Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe daklijsten aanbrengen:

Nieuwe daklijsten aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe daklijsten die geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 daklijsten van ongeveer 5 meter ieder. Ook moet het bij een schuurtje gedaan worden. Daar zijn de afmetingen ongeveer 2 bij 2 meter van. Ik zou graag een voorbeeld willen zien omdat ik niet weet of ik hout of kunststof wil hebben.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe daklijsten aanbrengen uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen en isoleren

Gaat om ongeveer 80m2 op de tweede verdieping waar op sommige plaatsen lekkage is. Oude laag/lagen grind en dakbedekking verwijderen, isoleren en opnieuw bedekken. Ook willen we een nieuw daklicht voor onze toekomstige badkamer (circa 100 x 100 cm en elektrisch te bedienen). Nieuwe daklijsten, boeiboorden en een aantal dakdoorvoeren aanbrengen.

Vervangen van dakbedekking

Het betreft het vervangen van de bestaande dakbedekking van een plat dak. De oppervlakte hiervan is 48 m2. Het gaat om het aanbrengen van nieuw bitumen en nieuwe daklijsten. De dakresten moeten worden afgevoerd. Verder dient er aansluitend bij 24 m2 dakisolatie aangebracht te worden.

Goede dakdekker gezocht

Ben op zoek naar een goede dakdekker. Voor 2 kleine daken 2,5 m2 + 10 m2 - verwijderen oude dakbedekking - plaatsen nieuwe 2 laagse dakbedekking van APP met een toplaag vh merkBauder 470K24, kleur - natuurecht grafiet zwart, materiaaldikte 3. 8 - vervangen van 5 meter voetlood boven dit dak (dak 2 m2) - aanbrengen nieuwe randweg, waarvan 11 meter wordt voorzien van zinken daklijsten - aanbrengen loden plaat - eventueel vervangen van houtrot. Alleen reageren als de werkzaamheden binnen 1 week kunnen plaats vinden. Het is ook mogelijk dat er eerst spoedreparaties worden uitgevoerd en later het eigenlijke werk de werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd

Plat dak bedekken

Dak renovatie van een plat dak uit de jaren 80, circa 75m2. Dak is bedekt met (heel) oud mastiek met grind. Dak grenst direct aan plat dak buren (een geheel) en die hebben bitumen (ene kant) en bitumen en mastieken (andere kant) dakbedekking. Dakrand is slecht. Er staat een schoorsteen. En er zijn 3 (of 2) afvoeren. Loodgieter adviseert alles eraf halen en bitumen grondlaag (glasvlies basis) en bitumen toplaag met zgn leislag (A kwaliteit), eventueel vervangen van incompetent dakbeschot (hout), verwijderen van oude daktrimmen. Het vervangen van 'luchtkappen' door aluminium versies. Aanbrengen van 12 meter zinken daklijsten. En 4 cm nieuw dik grof grind. Hij garandeert het dak voor 10 tot 20 jaar. Maar niets over EPDM dat 40 jaar mee kan gaan, is epdm beter dan bitumen en wat zijn de eventuele voor en nadelen ten opzichte van een bitumen dak. Graag uw offerte voor mijn dak.

Vervangen van plat dak

Het betreft het vervangen van de platte daken, bitumen, namens VvE. Graag ontvang ik offertes voor de volgende werkzaamheden: * Verwijderen van grindlaag; * Verwijderen van oneffenheden op het dak; * Verwijderen van dakbedekking waar nodig; * Vast zetten van belast dak met drukverdeelplaten; * Verwijderen van zinken daklijsten; * Verwijderen van loodwerk rond schoorstenen; * Aanbrengen van dakbedekking ongeveer 100 m2; * Leveren en plaatsen van 8 maal dakdoorvoeren; * Inbranden van dakdoorvoeren; * Aanbrengen van kantstroken, randafwerking; * Aanbrengen van nieuwe zinken daklijsten; * Plaatsen en leveren van lichtkoepel, ongeveer 60 bij 80 cm; * Inslijpen van loodwerk rondom schoorstenen; * Afvoeren van grindlaag. Werk schoon en netjes opleveren.

Daklijsten van tuinhuisje vervangen

De oude daklijsten verwijderen, nieuwe daklijsten maken en aanbrengen. Het is circa 5 meter aan elke kant van het huisje. Er moeten nieuwe houten daklijsten geplaatst worden, geïmpregneerd of op een andere manier behandeld dat ze wat langer meegaan dan de huidige.

Buitenschilderwerk opnieuw aanbrengen

Het betreft het schilderen van de daklijsten en 2 raamkozijnen op de 1e verdieping. Op de begane grond gaat het om 2 kozijnen, buitenkast en de houten garagedeuren.

Bitumen dak renoveren

Graag ontvang ik een offerte om het platte dak van onze woning te renoveren. Het gaat om een dak van 49 m2 (7x7) en het voorste deel, circa 4m2, steekt naar voren uit door een stukje schuin dak. De huidige situatie is een oude grindlaag met daaronder roofmate wat op een oude bitumen dakbedekking ligt. Dit zal moet worden verwijderd. Daarna isolatie platen van 70 mm dik plaatsen, met in de laatste 3 meter afschot naar afvoer. De isolatieplaten moeten geschroefd worden aan de plafondbalken en niet doorsteken want dit is zichtwerk van binnen in de zolder. Bekleding met EPDM folie min 1,2 mm. 4 x doorvoer. Ook nieuwe daklijsten (hout en zink) en een nieuwe loodslab aanbrengen. De aangrenzende daken zijn met bitumen bedekt, kan er dan EPDM geplaatst worden. Daarnaast is het de bedoeling om hier later een dakterras van te maken.

Dakbedekking op de dakkapel vervangen

Nieuwe dakbedekking aanbrengen. Oppervlakte 1.40 x 2.70 meter met 1x uitloop. Aan 3 zijden daklijsten. 1x lange kant schuin onder de pannen.

Dakbedekking op dakkapel aanbrengen

Op een dakkapel moet er bitumen dakbedekking en moeten er daklijsten worden aangebracht. De dakkapel is 3 meter breed.