Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groendak op uitbouw en garage:

Groendak op uitbouw en garage

Graag zouden wij een kostenindicatie ontvangen voor de aanleg van een groendak op onze uitbouw (2,5 m x 6,0 m) en de garage (ca. 3 m x 6 m).
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groendak op uitbouw en garage uit heel Nederland:

Extensief groen dak realiseren

Ik wil graag een groen dak, bij voorkeur extensief. Mijn huis heeft een uitbouw en twee dakkapellen met plat dak, totaal ongeveer 12-15 m2. Met een bitumen dak van minstens 20 jaar oud. Wat is er voor nodig om een groendak te realiseren en wat kost het.

Een groendak boven de schuur en uitbouw maken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de garage en uitbouw kan voorzien van een groen/sedumdak. Het gaat om een dak van in totaal 20 m2 op een hoogte van 250 cm. Het dak is deels van beton, deels van hout. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met bitumen.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter. Een complete oplevering met ramen, deuren, verwarming en buiten afwerking. Binnen hoeft het niet afgewerkt. We willen een houten skeletbouw, geïsoleerd. Buitenbekleding met panelen of stucen. Iets dat makkelijk schoon te houden is. Er moet een groendak op. De vergunning moet nog geregeld worden. Fundering graag advies over. De bouwconstructie berekening is aanwezig. Graag ontvangen we een offerte.

Groendak uitbouw realiseren

Groendak aanleggen (eerst onderlaag) en daarna sedum dakbedekking op mijn aanbouw. Dak is 8 x 3 meter. Graag een offerte inclusief manuren.

Groendak realiseren op de uitbouw

Wij willen graag een groendak realiseren op het platte dak van onze uitbouw. Het oppervlak is ongeveer 30 m2. Bij de verkoop werd aangegeven dat het dak geschikt is voor een groendak. Er ligt donkergrijs zeil op, helaas weten we niet welk materiaal.

Groendak aanleggen op dakkapel en uitbouw

Ik wil een groendak aan laten leggen op het dak van mijn dak kapel (3 bij 4 meter) en van de uitbouw (3 bij 9 meter). Er liggen nu wel zonnepanelen op het dak van de uitbouw. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Groendak aanleggen

Ik wil graag een groen dak laten plaatsen/ Het gaat om de uitbouw in de tuin van twee kamers. Het is een plat dak met grind van 8 bij 3,5 meter. Eventueel samen met de buren. Belangrijkste vraag: is de dakconstructie geschikt en wat gaat het kosten. Er zijn meer woningen in de straat met dezelfde situatie. Mogelijk een collectieve opdracht.

Platdak dakbedekking vervangen

Ik zoek een dakdekker die een plat dak kan renoveren. Van de huidige bitumen dakbedekking is de levensduur verstreken, Bij hogere waterstanden op het platdak (bv bij sneeuw op het dak in combi met smelt of regen) komt er lekwater naar binnen (capilaire werking). Ik wil graag de dakbedekking laten vervangen, bij voorkeur voor EPDM ivm levensduur en evt een toekomstige mogelijkheid voor aanleg groendak. Tevens de huidige dakisolatie bekijken wat de meest verstandige keuze is: vervangen voor een betere isolatiewaarde of kosten technisch behouden van de huidige isolatie. Het betreft het platte dak van de uitbouw van 35 m2.

Partners

Partners van Casius