Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Baarn of directe omgeving.

355 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, dakpannen vervangen van vrijstaand huis, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Baarn:

Nokanvernavngen + plat dak repareren

Van mijn huis moet een nokpan vervangen worden en het platte garagedak (12,5m2) moet nagelopen/gerepareerd worden. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Dakpannen van woning en schuur vervangen, inclusief dakgoot en regenpijp

Ik wil de dakpannen van het dak (92 m2) van mijn woning (2 onder 1 kap) en het schuurdak (25 m2) laten vervangen. Het zijn blauw gesmoorde dakpannen. Verder wil ik de zinken dakgoot (8 meter) en zinken regenpijp laten vervangen.

Dakrenovatie en plaatsen zonnepanelen

Ik wil het huidige dak (400m2) met dakpannen laten renoveren en klaar maken voor het plaatsen van zonnepanelen.

Vervangen lood van afwatering

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waar ik wil graag de loden afwatering wil laten vervangen. De huidige is deels afgesleten waardoor er water langs de pijp kan lopen over de muur. Ook wil ik graag de nok van het dak laten controleren. Ik kan het van beneden niet helemaal inschatten er is misschien een nok pan af.

Dakisolatie plaatsen voor warm dak en advies over zonnepanelen

Ik wil mijn dak isoleren. Dak heeft hellingsgraad van 35. Heeft in totaal drie dakkapellen en 2 Velux basiskapellen. Bestaande dakpannen zijn nog in prima conditie en moeten worden herplaatst. Te isoleren oppervlak circa 110 m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Daarnaast denk ik er over na om in een later stadium zonnepanelen te plaatsen. Ik wordt hier graag over geadviseerd.

Platte daken bitumen vervangen door EPDM

We willen oude bitumen welke er ongeveer 15 jaar op ligt vervangen door epdm. Dakkapel voorzijde: 7.5 m epdm met 8 m zinken deklijst Dakkapel achterzijde: 14 m epdm met 11 m zinken deklijst Plat dak uitbouw: 48.5 m epdm 24m zinken deklijst kraal 21 mm 3x afvoer 1xontluchtingspijp 1xbedtaande lichtkoepel inwerken Dak bijkeuken 10.5 m epdm 11 m zinken deklijst kraal 21 mm Met hierbij ook diverse afvoeren op de platte daken

Dakpannen laten vervangen

Het vervangen van de dakpannen door nieuwe exemplaren inclusief de nokvorst. Alleen aan de voorkant, aan de achterzijde liggen zonnepanelen. Nu ligt de Hollandsche pannen op het het dak. Het oppervlak is circa 36 m2.

Dakbeschot vervangen en nokvorst

Ik zoek een dakdekker die het schuine dak van mijn garage kan vervangen. Het gaat om het volledig vervangen van het dakbeschot. Daarnaast dient er dampfolie inclusief panlatten geplaatst te worden. De dakpannen ten behoeve van het dak zijn al reeds aanwezig en kunnen hergebruikt worden. De totale oppervlakte van het dak is 36 m2.

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Let op! Maximale geluidsisolatie voor overvliegende vliegtuigen is gewenst. Dakpannen dienen vervangen te worden voor nieuwe. Afmeting 1e hellend dak is 3.30 meter x 7 meter en de afmetingen voor het 2e hellende dak zijn 5 x 10 meter. Zowel binnen als buiten isoleren gaarne. Verder zit in elk hellend vlak een dakraam van ongeveer 1 x 1 meter.

Dakgoot vervangen

De zinken dakgoot dient te worden vervangen. De lengte is ongeveer 10 meter en is goed te bereiken.

Dakisolatie aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen. Dak is in totaal 120 m2 waarbij dakpannen naderhand weer terug moeten worden teruggeplaatst. Het gaat om een bestaand dak zonder asbest. Inclusief 2 dakkapellen.

Daklekkage op de dakkapel repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een dakkapel 8 m2. Platdak bituum

Daklekkage repareren

Leak: our roof is leaking into the shop below

Daklekkage repareren

Er is lichte lekkage geconstateerd, ook is duidelijk waar het mogelijk vandaan komt. De lekkage is zichtbaar op zo'n 60 cm nat de rand van het dakkapel. De houtenplank moet vervangen worden en 1 of paar dakpannen vervangen/recht leggen. De dakpannen hebben wij liggen bij de woning. Tevens moet de zwarte houten plank vervangen door een lood plaat. Wij hebben recent de woning gekocht en dat de plank vervangen moet worden kwam ook uit technisch bouwrapport.

Dakgoten schoonmaken

Alle dakgoten (circa 30 meter) schoonmaken en waar nodig bolroosters plaatsen. Bolroosters zijn al gehaald, hoeven alleen geplaatst te worden. Dakgoten zijn makkelijk te bereiken.

Golfplaten dak vervangen

De golfplaten op de garage dienen te worden vervangen. De oppervlakte is 12 m2 en goed bereikbaar.

Dakbedekking laten vervangen

Het betreft het preventief vervangen van de dakbedekking van 2 aaneengeschakelde woningen. De woningen zijn 19 jaar oud. De platte daken zijn 40 m2 per woning. Er zijn geen lekkages op dit moment aanwezig.

Lekkage op het platte dak verhelpen

Wij hebben een aanbouw (1999) met een plat dak van ongeveer 10 vierkante meter groot. In het dak zit een lichtkoepel en ergens rond deze koepel zit een lekkage. Ik zoek iemand die deze kan opsporen verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Houten door kunststof boeidelen vervangen

De huidige houten boeidelen aan de voorzijde van het huis wil ik graag laten vervangen door kunststof. Het gaat om ongeveer 20-25 meter.

Schoorsteendoorvoer en dakkapel repareren

Bij een hoek van de dakkapel treed waterdoorslag op bij regen en harde wind uit het zuidwesten. De dakkapel heeft een pannendak en op het dak zelf is met het blote oog niks te zien. Ook de dakdoorvoer van de houtkachel moet gecontroleerd en zo nodig gerepareerd worden, want aan de binnenzijde is te zien dat er lekkage is geweest. Van de uitgevoerde werkzaamheden moet een beschrijving op papier komen. Graag ontvang ik een offerte.

PVC regenpijpen door zink laten vervangen

Twee regenpijpen komen vanaf tweede verdieping (dak) en twee vanaf het platte dat (1e verdieping). Alle vier de PVC regenpijpen wil ik graag laten vervangen voor zinken regenpijpen.

Solatube plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van minimaal 4 Solatubes in een plat betonnen dak. Het dak is afgewerkt met een PVC bedekking. Graag uw prijs inclusief de aanschaf van de Solatubes en de betonboring door het dak.

Dakpannen en dakgoten vervangen

1. Dakpannen vervangen, 12 meter lang en ongeveer 5 meter hoog. De diepte van het huis is 7 meter. 2. Dak aan buitenzijde isoleren (korrels of platen) voordat de nieuwe pannen geplaatst worden. 3. Zinken dakgoten vervangen, 12 + 4 meter.

Boeiborden en goten met Plastisol bekleden

Ik wil de boeiborden en de voorkanten van de goten van mijn in aanbouw zijnde woning in Baarn laten bekleden met Plastisol. Totale lengte ongeveer 70 m1, hoogte ongeveer 30 cm. Ik overweeg de bekleding zo te laten bevestigen dat er enige ruimte (1 a 2 mm) blijft bestaan tussen de hechthouten boeiborden/goten en de bekleding. Gaarne uw advies over de wenselijkheid of noodzaak van deze keuze. Ter illustratie zijn gevels bijgevoegd. De achtergevel ontbreekt (2 lengtes van 9 en 7 meter. Met tussenstuk van ongeveer 1. 75).

Plat dak van EPDM en isolatie vernieuwen

Het gaat om een plat dak van +/- 9 x 5 meter. Nu ligt er een oude bitumenlaag op met grind. Dit moet eraf, vervolgens wil ik extra isolatie toepassen (PIR platen? ) alhoewel er momenteel al glaswol isolatie zit aan de binnenkant van het dak. Uiteindelijke dakbedekking bij voorkeur EPDM, zonder grind (ik wil later ook zonnepanelen plaatsen). Verder graag aandacht voor een goede afwatering, momenteel heb ik het idee dat afschot onvoldoende is. Graag offerte!