Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorsten met specie of flexim vastzetten:

Nokvorsten met specie of Flexim vastzetten

Ik wil graag mijn dakvorsten vastzetten met specie of Flexim. Het betreft een eengezinswoning.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorsten met specie of flexim vastzetten uit heel Nederland:

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren pannendak (100 m2) vanaf de buitenzijde (Basis scope). Het gaat over een zadeldak. Activiteiten voorzien: - steiger - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie in verband met hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) in verband met huidige met specie vast gezet. Optioneel prijs voor nieuwe pannen, dit graag in overleg.

Nokvorsten opnieuw monteren met Flexim

In verband met lekkage zo snel mogelijk de oude nokvorsten vervangen. Het gaat om 6 meter oude specie verwijderen en met Flexim terug monteren. Ook moet er om een CV-pijp heen. Waarschijnlijk zit hier het lek. Klus graag starten ergens na 8 januari.

Nokvorsten met specie of Flexim vastzetten

De nokvorsten moeten opnieuw aangesmeerd worden met flexibele specie. Het betreft ongeveer 25 meten. Flexim zou kunnen maar dan moet eerst al het cement verwijderd worden. Daarnaast missen er 30 pannen en moet er een gedeelte van de goot en schoorsteen gerestaureerd worden.

Dakvorsten aansmeren met Flexim

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw aansmeren van mijn nokvorsten met specie. Lengte 10 meter, nokhoogte is ongeveer 8 meter Eerst Flexim verwijderen.

Nokvorst repareren

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw aansmeren van mijn nokvorsten met specie. Lengte 10 meter, de nokhoogte is ongeveer 8 meter. Eerst Flexim dakmortel verwijderen.

Nokvorsten vastzetten

Graag ontvang ik een offerte voor het vastzetten en afdichten van 7 meter nokvorsten. Er zijn momenteel nog geen lekkages, maar bij een bouwtechnische keuring werd duidelijk dat de huidige specie niet meer voldoet. Tevens willen we een klein aantal scheef liggende pannen weer recht hebben en een kleine hoeveelheid mos van het dak verwijderd hebben.

Nokvorsten vast laten zetten

Bij de nokvorsten komt de specie los en dit komt in stukjes naar beneden. Hierom wil ik nokvorsten vast laten zetten, het zijn 4 rijen van ongeveer 6 meter, elke rij heeft een begin- en eindpan. Het is op de tweede verdieping, ongeveer 9 meter boven straatniveau. Het betreft een hoekwoning en een tussenwoning.

Nokvorsten vastleggen

Graag offerte voor vastleggen van 6 m nokvorst. Tevens het schoonmaken en afwerken van de bovenkant schoorsteen. De schoorsteen heeft wat losse stenen en is met specie afgesmeerd. In het specie zitten wat scheuren. En de goot van 5 meter lang leeghalen.

Lekkage bij de nokvorst repareren

Door lekkage bij een nokvorst is een stuk dakbeschot rot en hebben we lekkage naar de slaapkamer. Graag een prijsopgave voor het maken van het rotte stuk dakbeschot (bij mijn weten 1 plank) en het vervangen van de nokvorsten. Deze liggen nu nog in specie. Huis is van omstreeks 1925.

Nokvorsten sneldek RBB repareren

Een of twee nokvorsten zijn gebroken en op sommige plaatsen laat de specie los. Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de gebroken nokvorsten en het aan helen van de specie. Ik heb nog twee reserve vorsten (Sneldek RBB) in mijn bezit. De nok is ongeveer 8 meter breed. Wellicht zijn er nog meer nokvorsten gebroken maar dit weet ik niet want ik kan dit niet goed zien.

Partners

Partners van Casius