Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Houten of directe omgeving.

919 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Houten:

Lekkage dakkapel en goten verhelpen

Ons dakkapel lekt. Dit zou gemaakt moeten worden. Het gaat om een geschatte oppervlakte van 8 m2, er ligt nu bitumen op en dat zou met hetzelfde materiaal opnieuw gemaakt mogen worden. Op de dakkapel staat ook een oude airco unit, als dat mogelijk is zou deze eraf gehaald mogen worden en afgevoerd. Ook de dakgoten aan voorzijde en achterzijde huis vertonen lekkage. Ik vermoed dat dit op de aansluiting met vloeibaar zink gemaakt kan worden. De dakgoten zitten op de tweede verdieping. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte.

Realiseren van een groen dak

Het betreft het vervangen van een 25 jaar oud 'warm' betonnen dak met een bitumen dakbedekking. Het huidige dak heeft veel blazen, de dampremmende laag lijkt niet goed te werken. Daarom wil het gehele dak, incl isolatiemateriaal laten vervangen en opnieuw op bouwen tot een groen dak. De oppervlakte is 20 m2, er zitten 3 doorvoeren in, ventilatie en rookgasafvoer van de cv en een RWA. De dakrand is 10,5 m1.

Reparatie uitvoeren bij een PVC dak

Ik zoek een dakdekker die mijn dakbedekking kan herstellen. Het dak staat aan 1 kant te strak. daar moet iets aan gebeuren. Ik heb nadrukkelijk geen interesse in het dak moet vernieuwd worden. Het betreft het dak van de woning waarvan ongeveer 7 m2 te strak staat.

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 meter nokvorsten laten vastzetten met Flexim dakmortel. Ik regel de materialen. Graag een offerte.

Vervanging ontluchtingspan

Vervanging ontluchtingspan op standaard rijtjeswoning. De vakman mag de nieuwe ontluchtingspan leveren.

Isoleren bovenzijde spouwmuur

Het betreft een twee-onder-een-kap woning met daartussen een ankerloze spouwmuur. Til je een dakpan op dan zie je dat de bovenkant gewoon open is, de panlatten lopen echter wél door. Bij vorst of sneeuw zijn de woningscheidende dakpannen ook zeer snel ontdooid. Mijn doel is alleen de bovenzijde (laatste 20 cm bijvoorbeeld) van de spouw op te vullen met iets als steenwol (pur? ) om de opstijgende warme lucht een halt toe te roepen. Ik wil verder geen opvulling van de totale spouw om geluidsoverdracht te voorkomen. Heeft u hier een oplossing voor?

Dakbedekking renoveren

Het betreft een oppervlakte van 13,75 m2 van een aanbouw. Het werk is als volgt: * Het omscheppen van het dakgrind * Het reinigen van de bestaande dakbedekking * Het verwijderen van het bestaande plakstuk,uitloop * Het aanbranden van de bestaande dakbedekking * Het monteren van een nieuwe uitloop, 80 x 60, 90 graden, lood * Het overlagen van de bestaande dakbedekking met Fielflex combi 470K24, zwart granulaat * Het terug scheppen van het dakgrind * Het waterdicht afwerken van de overgang naar de buren. Hier ligt EPDM

Vervangen bitumen dak 34 m2

Voor een deel van onze uitbouw op de begane grond (grofweg 34 m2) lijkt het platte, bitumen dak aan vervanging toe. Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de eventuele vervanging hiervan.

Dak vernieuwen/nakijken

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Lekkage van ons platte dak, dakbedekking is 10 jaar oud. 8 jaar geleden dakkoepel laten plaatsen waar het nu lekt. Het dak is 7 x 3 m. De lichtkoepel is 1 x 1 meter. Wordt met EPDM echt 40 jaar waterdicht gegarandeerd? Ben hele dag bereikbaar op vermelde telefoonnummer.

Dakbedekking vervangen

Bitumen dak vervangen op plat dak van de garage, afmetingen 6,25 x 3 m. Tevens graag de loodslabben nakijken op mogelijke lekkage.

EPDM op garages aanbrengen

Ik zoek iemand die de dakbedekking van twee garages kan vervangen. Momenteel liggen er bitumen en kiezels op. Dit wil ik vervangen hebben door EPDM folie. De totale oppervlakte van beide daken betreft ongeveer 54 m2. De garages zijn beide erg goed bereikbaar.

Dakgoot repareren

Ik wil een zinken coating laten aanbrengen in mijn zinken dakgoot van 28 jaar oud van 11 meter lang, vanwege kleine scheurtjes. De dakgoot is op de 2e verdieping.

Lekkage bij de dakkapel herstellen

We hebben bij veel regen last van lekkage op zolder, precies onder de zijwand van de dakkapel. Graag diagnose stellen van de oorzaak van de lekkage en voorstel voor reparatie doen.

Daklood vervangen

Aan twee zijden van een grote lichtkoepel (afmetingen zijn ongeveer 2.50 x 3.50 meter) dient het daklood volledig te worden vervangen. Het originele daklood was te lang en is gaan scheuren. Volgens de buren komt dat door de bouwer die te lang lood heeft aangebracht. Het dak is het dak vanaf begane grond. Een steiger plaatsen op het dak is mogelijk, eventueel met planken (op de lichtkoepel).

Dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw

Ik heb op mijn garage en uitbouw een plat dak van in totaal 48,5 m² met bitumen dakbedekking met grindballast. In de uitbouw zitten 2 lichtkoepels. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging van de bitumen dakbedekking. Tijdens de klus moet het grind worden verplaatst. In de offerte graag een aparte post daarvoor opnemen. Mijn zoon kan dat deel van de klus eventueel voor zijn rekening nemen. Ik stel een bezoek op prijs. Er is geen haast met de klus.

Nieuw bitumen dak leggen

Ik wil graag dat er een nieuw bitumen dak gelegd wordt op een houten overkapping van 9 m2.

Afgewaaide dakpan terugleggen

Momenteel is er een dakpan net onder de nokvorst weggewaaid. Deze moet terug gelegd worden. Het dak zelf is zo'n 15-20 meter boven de grond, maar vanaf 1 kant kunnen de pannen verschoven worden om er te komen. Indien mogelijk deze week uitvoeren.

Lekkage bij pijp in dak boven CV ketel

1 van de pijpen door het schuine dak druppelt op de CV ketel op zolder bij regen. Deze lekkage moet verholpen worden.

Nest met kauwen verwijderen uit de dakgoot

Er huizen kauwen onder onze dakpannen. We worden gek van de overlast. Het is al een paar jaar maar lijkt ieder jaar erger te worden. Ik zou graag een indicatie willen over de kosten van het verwijderen ervan en preventie dat het niet weer gebeurt. Graag contact per email daar ik telefonisch heel slecht bereikbaar ben.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik heb een vogelnest onder de dakpannen bij de dakgoot. Dit wil ik laten verwijderen. En daarna plaatsen van (stevigere) vogelwering. Goot makkelijk bereikbaar vanaf platte dak.

Afgewaaide dakpan vervangen

Dakpan onder de nok is er afgewaaid. We hebben een stijl dak. Het huis telt 4 verdiepingen.

Werk aan nokvorsten en plaatsen schoorsteenkapje

Namens mijn dochter wil ik een offerte aanvragen voor het vastzetten met Flexim van 5,5 meter nokvorsten en het vervangen van 1 kapotte nokvorst op haar woning. De bestaande dakpannen zijn 02 Redlands Francaise. Ook wil ze een nieuwe kap laten plaatsen op het schoorsteenkanaal van de centrale afzuiging. Dat kanaal komt uit in de schoorsteen, maar wordt niet meer gebruikt. Het bestaande kapje is kapot.

Lekkende lichtkoepel op het dak repareren

Vanwege lekkage wil ik graag 2 lichtkoepels laten controleren en herstellen. Het gaat om lichtkoepels met een grootte van ongeveer 60*40 cm.

Dakeien op het dak vervangen

Ik wil de leien op mijn dak vervangen. Het schijnt dat er asbest in zit en dat het voor 2024 moet gebeuren. Het zijn 2 schuine daken met een kleine overloop in het midden. De ene is ongeveer 20 m2 leien omdat er een dakkapel zit. Deze is makkelijk bereikbaar omdat dit het geschakelde deel met de buren is. De andere is ongeveer 32 m2 met 2 dakramen. Dit is de zijkant van het huis en is ongeveer 8 meter boven de grond. Aan de zijkant staan struiken maar daar kan een steiger staan.

Solatube lichtbuizen leveren en plaatsen

Ik wil graag twee solatubes in mijn woonkamer laten plaatsen. Doordat ik een afdak heb aangebouwd, is het momenteel binnen wat te donker. Er is een vlak plafond in de woonkamer, met daarboven 75 cm ruimte tot aan het schuine pannendak. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang graag advies over de meest geschikte materialen en de kosten daarvan.