Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in De Meern of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in De Meern:

Nieuwe dakbedekking plus eventueel dakkapel plaatsen

We willen graag de dakbedekking laten vervangen. Het gaat om een dak van 40 m2. Er ligt nu verouderde dakpannen op. Graag verwijderen van oude materialen (gebouwd in 1961) en plaatsen van isolerende dakplaten. De dakpannen graag vervangen voor aarden werk dakpannen. Afwerking aan de buiten kant zoals dakgoot en windveer. Ons huis is een hoekhuis van een blok van 3 dezelfde woningen. Met de buren zijn we overeen gekomen om de dakisolatie over al de 3 huizen te laten aanbrengen door een en het zelfde bedrijf. Kunt u een offerte maken wat de geschatte kosten zijn voor bovenstaande werkzaamheden voor 1 huis en voor 3 huizen. Daarnaast willen we graag ook een dakkapel plaatsen. Graag van kunststof met dubbelglas. De dakkapel wil ik graag 3 meter breed hebben. De dakkapel liefst met een recht dak. Zowel voor als de zijkant als achterkant is er ruimte voor een stijger opbouw.

Asbest saneren en zonnepanelen plaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die het asbest (chrysotiel 10-15%) op mijn dak kan vervangen. Dak is 84 m², bedekking in overleg maar voorkeur naar een licht materiaal (bv. leien). Dak is grotendeels schuin maar loopt over in een vlak stuk. Op dit vlakke stuk wil ik zonnepanelen laten installeren. Asbestrapport aanwezig.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Graag willen wij ons dak van buiten geïsoleerd hebben. Het is een hellend dak. Ik ontvang graag een offerte.

Een hellend houten dak bedekken met zink

Ik zoek een dakdekker die een hellend dak van 80 m2 kan voorzien van een zinken bedekking. Het dak bestaat momenteel uit houten latten met ongeveer 1 cm tussenruimte. Het dak bevindt zich boven de begane grond en is goed bereikbaar.

EPDM plakken op dak uitbouw met daktrim en watervergaarbakken

Ik wil epdm laten plakken op een warm dak van een gemetselde uitbouw. (5.25 x 2. 20 cm). En een nieuwe daktrim met 2 nieuwe watervergaarbakken.

Dakisolatie aanbrengen

Wij overwegen het dak van onze tussenwoning te isoleren. De precieze oppervlakte weet ik niet, de zolderkamer is 45 m2 groot en heeft aan 1 zijde een dakkapel over de gehele lengte. Wij horen graag de verschillen tussen het isoleren aan de buiten- of binnenzijde. De dakpannen zijn nog goed en zouden niet vervangen hoeven te worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Dak vervangen

Samen met drie andere huizen hebben wij een uitbouw. Wij zijn het middelste huis en ons dak lekt. De buren hebben nergens last van. Er licht op het dak als dakbedekking grijs spul dat aanvoelt als dik zeil met daarop kiezels. De oppervlakte is ongeveer 2 meter x 6 meter. Twee keer is er een bedrijf geweest die heeft gekeken waar het lek vandaan kwam en deze zijn dan ook kleurig gedicht. Echter het dak blijft lekken en willen we nu de dakbedekking vervangen. - vervanging van onze dakbedekking - wij willen dit met EPDM - Afvoer van het grind - Totale prijs voor de herstel werkzaamheden.

Dakinspectie uitvoeren en lekkage plat dak verhelpen

Wij willen het platte dak van onze uitbouw (circa 20 m2) laten inspecteren. Tevens willen wij de vastgestelde lekkage laten verhelpen. Het gaat nu om een bitumen dak.

Verschuivende dakpan vastleggen

1 dakpan blijft naar benden schuiven en dit moet opgelost worden, nieuwe dakpannen zijn aanwezig

Nokvorsten vervangen en dak isoleren

Graag nokvorsten laten vervangen en nieuwe dakisolatie.

Dakbedekking dakkapel repareren

Dakbedekking dakkapel is lek. Dakoppervlak is van 1994 (bouw huis). Nu lichte lekkage naar binnen. We hebben geen spoed, maar dak moet wel op korte termijn worden gerepareerd.

Zolderdak met zonnepanelen repareren

In oktober 2017 gekochte woning heeft een dak lekkage het is nog niet bekend wat precies de oorzaak is. Er zijn meerdere mogelijkheden of er zijn losse/scheve dakpannen of bevestiging zonnepanelen (16 stuks) is niet geheel juist gegaan. Graag willen wij een prijsindicatie. De woning telt 2 woonlagen.

Dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren

Wij hebben een vrijstaande woning met 2 woonlagen en een gordingendak met 90 cm hout er tussen. De dakkapel aan de voorzijde dient te worden vervangen. Deze is nu 2 meter breed en dient 3 meter te worden. Aan de achterzijde wil ik een dakkapel van 10 meter breed laten monteren. Beide dakkapellen mogen van kunststof zijn en het aftimmeren zal ik zelf regelen. Verder wil ik de dakpannen laten vervangen, het dakbeschot is in orde. Daarnaast wil ik het dak laten isoleren aan de buitenzijde. Dit zal gaan om 55 m2 gaan en een strook van 1 meter rondom de dakkapel. Het dak is totaal 110 m2 groot.

Herstellen van dakbedekking

Bij vorst heb ik lekkage via het platte dak, het water druppelt in een redelijk ritme mijn slaapkamer in. Als het gewoon of hard regent is er geen probleem.

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien met zonnepanelen

Het hele dak moet vervangen in verband met het asbest in de leien. Hiervoor moet dus kunststof leien voor in de plaats komen. Daarnaast wil ik zonnepanelen laten installeren. Het dak is ongeveer 200 m2.

Kap op ontluchtingspijp op het dak plaatsen

De kap op het dak waarmee onze ontluchtingspijp wordt afgesloten is afgebroken. Waarschijnlijk is er een vogel tegenaan gevlogen. We zoeken iemand die een nieuwe kap kan plaatsen. Het dak (3 verdiepingen) is te benaderen met een hoogwerker, steiger of ladder. Er is ook een dakkapel, maar het is wat lastiger om op die wijze op het dak te klimmen. Ik laat dit graag even bekijken en ontvang hiervoor uw offerte.

Golfplaten schuurdak vervangen

Op mijn schuur in de achtertuin in de achtertuin liggen een aantal dakplaten. Een van deze (golf) dakplaten is onlangs kapot gegaan en ik zou graag deze willen laten vervangen. Ik schat zo in dat grootte van de betreffende (golf) dakplaat ongeveer 2,5 meter bij 1,20 meter zal zijn. Graag ontvang ik van u een offerte voor het vervangen van deze dakplaat. De bovenste houtplaat is ook vervangen.

Dakbedekking vervangen op het schuurtje

De dakbedekking van een schuur van 4 x 2 meter vervangen. De oude bedekking verwijderen en nieuwe aanbrengen. Er ligt waarschijnlijk bitumen op, het is zwarte bedekking.

Beginnende daklekkage repareren

Mogelijk zit er een klein schuurtje in de dekbekleding. Hierdoor lekt het soms langs ons Velux dakraam op zolder. Er is al geconstateerd dat het niet het raam is.

Verschoven dakpannen recht laten leggen

2 dakpannen zijn verschoven. Deze moeten alleen even weer teruggeschoven worden

Dakreparatie van een schuur

Van lichte lekkage in de hoek van de half stenen / half houten schuur in de tuin. Lichte vochtdoorslag en langzaam druppelen bij harde regen. Zelf gezocht maar kan het lek niet vinden. Schuur heeft een bitumendak, graag zou ik het lek gerepareerd hebben, rest van het dak ziet er goed uit. Offertes gaarne per email, door werk offshore niet altijd telefonisch bereikbaar.

Geheel schuurdak vervangen

Het dak van mijn schuur van 2 x 4 meter groot moet vervangen. Ik kan het slopen van het oudere dak en de houtwerken zelf doen. Maar ik wil graag een goed dak met een loden druipstrook achterzijde, daktrim voorzijde, pvc goot een regenpijp. En natuurlijk een goede kwaliteit bitumen toplaag. Mijn buurman heeft een schuur van 6 x 4 meter naast mijn schuur, ik wil graag ook een aparte offerte voor hetzelfde werk voor die maat.

Nieuwe golfplaten aanbrengen

Op onze schuur (ongeveer 9 m2) zitten asbest golfplaten. Graag wil ik deze laten verwijderen en direct nieuwe platen laten aanbrengen.

Dak met afgewaaide pannen repareren

Er zijn een aantal pannen van ons dak gewaaid. Wij willen dat graag zo spoedig mogelijk laten repareren om lekkage te voorkomen.

Daklekkage opsporen en repareren

Tijdens de twee wolkbreuken van afgelopen week, lekte op zolder regenwater naar binnen. Ik heb op drie plekken een daklekkage. Het is niet helemaal duidelijk of het via de dakpannen, nokvorsten of de schoorsteen lekt. Via het dakraam of via de dakkapel is het mogelijk om op het dak te komen.