Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leersum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leersum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leersum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leersum of directe omgeving.

59 klanten uit Leersum bevelen een bij Casius in Leersum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leersum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leersum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leersum:

Dakpannen en nokvorsten plaatsen

Het betreft het dak van onze schuur. De schuur is 5x10 mtr met een licht hellend dak. Ik wil daar isolatie platen op van buitenaf en vervolgens nieuwe dakpannen en nokvorsten. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Moet er iets afgevoerd worden? Ja de oude dakpannen

Oude dakpannen vervangen voor panelen

Wij willen op korte termijn de oude dakpannen laten vervangen door dakpanplaten/stalen dakplaten. Betreft een hellend dak van circa 35 m2. Tevens hebben wij lekkage bij ons dakkapel. Graag laten we ons adviseren over de nieuwe dakbedekking.

Plat dak renoveren

Ons platte dak is toe aan (gedeeltelijke) renovatie.

Plat dak met koepel renoveren en isoleren

Renoveren van het dak met bitumen of Roofing. We hebben het dak al schoon laten maken. Het dak betreft 65 vierkante meter. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Het is een plat dak met een lichtkoepel. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Het huidige dak is door de firma Kemenade gelegd. Er zal wellicht ook iets aan de waterafvoer worden gedaan. Ook moet het dak uitgevlakt worden.

Nokpannen repareren

De nokpannen liggen los en de balk is kapot. De lengte is ongeveer 6 meter en op dit moment heb ik lekkage.

Dakgoot vervangen

Voor en achterzijde van het huis, jaren 60, vervangen van de dakgoot. Dakgoot (max. 2 x 5 meter) rust op beugels. Graag totaalprijs indicatie (incl. Steiger etc.).

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Dakpannen vervangen

Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten als wij ons huis laten voorzien van nieuwe keramische dakpannen, oppervlakte ongeveer 95 m2. De huidige pannen beginnen slecht te worden. Daarnaast willen we ook folie onder de panlatten laten aanbrengen. De dakhelling bedraagt ongeveer 25 - 30 graden. Overige informatie: Het betreft de helft van een 2 - 1 kap woning. Aan de achterzijde bevindt zich een dakkapel in het dakvlak alsmede een gemetseld schoorsteenkanaal. Afhankelijk van de kosten willen onze buren ook gelijktijdig meedoen. De buren hebben ongeveer net zo'n groot dakoppervlak als wij hebben. Foto's en/of tekeningen van het huis kunnen op verzoek worden toegezonden.

Dakpanplaten op een garage vervangen

Garagedak (platdak) wat lekt en de afmeting is 6.50 meter lang en 3.15 meter breed. Ik kan en wil zelf de spantjes en legger maken en heb dus alleen geïsoleerde dakpanplaten nodig.

Pannendak herstellen of vervangen

Het betreft het isoleren + nieuwe pannen + hemelwaterafvoer, danwel schoonspuiten en kapotte pannen vervangen. Vrijstaande woning, graag offerte.

Asbest dakbeschot verwijderen

Asbest dakbeschot. Circa 70 vierkante meter dakbeschot, de pannen verwijder ik zelf, dus gaat het om het dakbeschot en de panlatten, een steiger rondom is aanwezig.

Plat dak door zadeldak vervangen

Wij hebben ons oog laten vallen op een vrijstaande bungalow in Leersum, met een oppervlak van ongeveer 144m2 (opp. Bungalow is 12x12. Deze bungalow heeft echter een plat dak, dat vinden wij erg lelijk. Wij willen dit vervangen door een zadeldak met blauwe of grijze dakpannen, met een geringe hellingshoek. (30o ? ) De ruimte die daaronder ontstaat willen wij gebruiken als bergruimte/vliering niet als woonruimte. Is dit mogelijk en zo ja, wat zijn de kosten ongeveer? Plattegrond is te zien op Funda.

Goten vervangen

Wij willen voor 4 woningen de zinken dakgoten laten vervangen. Dit betreft de goten aan de voor- en achterzijde met een totale lengte van 50 meter.