Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklood vervangen:

Daklood vervangen

Aan twee zijden van een grote lichtkoepel (afmetingen zijn ongeveer 2.50 x 3.50 meter) dient het daklood volledig te worden vervangen. Het originele daklood was te lang en is gaan scheuren. Volgens de buren komt dat door de bouwer die te lang lood heeft aangebracht. Het dak is het dak vanaf begane grond. Een steiger plaatsen op het dak is mogelijk, eventueel met planken (op de lichtkoepel).
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklood vervangen uit heel Nederland:

Daklood van dakkapel vervangen

Ik wil graag het daklood aan de onderzijde van de dakkapel laten vervangen, omdat er scheurtjes in zitten. De breedte van het dakkapel is ongeveer 5 meter.

Lekkage bij een dakkapel verhelpen

Aan de zijkant van de dakkapel is het daklood gaan wijken waardoor lekkage is ontstaan. Zou de zijkant graag vervangen door Trespa. Is dit mogelijk zonder de hele dakkapel te vervangen? Het gaat om een lengte van maximaal 2 meter.

Daklood laten vervangen

Graag zou ik het oude daklood van mijn woning in Zutphen laten vervangen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 2 meter breedte aan de achterzijde en één van ongeveer 1 meter breedte aan de voorzijde van de woning. Woning is aan de voor- en achterzijde goed te bereiken. Vrij parkeren. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de klus, inclusief materiaal. Aanvaarding per direct.

Daklood van dakkapellen vervangen

Ik wil het lood van twee dakkappellen geheel laten vervangen. Het gaat om in totaal ongeveer 23 meter.

Dakraam vervangen en dakpannen corrigeren

Mijn Velux dakraam is kapot (slecht onderhouden) en omliggende dakpannen liggen niet goed door gekrompen daklood. Ik wil dat graag gerepareerd hebben.

Daklood vervangen

Het daklood bij de schoorsteen is ingescheurd. Dit dient vervangen te worden.

Daklood van de schoorsteen vervangen

We hebben lekkage aan onze schoorsteen. Graag een offerte voor het verwijderen van de oude loodlappen en het vakkundig plaatsen van nieuwe loodlappen.

Daklood vervangen

Na diefstal wil ik graag 6 meter lood 5 mm dik laten vervangen. Oud lood zit nog gedeeltelijk in de voeg. Lood zal opnieuw ingeslepen en ingevoegd moeten worden.

Lekkage rondom Velux dakramen verhelpen

Ik heb lekkage rondom mijn Velux dakramen. Mogelijk vervanging van daklood of onderliggende waterwering. Het betreft 3 dakramen op een schuin dak. 1 dakraam ligt tegen een zonnepaneel aan. Ook daartussen eventueel vervangen. Gaarne reageren via email.

Daklood vervangen

Ik wil graag het daklood aan de achterzijde van mijn dak laten vervangen. Alle benodigde materialen mogen door de vakman worden aangeleverd. Het gaat om twee strips van in totaal 2 meter in lengte. Het betreft om een hoekstuk en een lang gedeelte.

Partners

Partners van Casius