Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Breukelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Breukelen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Breukelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Breukelen of directe omgeving.

159 klanten uit Breukelen bevelen een bij Casius in Breukelen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Breukelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het dak van een appartementencomplex vervangen, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten, nieuw dak laten bouwen, groen dak aanleggen, dak woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Breukelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Breukelen:

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakbedekking vernieuwen door erkende dakdekker

Het gaat om de volgende oppervlaktes: Aanbouw 12 m2 Achter dakkapel 9 m2 Balkon voor 6 m2. Graag goed advies en mogelijkheden over de materialen.

Het reinigen en impregneren van een dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn tussenwoning kan reinigen. Er ontstaat mosvorming wat ik weg wil hebben. Daarnaast dienen de betonpannen geïmpregneerd te worden. Het betreft ongeveer 50 m2.

Dak van dakkapel vernieuwen

Ik heb een lekkage aan de dakkapel aan de voorkant van mijn huis. Het dakkapel is ongeveer 1,5 meter breed. Het dak moet vervangen worden. Ik weet niet of de goot ook verstopt is. Het dak is plat.

Plat dak isoleren en daklichten plaatsen

Graag wil ik het plat dak van 58 m2 op de eerste verdieping en het dak van 12 m2 op de begane grond laten isoleren. Het grind dient te worden afgevoerd en geïsoleerd met PIR 8 cm. De zinken deklijsten moeten worden hergebruikt. Daarnaast moeten er nog 2 daklichten geplaatst worden. Het gaat om een licht van 60 bij 90 cm en een licht 90 bij 120 cm.

Plat dak isoleren en bedekken

Ik zoek een dakdekker die mijn platte dak kan isoleren en bedekken. Het gaat om een plat dak boven de eerste verdieping. Mijn voorkeur gaat uit naar Isobouw Renotop HR en dit moet vervolgens worden afgewerkt met EPDM. De oppervlakte van het dak is 60 m2.

Oudhollands dak moderniseren

Het betreft een oude gemoderniseerde woonboerderij van ongeveer 28 meter lang, echte oud Hollandse rode pannen, aan beide kanten 134 in de lengte en 29 pannen in de hoogte. Het dak is in behoorlijke conditie, maar laat onder extreme omstandigheden wel eens wat water door. Waar plastic onder de pannen zit is dit door vogels vaak beschadigd, het gaat dus vooral om het goed waterdicht maken van het dak liefst met behoud van de originele pannen. Een betere isolatie is mooi meegenomen, moderne pannen passen eigenlijk niet bij dit huis uit 1850. Ik zit in de oriëntatie fase en laat me graag goed adviseren. overigens hoeven de werkzaamheden niet in een keer uitgevoerd te worden, het is ook prima al dit in fases gebeurt.

Dakbedekking vervangen en lichtkoepel plaatsen

Op 19 februari ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Graag willen wij dan de dakbedekking van alle platte daken laten vervangen, inclusief de daarbij horende dakranden (15 m2 in totaal, dat zijn 2 dakkapellen en de uitbouw). Graag zouden we dan meteen een lichtkoepel laten maken in het dak van de uitbouw (dit dak is circa 5 m2). Is dit mogelijk in februari te realiseren en wat zijn dan de kosten?

Daklekkage verhelpen

Ik heb een daklekkage. Waarschijnlijk door verrotte panlatten. Graag advies hierover en de daklekkage verhelpen.

Daklekkage repareren

Het gaat op een lekkage aan een dakkapel van de zolderverdieping. Een rand van druppels maakt het dat de vloer gisteren blank stond en nu bedekt met handdoeken. Helaas helpt het weer ook niet mee! Is het mogelijk om zo snel mogelijk (morgen) te komen kijken? Alvast super bedankt voor een antwoord.

Hellend dak renoveren en isoleren

Het is voor een recreatiewoning. De huidige dakbedekking bestaat uit hout met daarover shingles. We zouden graag de hele kap laten vernieuwen met geisoleerde dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van het dak: 14 x 3,5 een kant en 14 x 2,5 andere kant.

Lekkage bij de dakdoorvoer van de ontluchtingspijp

We hebben bij wind vanuit een bepaald richting lekkage bij de doorvoer van de ontluchting van de riolering. De hoogte van de lekkage zit op circa 8 meter. Via de zijkant van het huis met een lange ladder te bereiken. De plek ligt onder een zonnepaneel, vlak bij de zijkant.

Plat dak vernieuwen

Ik wil mijn dakkapel van een nieuwe laag bitumen voorzien dit moet over de oude laag worden gelegen. De dakkapel is 6 meter lang en 1. 75 meter breed dus 10 m2. Er zit een hemelwater afvoer in en 10 meter daktrim.

Nokvorsten met dakmortel repareren

Op mijn dak moet 30 meter nokvorst gerepareerd worden. Dit is makkelijk bereikbaar. Gaarne per mail reageren.

Rieten dak vervangen door bitumen / shingles

Ik wil graag offerte voor het vervangen van een rieten dak op 8-kantige blokhut 2,50 meter x 2,50 meter door bitumen/shingles. De vogels maken het rieten dak elke keer stuk.

Dakgoot vernieuwen met zinken dakgoot

Ik wil graag mijn dakgoot vernieuwen (zink) aan de achterkant. Mijn huis is 6 meter lang met een hemelwaterafvoer. Ik heb ook nieuwe beugels nodig.

Nokvorsten opnieuw vastzetten

De nokvorsten zijn nu deels met cement vastgezet, maar het cement laat momenteel los. Wij willen dit graag laten repareren. Tevens wensen wij een algehele dakinspectie om een beeld van de staat van het dak te krijgen. Dak begint vanaf de eerste verdieping. Het betreft 2 onder 1 kapwoning. De breedte van het dak / huis is circa 6 meter.

Rieten dak vervangen door kunststof dak

Wij hebben al enkele malen onze rietendak blokhut laten vervangen, maar telkens zijn er vogels die elk jaar het riet gebruiken om nesten mee te maken. Nu dus graag een kunststof dak.

Kilgoot vervangen

Kilgoot met bijbehorende panlatten/dakpannen van 6,50 meter lang vervangen.

Verhelpen lekkage regenpijp en/of dakgoot

Aan de achterkant van het huis is de muur achter de regenpijp helemaal nat, duidelijk te zien. Het kan verschillende oorzaken hebben. De regenpijp kan lek zijn en/of de dakgoot of waar de regenpijp op de dakgoot aansluit of iets heel anders. De dakgoot zit vrij hoog, het huis is ongeveer 8 a 9 meter hoog, 3 verdiepingen en heeft een plat dak. Wil dit graag voor de winter gerepareerd hebben.

Nokvorsten opnieuw aansmeren met specie

6 m1 nokvorsten, sneldekkers, opnieuw met specie aansmeren c.q. bevestigen.

Lekkage zinken dakgoot

Onze zinken daggoot lekt bij het afvoerpijpje en dient gerepareerd\vervangen te worden. Wij zouden graag de kosten beperkt houden, misschien kan een deel, inclusief afvoerpijpje, van de dakgoot vervangen worden ipv volledige vervanging. Het betreft een dakgoot van 23 cm breed en 6,5 cm hoog. De totale lengte van de dakgoot bedraagt ruim 6 meter. Nu zijn er 7 delen aanwezig.

Aanbrengen bituum of EPDM

Het aanbrengen van bitimineuze (72m2+9m balkon)/epdm.

GEHEEL OF GEDEELTELIJK VERVANGEN OF ...

GEHEEL OF GEDEELTELIJK VERVANGEN OF REPAREREN VAN DE PVC DAKGOOT( AAN EEN AFDAK) DIE BESCHADIGD IS DOOR VUURWERK EN DAARDOOR LEKT.

Reparatie boeiboord aan de kop van de ...

Reparatie boeiboord aan de kop van de dakgoot. Betreft een houten boeiboord met daarin een inmiddels nieuwe zinken regengoot. De kop van de boeiboord is verrot en dient vervangen te worden.