Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Austerlitz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Austerlitz heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Austerlitz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Austerlitz of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Austerlitz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren, dak voorzien van zinken felsbanen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Austerlitz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Austerlitz:

Dak isoleren

Het gaat om isolatie van een schuin dak van een hoekhuis. Het gaat om twee oppervlakten van ca 5 x 5 m, belegd met betonnen dakpannen. Deze kunnen gewoon worden hergebruikt. Waarschijnlijk ligt er al steenwol onder de pannen, gezien de kou 's winters en de hitte 's zomers heeft dat materiaal echter een hele slechte isolatiewaarde. Beide oppervlakken worden onderbroken door een dakkapel met een plat dak. Vermoedelijk zijn deze ook matig geïsoleerd. Ik wil het best mogelijke isolatiemateriaal, bijvoorbeeld PIR.

Dakpannen op het dak vernieuwen

Dakpannen dak vervangen. Het dak is 6 meter breed en twee keer 3 meter. Bij elkaar geschat 60 m2. Deels de oude pannen hergebruiken. Alle pannen oppakken, folie aanbrengen en pannen terugleggen en deels nieuwe leggen. De windveren vervangen en zink erover aanbrengen. En de koepels in een plat dak bekijken of die nog goed zijn. Ook in het platte dak een daklekkage opsporen en verhelpen.

EPDM-dakbedekking aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van Epdm op mijn platte garagedak van +/- 15m2 met 1 hemelwaterafvoer. Tevens een stukje multiplex vervangen van minder dan 1 m2. Het dak is een rechthoek en goed toegankelijk. U kunt de gegevens via Google maps vinden. Ik wil alleen contact via email.