Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bunnik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bunnik heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bunnik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bunnik of directe omgeving.

161 klanten uit Bunnik bevelen een bij Casius in Bunnik aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bunnik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie, dakpannen en lood vervangen, nok verhogen, dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bunnik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bunnik:

Het herstellen van een dak na lekkage

Ik zoek een dakdekker die de lekkage in mijn dak kan verhelpen. Er is lekkage en de eerste meter vanaf de daknok zijn de panlatten verrot. Een deel is al vervangen want daar zat de schoorsteen. Aan de binnenkant is de lekkage goed zichtbaar door natte strepen en water uitloop bij de knoesten. Het dak is 6 meter lang en ligt onder een hoek van 45 graden. Er liggen ook zonnepanelen op, 2 meter onder de nok.

Dak isoleren

Het is een bestaand iets doorgezakt pannendak, woning uit de jaren 50. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie en levertijd voor isolatie van buitenaf zonder hoogteverschil. En het plaatsen van een dakraam en zonnepanelen.

Nokpannen losmaken en schoorsteenlood repareren

In verband met plaatsing zonnepanelen moeten de nokpannen worden losgemaakt, deze zijn nu vast gemetseld. Nadat de panelen geplaatst zijn zullen de nokvorsten weer vast gemetseld moeten worden. Daarnaast dient ook het lood rond de schoorsteen te worden gerepareerd. De nok lengte is ongeveer 11 meter, dit zijn 2 huizen.

Daklekkage onder dakraam verhelpen

Daklekkage onder het dakraam, betreft ongeveer 5 - 10 m2. Wij hebben een zadeldak met dakpannen. De lekkage zit er al een tijd. Ik denk dat het dakraam lekt en dat het langzamerhand groter wordt. Zie foto in bijlage.

Dak met PVC laten bekleden

Voor mijn nieuw te bouwen af dak van 6.80 meter bij 3.90 meter wil ik graag EPDM of PVC laten plaatsen. Het dak krijgt waarschijnlijk 1 uit loop met een zinken afvoerbuis tot aan de grond. Verder komt er een zinken kraal op de het dak en zal de dakrand ook van zink zijn.

Pannendak reinigen en impregneren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. De woning van 8,4 x 11,3 m² en garage annex schuur van 3,5 x 12 meter hebben beiden een pannendak met flinke aanslag op de pannen. We willen de dakpannen laten reinigen en mogelijk laten impregneren. We krijgen daarvoor graag uw advies en een offerte.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen, ik heb nu lood in een bak. Daarbij controle loden rand dakkapel. 12 meter.

Dakreparatie aan bitumen dak

Reparatie van een plat bitumen dak. Kleine lekkage in de hoek zorgt voor vochtplekken.

Puntdak van een tuinhuis vervangen

Het dak van ons tuinhuis met punt, is er door de storm deels los gewaaid. Het gaat om ongeveer 16 m2 bij elkaar. We willen een simpele, niet al te prijzige oplossing in antraciet/grijze kleur.

Pannendak en dakgoten vernieuwen

Het betreft het vervangen van een keramische pannendak van ongeveer 52 m². Tevens vernieuwen van de dakgoten.

Asbest golfplaten vervangen

Ik wil graag het hele dak van golfplaten van mijn schuur laten vervangen, de golfplaten zijn van asbest en nu oud en poreus. De afmeting van het dak is ongeveer 24 m2 (2.60 bij 9.20). Graag wil ik ook nieuwe golfplaten, zonder asbest, aan laten brengen. Wij laten alle materialen graag leveren door de dakdekker. Het betreft de schuren van mij en de buren. De platen zijn op houten balken gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakpannen vervangen op jaren '30 woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor thermische en geluidsisolatie (vb. Recapan) aan de buitenzijde. Mogelijk is ook de vervanging van d huidige dakpannen nodig. De offerte daarom graag splitsen: 1. Plaatsen isolatie onder huidige dakpannen 2. Vervangen dakpannen (aanschaf nieuwe dakpannen, afvoer oude dakpannen etc. ) + plaatsen isolatie. Prijzen all in (incl. Alle werkzaamheden/bijkomende kosten).

Dakbedekking op de serre vervangen

Ik wil een offerte ontvangen voor het vervangen van de bitumen op de serre. De serre is ongeveer 1.80 bij 1.60 meter groot. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden.

Pannendak vervangen en dakisolatie aanbrengen

Het betreft het verwijderen van de oude pannen en het leggen van nieuwe pannen op dak van kleine vrijstaande woning met masarde kap. De woning is 11 meter diep en 7,5 meter breed. Indien mogelijk isolatie onder de dakpannen aanbrengen.

Dakgoot vervangen

De dakgoot aan de achterzijde van een rijtjeswoning loopt over en dient vervangen te worden. De goot is 5 a 6 meter lang en is van zink.

Pannendak laten vervangen

Ik wil graag mijn pannendak laten vervangen inclusief het aanbrengen van damp open folie. Ook zou ik tegelijkertijd een dakraam willen laten vervangen van 60 x 55 door een kunststof Velux dakraam 78 x 98. Oppervlakte dak is ongeveer 50 m2 (dakkapel aan de achterzijde), betreft jaren 60 tussen woning. Offerte graag inclusief materiaal, steigerwerk en afvoer.

Zinken goten vervangen

Het vervangen van onze zinken goten. Lengte 43 meter. Breedte is 57 cm ontwikkeld. De goot zit op 3 meter hoogte. Goten zitten in een houten bak, die hoeft niet vervangen te worden.

Lichtkoepel vervangen

Bestaande lichtkoepel in een plat dak vervangen. De afmetingen van de lichtkoepel is ongeveer 70 x 70 cm. De huidige lichtkoepel is ongeveer 30 jaar oud.

Dakgoot bekleden

Bekleden van 2x6 meter dakgoot met rockpanel. Hoogte ca.17cm diepte ca 28 cm. Graag ook een offerte in combinatie met de buren!! Betreft een rijtjeswoning met dakgoot op de eerste verdieping.

Het vervangen van ca 6 meter zinken ...

Het vervangen van ca 6 meter zinken bakgoot. Het is een tussenwoning en de regenpijpen zijn vervangen door de buren toen zij hun goten hebben vernieuwd

betreft een plat dak van 9 m2. bekleding ...

betreft een plat dak van 9 m2. bekleding van betumen met grint dient te worden verwijderd en varvangen door nieuwe laag betumen zonder grint. Aan 3 kanten begrenst met aluminium leest, 1 waterafvoer.