Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amersfoort of directe omgeving.

3297 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amersfoort:

Het verhelpen van een behoorlijk lek schuurdak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuurdak kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 3 bij 4 meter wat bedekt is met bitumen en een houten constructie heeft. Het dak is behoorlijk lek en ik zoek hier een goede oplossing/vakman voor.

Groen dak aanleggen

Wij overwegen groen op ons dak aan te leggen. Voordat we weten of we dat gaan doen, willen we graag een indicatie van de kosten van aanschaf en plaatsing. Zodat we grofweg weten waarmee we rekening moeten houden. Het gaat om het volgende: - Standaard tussenwoning uit de jaren ‘80 met een schuin dak, een uitbouw aan tuinzijde, een aan het huis gebouwd schuurtje aan straatzijde en 2 dakkapellen.

Dak van buitenaf isoleren

Rijtjeshuis in woonwijk met veel sociale woningen. De woning coöp heeft reeds de daken van buiten geïsoleerd. Nu is er een verschil te zien. Dakpannen zijn einde leven dus mooi moment voor aanpakken. Het dak is 50 m2. Mogelijk ook icm. plaatsen van dakkapel aan westzijde.

Dakpannen vervangen

Onze (sneldek)pannen van 25 jaar oud zijn toe aan vervanging. Het gaat om een twee onder een kap woning met garage-dakopbouw, die vervolgens is geschakeld met het volgende blok van twee woningen. Dat gaat om een dakoppervlakte van 2000 pannen, inclusief het gedeelte boven de garage. Aan de achterzijde hebben wij een dakkapel en (6) zonnepanelen. Onze buren hebben ook belangstelling voor een prijsopgaaf. Het gaat dan in totaal om 10 woningen, waarvan 6 eigenaren (met mij erbij 7) geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke aanpak.

Bitumen controleren en zonodig vervangen

Ik heb een dakterras van 35 m2 en daar ligt bitumen op en daarop weer kunstgras. Dat gaat vervangen worden door composiet planken. Is het nodig om het bitumen te vernieuwen?

Dakbedekking vervangen

Wij willen graag de dakbedekking van ons platte dak laten vervangen i.v.m. de leeftijd en het plaatsen van zonnepanelen. Het dak is een kleine 40 m2 groot en is bedekt met bitumen. We zouden dit graag laten vervangen door een isolerende, zonnepaneel-bestendig materiaal. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de dakdekker.

Verwijderen (afzuigen) dakgrind

Ik wil graag het dakgrind laten verwijderen, het dak ligt op een hoogte van ongeveer 3 meter (boven op de garage en deel woonkamer). Dakbedekking is EPDM (volgen mij) en daarop circa 5 cm grind. De oppervlakte is circa 60 m2. Het dak is goed toegankelijk direct vanaf de straat en eigen terrein.

Groendak en (na)isolatie

We zijn bezig met de verduurzaming van onze woning. Als onderdeel van deze verduurzaming overwegen we de daken van onze woning aan te pakken. We overwegen 2 zaken: 1. Groendak 2. Extra dakisolatie In bijgevoegd document heb ik overzicht gemaakt van de situatie. Ik hoop dat dit een goede eerste indruk geeft. Ik zou graag een advies en (indicatieve) offerte ontvangen wat zinvolle verbeteringen zijn. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben dan hoor ik dat ook graag.

Hellend dak isoleren en dakpannen vervangen

Wij willen ons dak van buitenaf laten isoleren en de dakpannen te vervangen. Wij krijgen dakkapellen, een aan de achterzijde van ongeveer 5,20 meter en een aan de voorzijde van ongeveer 3 meter. Graag zouden wij willen overleggen wat het beste is om te doen: deze eerst laten plaatsen en dan het dak isoleren of eerst de dakkapellen laten plaatsen. Oude dakpannen graag afvoeren. De afmeting van het dak is ongeveer 6 meter breed en heeft een hoek van ongeveer 35 graden. Van binnenuit op sommige plekken hebben we isolatie. Over het nieuwe isolatie materiaal willen we graag advies, moet wel voldoen aan eisen voor subsidie. Dak is vrij makkelijk bereikbaar. Graag laten we de vergunning door de vakman regelen.

Bevestiging regenpijp repareren of vervangen

De bovenste bevestiging van mijn regenpijp aan de gevel van mijn woning is defect. Deze zou ik graag willen laten repareren / vervangen. De bevestiging bevind zich op ca. 9 meter hoogte net onder de dakrand.

Het vervangen van ons pvc dak voor pvc of EPDM

Vernieuwen kunststof platdakbedekking van dakkapel i.s.m. buren. Huidige (fa.Kooy 1996) is versleten en lek. Gelegen op de2 etage, bereikbaar vanuit de voortuin. Thans 2 stadsuitlopen. Afmeting totaal breed 300 en diep 150 cm. 4-5m2 ongeveer. Aluminium daktrim. Bedekking ligt direct op houten dakbeschot. Geen isolatie mogelijk vanwege kleine opstand en reeds aangebracht a.d. onderzijde. Graag offertes voor PVC en EPDM.

Dakdekken bitumen platdak leggen

Het gaat om een nieuw dak (plat) 2,4 m x 4 m van een overkapping voor de fietsen. Het dak is op gelijke hoogte en komt vast te zitten aan de schuur, waardoor het een koppeling nodig heeft. Het heeft een eigen afvoer. Het dak is op dit moment nog niet af, dus er zijn geen foto's en langs komen heeft geen zin. Prognose is dat dit medio maart nodig is. Voor info liever mail dan telefoon.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat van onderverdeeld 1 x 4 meter in een uitbouw met een betonnen dak. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak schuur + dak uitbouw groen maken

We willen graag de schuur (ongeveer 2,5 m x 4 m) en de uitbouw (ook ongeveer 2,5 m x 4 m) vergroenen. Ik weet niet wat het huidig materiaal is dat erop ligt. De daken zijn beide plat. Zou u een kosten specificatie indicatie kunnen geven? Alvast bedankt.

Lichtkoepel vervangen

Het betreft een oude dakkoepel op plat dak die vervangen moet worden. Hierdoor lekkage. Er ontstaan vochtplekken op plafond vlakbij de koepel. Ik denk dat het door scheurtjes in de koepel komt. Afmeting 1.15 bij 1.15 ongeveer. Lood moet waarschijnlijk ook vervangen worden.

Bitumen plat dak vervangen

Wij hebben een huis gekocht in Amersfoort, maar uit de bouwkundige keuring blijkt dat het dak kan wel een nieuwe bedekking kan gebruiken. Het gaat om een plat dak, op een huis uit 1991. Het dak is ongeveer 5.16 x 8.98 m groot. Ik zou graag een offerte aanvragen voor een volledige dakrenovatie. Ik denk dat het grind hergebruikt kan worden, anders zou het afgevoerd worden. Er zit als het goed is nu wel isolatie, maar mocht dit nodig zijn staan wij open voor suggesties. Ook hoor ik graag over de alternatieven van bitumen. Het kan in de zomer met ons platte dak erg warm worden, dus wellicht is witte bitumen/epdm ook wel geschikt. Al kijk ik ook naar sedumbedekking. Het dak is van beton dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. Voor wij hier kwamen wonen is er al een keer een lekkage geweest, maar die is gerepareerd. Ik hoor graag van u.

Reparatie dakbekleding serre

Op dit moment hebben we een serre met een plat dak. Dit dak is een soort zinken deksel die op het dak ligt, deze kan open. Er lopen goten rondom voor de afwatering. Het deksel heeft een aantal naden en het lijkt erop alsof er water door de naden loopt. We willen graag advies over hoe dit te repareren of hoe het dak te laten vervangen door andere bedekking. Het dak is ook dakterras, dus er moet op gelopen kunnen worden. Liever geen Bitumen. Het dak is 2.5 bij 7 meter.

Platte en bollende daken opnieuw bedekken

Ik wil ons dak na een lekkage opnieuw laten bedekken. Het dak wat er nu op ligt begint uit te drogen en nu dus een nieuw dak nodig. Het gaat om 2 platte en 1 bollend dak. Ik laat mij adviseren door de vakman over de mogelijkheden en sta ook open voor isolatie. Helaas weet ik geen oppervlakte te vermelden.

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Ons hoekhuis met een aparte dakconstructie moet geïsoleerd worden. De dakpannen moeten ook vervangen worden, er is op dit moment geen lekkage. ivm de bijzondere constructie kan ik niet goed het totale oppervlakte berekenen, maar ik schat in dat het tussen de 40 en 50 m2 is. Wellicht is het handig om op locatie de situatie even te bekijken. Ik heb ook interesse in gevel isolatie.

Dakisolatie binnenkant schuin dak

Wij hebben interesse in dakisolatie aan de binnenzijde van ons schuine dak. We willen graag een minimale Rd waarde van 3,5 en het oppervlak is ongeveer 60 m2. Zou u een prijsindicatie kunnen geven voor het verrichten van deze werkzaamheden?

Dakpannen van chalet vervangen door dakplaten en dakraam plaatsen

Graag ontvang ik offerte voor vervanging van dakpannen (chalet en veranda) door dakplaten (geïsoleerd), met aanbrengen 1 dakraam. De oppervlakte bedraagt ongeveer 75 m2. Het is een schuin dak met een milde hellingshoek. Het dakraam wil ik met dubbel glas en zonwering, en op afstand bedienbaar. Graag ook specificatie die ik kan gebruiken voor melding aan Welstand van Amersfoort. Ik kan per mail nog een bouwtekening (PDF) toezenden.

Dakpannen repareren of vervangen

Mijn 20 jaar oude sneldekpannen zien er slecht uit. Ik wil meer zekerheid over de restlevensduur voordat ik zonnepanelen laat plaatsen. Er moet minimaal gerepareerd worden, en misschien wel vervangen. Het gaat om 600 pannen, de eerste strook bij de buren erbij zijn er 18 extra. En de nokvorsten komen er nog bij.

Lekkage dakraam en lekkage plat dak

Kleine lekkage dakraam. Lekkage plat dak wordt waarschijnlijk veroorzaakt door betonnen richel die met kit bij elkaar zit. Vermoedelijk kit vervangen. Voor werkzaamheden: 2e etage, dus lange trap nodig. Het platte dak is 20 m2.

Vegetatiedak plaatsen

Het betreft hier een pand uit 1999 met een dak omvang van 200 m2. Het huidige bitumen dak is 20 jaar oud. Ik ben benieuwd naar de kosten van een vegetatiedak ter vervanging van het huidige dak en naar de kosten voor het vervangen van het huidige bitumen dak door een nieuw bitumen dak.

Regenpijp de grond in

Onze regenpijp van de schuuroverkapping stopt een halve meter boven de grond en komt dus uit op niets. Dit zorgt voor veel Water op de tegels wat de muur van de schuur in trekt. Graag willen wij de regenpijp netjes weg gewerkt hebben in de grond ofwel aangesloten op de regenpijp van de schuur (zie laatste foto). Deze zit net aan de achterkant van de schutting aan de kant van de buren