Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leusden of directe omgeving.

605 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leusden:

Het herstellen van een lekkage en vernieuwen van EPDM dakbedekking

Het gaat om het platte dak (12 m2) van onze veranda, nu al bedekt met EPDM. Na het plaatsen van 2 lichtkoepels (door onszelf) en eigen aanpassingen aan de dakdekking, blijven we last houden van lekkage. Wij willen nu de complete dakdekking vernieuwen.

Verwijderen (afzuigen) van dakgrind

Op het dak van onze uitbouw komt een sedumdak, daarvoor moet plm 9m2 grind worden verwijderd op 1e etage aan achterkant huis. Buitenom bereikbaar

Isoleren dak en plaatsen nieuwe dakpannen

Graag laten wij ons hellend dak isoleren. Dit huis is van 1972. Wij hebben dit gekocht van de woningstichting. De woningstichting heeft de huizen laten verduurzamen onder andere door dakisolatie van buitenaf. Hierdoor is een hoogte verschil ontstaan van 15 cm, wij willen dit gelijk hebben. Er moeten daarna nieuwe dakpannen op gelegd worden. het dak is 5.20 m breed bij 15 pannen lang. We zien uw offerte te gemoed. Het moet hetzelfde materiaal zijn als van de buren.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ik wil het dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen. De oude dakpannen hoeven niet afgevoerd te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Algehele inspectie staat van het dak en eventuele reparaties uitvoeren

Ik zou graag een inspectie willen laten uitvoeren van de algehele staat van het hellende dak (met dakpannen) en een offerte van eventuele reparaties of vervangingen. We zijn twee maanden geleden verhuist en in en rondom het huis zijn we al een paar dingen tegen gekomen, dus voor de zekerheid willen we weten wat de conditie van het dak is. Wij hebben van iemand gehoord die een kleine inspectie op het dak heeft gedaan, dat de nok nagelopen moet worden en er in de looplappen her en der gaten zitten. Aan de achterkant komen zonnepanelen dus dat hoeft niet gecontroleerd te worden en aan de voorkant hebben we net een dakkapel geplaatst. Ik heb geen idee hoe groot het dak ongeveer is. Het dak is ongeveer 5 meter hoog, de tussenwoning heeft twee verdiepingen. Een steiger kan aan de voorkant geplaatst worden.

Bitumen dak vervangen voor epdm

Ik heb een plat dak van ongeveer 9 X 5,5 meter. Ik ga zelf de bestaande bitumen dakbedekking verwijderen en PIR-isolatie aanbrengen. Ik ben nu op zoek naar iemand die aansluitend EPM dakbedekking aanbrengt.

Dak isoleren

Het gaat om een bungalow met plat dak van circa 225 m2. Het dak bestaat uit 2 gedeelten (75 m2 en 150 m2, split level). De regenwaterafvoer vindt nu plaats op 3 plaatsen en gaat binnendoor (dus zonder goten). Het dak dient een isolatiewaarde van R=5 te krijgen i.v.m. overstap naar warmtepomp. I.v.m de aankomende herfst lijkt het mij verstandig om het dak zo snel mogelijk te vervangen.

Bitumen dak vervangen voor EPDM en plaatsen zonnepanelen

Het huidige bitumen dak is ca. 20 jaar oud en waarschijnlijk over 5 tot 8 jaar aan vervanging, althans volgens de bouwtechnische keuring. Maar we willen graag zonnepanelen (13/ 14) en het isolatie, daarom toch al een nieuw dak. Omdat we ook de optie voor een groendak open willen houden gaat de voorkeur uit naar EPDM. Het betreft een plat dak. Van buitenaf isoleren. Het bitumen en grind graag door de vakman afvoeren.

Dak vervangen met EPDM

Ik ben op zoek naar een dakdekker die een plat dak van 64 m² kan vervangen. Het dak is bereikbaar via een ladder vanaf het balkon. De oude bedekking moet er af en dient vervangen te worden met EPDM.

Dakgoot en betimmering vervangen

Ik wil mijn zinken bakgoot laten vervangen en de houten betimmering vervangen voor kunststof, zoals trespa of keraliet. Het gaat de goten aan de voor - en achterzijde van de woning. De lengte per kant is 5.40 meter.

Zonnecollectoren verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen

Op het dak is de collector voor een zonneboiler tussen de pannen geplaatst. Voor de aanleg van een nieuwe zonneboiler moet die oude collector worden weggehaald en op de leeg gekomen plek moeten weer pannen teruggelegd worden. Binnenshuis (op de zolder) ligt het boilervat. Dat moet ook worden weggehaald.

Dakramen plaatsen

Graag wil ik 1 x MK04 raam en 1 x CK02 raam laten plaatsen en 1 x CK02 raam vervangen voor het plastic raam wat er nu zit. De afwerking doen wij zelf dus dit hoeft niet opgenomen te worden in de offerte. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het leveren van de ramen.

PIR platen plaatsen

Het bestaande dak heeft kepers van 120 mm. Op het dakbeschot ligt een dun laagje glaswol, 4 cm. De pannen en de latten moeten worden verwijderd, het glaswol vervangen door PIR platen van 120 mm en daarna folie, panlatten en pannen terugplaatsen. De oppervlakte is 170 m2.

Gehele dak vervangen

Hele dak met pannen vernieuwen, alleen de pannen. Gaat gemiddeld om 3000 dakpannen.

Dak vervangen en dakpan vervangen

Ik heb een dakpan die is afgebroken die ik graag zou willen vervangen. Ook wil ik een plat dak boven de keuken van ongeveer 7,5 m2 laten vervangen. Er zit een bitumen dak op en daar wil ik weer bitumen voor hebben.

Dak stacaravan vervangen door pannendak of maken van lekkage

Het dak van onze stacaravan heeft bij het dakraampje lekkage. Ook bij het andere dakraampje zou dat gezien de constructie in de toekomst fout kunnen gaan. Dit betekent nu dat ook het plafond binnen een natte plek vertoont. De caravan is 10 meter bij 3.70 meter. Er zijn 2 mogelijkheden : het dak vervangen door een nieuw pannendak of de dakraampjes aanpakken/ de lekkage aanpakken. Graag zou ik dan ook 2 aparte vrijblijvende offertes ontvangen.

Onderzoek Rieten dak en ramen erin plaatsen

Het huis bevindt zich in Neerpelt (Belgie). Het is een huis met een rieten kap. Graag zou ik weten wat de kwaliteit van het dak is en wat het aanbrengen van ramen kost.

Leien vervangen

Wij wonen in een rij van 3 woningen op de eerste verdieping. De leien, met asbest, wil ik laten vervangen door kunstleien. De woning is ongeveer 5.50 meter breed en 4.20 meter hoog. Aan de achterzijde is er een dakkapel aanwezig. De buren zouden ook graag separaat willen weten wat de kosten zijn. Daarnaast willen wij separaat weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de leien.

Isoleren van een pannendak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het schuine dak van mijn vrijstaande woning kan isoleren van buiten af. Het gaat om een schuin dak wat begint van de eerste verdieping tot de tweede verdieping. Het werk moet aan de voor- en achterzijde van de woning plaatsvinden. De totale oppervlakte van het dat is 180 m2. Na het isoleren van het dak dienen de dakpannen vervangen te worden door nieuwe pannen.

Vervangen van kapotte hoeknokvorst

Tijdens de laatste storm is er van een eindnokvorst de plaat naar beneden komen vallen. Graag zou ik deze willen laten vervangen op korte termijn. Het is een huis wat begin jaren 70 gebouwd is.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen en afdekkappen schoorsteen

Betreft circa 5-6 meter voorzijde en hetzelfde aan de achterzijde. Aan beide zijden zit een kraaienest, deze graag verwijderen en aan beide zijden vogelwering aanbrengen. Bij harde regenbuien hebben wij lekkage via de schoorsteen (2 pijpen), graag deze afsluiten, ze worden niet gebruikt.

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

In onze dakgoot aan de achterzijde van ons huis bivakkeert een kraaienfamilie en wij willen dit nest graag laten verwijderen. We willen ook graag dat een volgend nest onmogelijk gemaakt wordt op een of andere manier. Vogelwering plaatsen dus.

Complete dakrenovatie

Ongeveer 60 m2 dakpannen en panlatten verwijderen. Huidige dakbeschot is asbest, dit ook verwijderen. Nieuw dakbeschot aanbrengen en nieuwe panlatten en dakpannen. Het is een schuine kap.

Dakkapel met een daklekkage repareren

Dakkapel daklekkage. Water komt via lampje naar beneden. Erg recent.