijn schoorsteen te voorkomen, wil ik graag de twee kanalen laten voorzien van anti-vogel-roosters. Ik heb geen behoefte aan bijvoorbeeld een sierlijke kap o.i.d. maar een paar deugdelijke roosters of draadkappen. Het rookkanaal bestaat uit keramische vierkante blokken, dus de opening is niet rond. Ik schat de maat van de opening op ongeveer 20 x 20 cm. Het ontluchtingskanaal van de badkamer is een normale ronde plastic buis. Het dak is makkelijk bereikbaar. In één van de kanalen zit waarschijnlijk een vogelnest, we horen de vogel in de badkamer. We laten het nest graag verwijderen en vogelwering aanbrengen.

Partners

Partners van Casius