Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen vervangen:

Dakpannen vervangen

Onze (sneldek)pannen van 25 jaar oud zijn toe aan vervanging. Het gaat om een twee onder een kap woning met garage-dakopbouw, die vervolgens is geschakeld met het volgende blok van twee woningen. Dat gaat om een dakoppervlakte van 2000 pannen, inclusief het gedeelte boven de garage. Aan de achterzijde hebben wij een dakkapel en (6) zonnepanelen. Onze buren hebben ook belangstelling voor een prijsopgaaf. Het gaat dan in totaal om 10 woningen, waarvan 6 eigenaren (met mij erbij 7) geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke aanpak.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen vervangen uit heel Nederland:

Dakpannen jaren '30 woning vervangen

Ik zou graag mijn jaren, 30 woning laten voorzien van nieuwe hoogglans zwarte dakpannen. Er zitten nu ook zwarte dakpannen op maar die hebben slijtage sporen. Aan een zijde zijn er drie Veluxramen gemonteerd en een dakkapel. Aan de andere zijde is er alleen een dakkapel aanwezig! Het gaat om ongeveer 160 m2. Stellage is te plaatsen. De oude dakpannen zou ik eventueel willen verkopen, weet u of dat kan? Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie te bespreken.

Verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen

Onder de dakrand voor en achter moeten de houten latjes vervangen worden waar de dakpannen aan hangen. Gaat om ongeveer 10 m. Vervangen voor houten latjes. Hier moeten ongedierte roosters worden geplaatst. Daarnaast moet het onderframe (hout) van de dakkapel vervangen worden. Er is nu gelukkig nog geen lekkage. Gaat om max 2 m2. Vervangen voor eventueel hout, maar hier hebben wij graag advies over. Misschien een nieuw afdakje boven de voordeur. Deze is ongeveer 1 m2. Zit schuin boven de deur met dakpannen. Wij zouden een ander soort afdakje willen hebben.

Dakpannen vervangen

Er moeten ongeveer 90 pannen vervangen worden en 20 nokpannen. Ik zou graag een offerte hiervoor willen hebben wij willen antreciet pannen. Zie foto

Het vervangen van dakpannen en controleren staat dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om een vrijstaande woning waarvan het pannendak vervangen moet worden. Afmeting per kant ca 9.00 x 5.60 meter. Beide kanten hebben 2 dakramen. Ik weet niet hoe het staat met de panlatten en dakleer. Daar moet dus ook naar gekeken worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn dakpannen kan vervangen. Het betreft hier 2 woonhuizen en 3 garages. Daken hebben een oppervlak van: 1 dak van: 50 m2; 1 dak met een dakkapel van: 53 m2; een garage van mij en mijn buren van (is 1 dak) van 28 m2, het andere andere is denk ik 16 m2. Geen panlatten vervangen. Wij willen gelakte zwarte keramische dakpannen hebben. Kom maar een keer langs voor het maken van een offerte.

Dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen

Huis bj 1949 met oppervlakte 80m2 isolatie en nieuwe pannen en goten. Isolatie is glaswol. Dakconstructie is goed. Ik wil alle pannen er af en van buiten opnieuw opbouwen. Moeten dus nieuwe pannen worden. Gaat om 100m2. Er zit ten 2 kleine dakkappel op. Die moeten blijven. Er moet er nog 1 bij.

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.

Dakleer vervangen en isoleren van dak

Ik wil +/- 27 M2 oud dakleer van mijn woning laten verwijderen. Daarna isolatieplaten op het dakbeschot en dan nieuw dakleer eroverheen doen. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden. (Isoleren moet van buitenaf.) Dak beschikt niet over dakpannen.

Dakpannen vervangen

Wij willen het gehele dak vervangen ivm losse latten en slechte pannen. De huidige dakpannen moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna willen we nieuwe dakpannen laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.

Partners

Partners van Casius