Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amersfoort of directe omgeving.

3298 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amersfoort:

Dakbedekking aanbrengen (EPDM of vergelijkbaar)

Voor het 50 m2 platte dak van de begane grond zoeken wij een partij die netjes EPDM (of goed alternatief) kan aanleggen met garantie

Sedumdak aanleggen

Ik heb een huis uit 1902 met een nieuwere opbouw met plat dak. opp 32 m². Ik wil graag weten wat een sedumdak mij aan verkoeling oplevert en wat de kosten zijn.

Dak schuur plaatsen

Ik zou graag mijn dak (totaal 9m2) willen bedekken met bitumen. Het dak van onze schuur wordt doorgetrokken, dit is waar het plaats moet vinden. De timmerman levert het zo op dat het gelijk aangelegd en afgewerkt kan worden. Graag offerte inclusief materiaal. Er moeten ook daktrimmen geplaatst worden.

Dak van schuur laten vervangen

Het dak van onze schuur lekt al jaren. We hebben eerder iemand laten komen en die heeft de lood/zinkrand iets mee gedaan, maar dat mocht niets baten. Nu graag het dak vervangen.

Renovatie plat dak

Huidige dak is 20 jaar en wil deze graag vervangen naar epdm dak om daar vervolgens zonnepanelen (zoals bij de buurman)op te monteren. Afmeting dak is ca. 8 bij 5 meter. Er zijn twee regenwaterafvoeren en twee dakdoorvoeren aanwezig. Ik wil ook graag een extra dakdoorvoer voor bekabeling en/of airco bijplaatsen. Een klein deel ca. 1 m2 dient opgevuld te worden met ca. 8mm plaat.

2 platte daken vernieuwen met pvc dakbedekking

Wil graag 2 platte grind daken vernieuwen met pvc dakbedekking. Is ongeveer 35 a 40 m2.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Wij willen graag vogelwering laten aanbrengen in dakgoot incl. reinigen dakgoot. De dakgoot is ongeveer 5 meter hoog. De dakgoot is van metaal. Zowel de voor- en achterkant van een tussenwoning. Totale lengte ± 2x5= 10 meter. Zowel voor als achterkant kan een ladder/stijger worden geplaatst.

Boeideel vervangen

1 boeideel vervangen. is kapot.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van (een) kauwennest(en) onder onze (9) zonnepanelen en tevens bird lockers laten plaatsen ter voorkoming van nieuwe nesten.

Een zonneboiler verwijderen en het dak dichtmaken

Ik zoek een vakman voor het verwijderen en afvoeren van een collector en het plaatsen van dakpannen op die plaats. De benodigde pannen zijn niet aanwezig.

Het verhelpen van een behoorlijk lek schuurdak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuurdak kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 3 bij 4 meter wat bedekt is met bitumen en een houten constructie heeft. Het dak is behoorlijk lek en ik zoek hier een goede oplossing/vakman voor.

Groen dak aanleggen

Wij overwegen groen op ons dak aan te leggen. Voordat we weten of we dat gaan doen, willen we graag een indicatie van de kosten van aanschaf en plaatsing. Zodat we grofweg weten waarmee we rekening moeten houden. Het gaat om het volgende: - Standaard tussenwoning uit de jaren ‘80 met een schuin dak, een uitbouw aan tuinzijde, een aan het huis gebouwd schuurtje aan straatzijde en 2 dakkapellen.

Dak van buitenaf isoleren

Rijtjeshuis in woonwijk met veel sociale woningen. De woning coöp heeft reeds de daken van buiten geïsoleerd. Nu is er een verschil te zien. Dakpannen zijn einde leven dus mooi moment voor aanpakken. Het dak is 50 m2. Mogelijk ook icm. plaatsen van dakkapel aan westzijde.

Dakpannen vervangen

Onze (sneldek)pannen van 25 jaar oud zijn toe aan vervanging. Het gaat om een twee onder een kap woning met garage-dakopbouw, die vervolgens is geschakeld met het volgende blok van twee woningen. Dat gaat om een dakoppervlakte van 2000 pannen, inclusief het gedeelte boven de garage. Aan de achterzijde hebben wij een dakkapel en (6) zonnepanelen. Onze buren hebben ook belangstelling voor een prijsopgaaf. Het gaat dan in totaal om 10 woningen, waarvan 6 eigenaren (met mij erbij 7) geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke aanpak.

Bitumen controleren en zonodig vervangen

Ik heb een dakterras van 35 m2 en daar ligt bitumen op en daarop weer kunstgras. Dat gaat vervangen worden door composiet planken. Is het nodig om het bitumen te vernieuwen?

Dakbedekking vervangen

Wij willen graag de dakbedekking van ons platte dak laten vervangen i.v.m. de leeftijd en het plaatsen van zonnepanelen. Het dak is een kleine 40 m2 groot en is bedekt met bitumen. We zouden dit graag laten vervangen door een isolerende, zonnepaneel-bestendig materiaal. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de dakdekker.

Verwijderen (afzuigen) dakgrind

Ik wil graag het dakgrind laten verwijderen, het dak ligt op een hoogte van ongeveer 3 meter (boven op de garage en deel woonkamer). Dakbedekking is EPDM (volgen mij) en daarop circa 5 cm grind. De oppervlakte is circa 60 m2. Het dak is goed toegankelijk direct vanaf de straat en eigen terrein.

Groendak en (na)isolatie

We zijn bezig met de verduurzaming van onze woning. Als onderdeel van deze verduurzaming overwegen we de daken van onze woning aan te pakken. We overwegen 2 zaken: 1. Groendak 2. Extra dakisolatie In bijgevoegd document heb ik overzicht gemaakt van de situatie. Ik hoop dat dit een goede eerste indruk geeft. Ik zou graag een advies en (indicatieve) offerte ontvangen wat zinvolle verbeteringen zijn. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben dan hoor ik dat ook graag.

Hellend dak isoleren en dakpannen vervangen

Wij willen ons dak van buitenaf laten isoleren en de dakpannen te vervangen. Wij krijgen dakkapellen, een aan de achterzijde van ongeveer 5,20 meter en een aan de voorzijde van ongeveer 3 meter. Graag zouden wij willen overleggen wat het beste is om te doen: deze eerst laten plaatsen en dan het dak isoleren of eerst de dakkapellen laten plaatsen. Oude dakpannen graag afvoeren. De afmeting van het dak is ongeveer 6 meter breed en heeft een hoek van ongeveer 35 graden. Van binnenuit op sommige plekken hebben we isolatie. Over het nieuwe isolatie materiaal willen we graag advies, moet wel voldoen aan eisen voor subsidie. Dak is vrij makkelijk bereikbaar. Graag laten we de vergunning door de vakman regelen.

Bevestiging regenpijp repareren of vervangen

De bovenste bevestiging van mijn regenpijp aan de gevel van mijn woning is defect. Deze zou ik graag willen laten repareren / vervangen. De bevestiging bevind zich op ca. 9 meter hoogte net onder de dakrand.

Het vervangen van ons pvc dak voor pvc of EPDM

Vernieuwen kunststof platdakbedekking van dakkapel i.s.m. buren. Huidige (fa.Kooy 1996) is versleten en lek. Gelegen op de2 etage, bereikbaar vanuit de voortuin. Thans 2 stadsuitlopen. Afmeting totaal breed 300 en diep 150 cm. 4-5m2 ongeveer. Aluminium daktrim. Bedekking ligt direct op houten dakbeschot. Geen isolatie mogelijk vanwege kleine opstand en reeds aangebracht a.d. onderzijde. Graag offertes voor PVC en EPDM.

Dakdekken bitumen platdak leggen

Het gaat om een nieuw dak (plat) 2,4 m x 4 m van een overkapping voor de fietsen. Het dak is op gelijke hoogte en komt vast te zitten aan de schuur, waardoor het een koppeling nodig heeft. Het heeft een eigen afvoer. Het dak is op dit moment nog niet af, dus er zijn geen foto's en langs komen heeft geen zin. Prognose is dat dit medio maart nodig is. Voor info liever mail dan telefoon.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat van onderverdeeld 1 x 4 meter in een uitbouw met een betonnen dak. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak schuur + dak uitbouw groen maken

We willen graag de schuur (ongeveer 2,5 m x 4 m) en de uitbouw (ook ongeveer 2,5 m x 4 m) vergroenen. Ik weet niet wat het huidig materiaal is dat erop ligt. De daken zijn beide plat. Zou u een kosten specificatie indicatie kunnen geven? Alvast bedankt.

Lichtkoepel vervangen

Het betreft een oude dakkoepel op plat dak die vervangen moet worden. Hierdoor lekkage. Er ontstaan vochtplekken op plafond vlakbij de koepel. Ik denk dat het door scheurtjes in de koepel komt. Afmeting 1.15 bij 1.15 ongeveer. Lood moet waarschijnlijk ook vervangen worden.