Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen:

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag vogelnesten laten verwijderen en een vogelwering laten plaatsten. Tijdens het schoonmaken van de dakgoten is dit ontdekt. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning (2 maal 5 meter).
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen op schoorsteenkanalen

Om het nestelen van vogels in mijn schoorsteen te voorkomen, wil ik graag de twee kanalen laten voorzien van anti-vogel-roosters. Ik heb geen behoefte aan bijvoorbeeld een sierlijke kap o.i.d. maar een paar deugdelijke roosters of draadkappen. Het rookkanaal bestaat uit keramische vierkante blokken, dus de opening is niet rond. Ik schat de maat van de opening op ongeveer 20 x 20 cm. Het ontluchtingskanaal van de badkamer is een normale ronde plastic buis. Het dak is makkelijk bereikbaar. In één van de kanalen zit waarschijnlijk een vogelnest, we horen de vogel in de badkamer. We laten het nest graag verwijderen en vogelwering aanbrengen.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Ik wil graag een duivennest laten verwijderen onder een zonnepaneel en gaas laten aanbrengen bij de 8 zonnepanelen of iets dergelijks, zodat de duiven er niet meer onder kunnen!

Vogelnest verwijderen onder dakpannen

Vogelnest verwijderen onder dakpannen

Vogelnest uit de schoorsteen verwijderen en kraaienkappen plaatsen

Situatie: Een schoorsteen met 4 kanalen, waarvan: 1 gebruikt voor de afzuiging uit keuken, wc en badkamer. Is voor een groot deel schoon. De afzuigleidingen in huis zijn gereinigd. 3 niet in gebruik, binnenzijde afgesloten Te doen: Kanaal voor de afzuiging: - Verder schoonmaken - En goede voorziening tegen neerslag, vuil en vogel activiteiten 3 niet in gebruik zijnde kanalen: - Afsluiten voor neerslag , vuil en vogelactiviteiten. Verder een goot plusminus 4 meter lang reinigen.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Het gaat om het vogelnest onder de dakpannen. De exacte locatie is niet duidelijk. Daarnaast moet er wat lood vervangen worden. Waar, hoeveel en hoe precies weten we niet precies. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken naar de situatie? Er zijn meerdere zaken aan het dak waar naar gekeken moet worden.

Vogelnest van Kauwen of Kraaien verwijderen

Ik heb een kauwen/kraaiennest in schoorsteenkanaal zitten. Kraaienkap eraf gewaaid en nu nest erin. De onderkant rookkanalyse is afgesloten.. afzuigkap op aangesloten. Werkt dan ook niet of nauwelijks meer.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Ik wil graag aan de achterzijde van mijn huis over een lengte van ongeveer 5 meter een vogelschroot aan de dakpannenrand boven de goot hebben. Daarbij moeten ook de huidige en oude vogelnestjes verwijderd worden.

Vogelnest(en) verwijderen onder zonnepanelen

Verwijderen van nest (1 of 2) 1) onder de zonnepanelen (15 stuks) en het plaatsen van vogelwerende randen. Nest moet worden verwijderd en er moeten borstels of gaas worden geplaatst om toekomstige nesten te voorkomen. Tevens dakgoot even schoonmaken/takjes opruimen. Optioneel eventueel zonnepanelen ook gelijk allemaal reinigen.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Ik heb onder de dakpannen een vogelnest die ik wil laten verwijderen en vogelwering plaatsen. Het nest zit in de nok van het huis, ik kan daar zelf niet bijkomen. Graag een offerte hiervoor en op welk termijn u beschikbaar bent.

Vogelnesten onder de dakpannen verwijderen

Vogelnesten onder de dakpannen verwijderen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het verwijderen van een vogelnest, schoonmaken en dichtmaken. Meerdere buren hebben hier last van en willen hier misschien ook vanaf.

Partners

Partners van Casius