Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amersfoort of directe omgeving.

3209 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amersfoort:

Dakisolatie op de aanbouw aanbrengen

Wij hebben een aanbouw, plat dak, laten plaatsen van ongeveer 18 m2. Deze willen we aan de buitenkant isoleren en dat het geschikt is voor een toekomstig dakterras. Er zit nu een laag bitumen op. Graag een indicatie van de kosten per mail.

Regenpijp verplaatsen

Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen, daarvoor is het noodzakelijk de regenpijp om te leiden. De regenpijp staat nu strak in de hoek waar de overkapping strak op de zijmuur moet aansluiten. De regenpijp moet ongeveer op 2,70 meter hoogte de richting van de tuin in en een bocht maken.

Volledig plat dak vervangen

Huidige plat dak boven keuken is lek. Houtwerk eronder is daardoor verrot en ook vervangen worden. Waar het lek zit is onbekend, vorig jaar heeft extra EPDM laag niet geholpen. Afmeting, ca 2 meter breed, 4 meter lang, jaren 30 huis. Ajb contact per email, niet per telefoon

Dakkapel van nieuwe bitumen

Mijn dakkapel lekt sinds 2 weken iets. Het gaat om circa 3 m2. Hier dient wellicht het bituum vervangen te worden. Daarnaast is er een schuurdak van 5 m2 en 2 andere dakkapellen van 4 m2 per stuk waarbij het bituum gecontroleerd dient te worden en eventueel vervangen.

Repareren en controle dakgoot

Er is recent lekkage ontstaan aan mijn zinken dakgoot. Het lekt onder de goot. Het lek heb ik zelf niet kunnen ontdekken. Dit moet gerepareerd worden. Tevens wil ik dat graag een controle laten uitvoeren van al het zink werk aan de woning. Globale inschatting van aantal strekkende meters goot is 30 meter + een balkon.

Dakgootlekkage opsporen en repareren

Mijn dakgoot van mijn tussenwoning is ergens lek geraakt waardoor de houten afwerking nat wordt. Het water komt op 1 plek uit de houten ombouw. Het gaat om een zinken dakgoot van totaal ongeveer 5 meter lang. Ik vermoed dat een van de overgangen tussen 2 zinken delen niet in orde meer is. De voorkeur voor het ontvangen van de offerte is via e-mail.

EPDM aanbrengen en daktoegang maken

Graag een kostenopgave voor het vervangen van een EPDM dak. Aangezien het platte dak op de 2e verdieping is, wil ik ook graag een daktoegang laten maken. Aanvullende info: op het platte dak zijn 17 zonnepanelen geplaatst.

Dak lekkage repareren

Ik wil zo snel mogelijk een daklekkage van de schuur laten opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak dat bedekt is met bitumen. Aan een zijde mist de strook (daktrim). Waarschijnlijk is dit de oorzaak van de lekkage (oppervlakte 2 x 3 meter). Kleine kamer 1e verdieping vlek op plafond. Waarschijnlijk komt dit ook van het dak.

Daklekkage repareren

Ik heb daklekkage bij de dakgoot als gevolg van 3 kapotte oud Hollandse dakpannen. Daardoor moeten ook de bijbehorende panlatten en stukje dakbeschot vervangen worden. Het gaat om een stuk van 1 à 1,5 meter. Het dak is ongeveer 6 meter hoog.

Nieuwe daklijsten aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe daklijsten die geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 daklijsten van ongeveer 5 meter ieder. Ook moet het bij een schuurtje gedaan worden. Daar zijn de afmetingen ongeveer 2 bij 2 meter van. Ik zou graag een voorbeeld willen zien omdat ik niet weet of ik hout of kunststof wil hebben.

Schuurdak vervangen

Schuur met plat dak is ongeveer 30 jaar oud. Dak is aan vervanging toe. Dak lekt. 1 of 2 balken zijn plaatselijk verrot, deze moet(en) sowieso vervangen worden. En wellicht 1 of 2 platen vanwege het vocht en de schimmel. Dak is ongeveer 4,5 meter lang en 2,5 meter breed. Op het dak ligt grind. Nieuw dak graag uitgevoerd zonder grind. Wil graag snel het dak laten vervangen, want elektra/ accu's hebben last van het vocht in de schuur. Locatie is goed bereikbaar. Brandsteeg bereikbaar vanaf openbare weg.

Dakgootinspectie

Inspectie dakgoot of deze aanvervanging toe is. Zo ja, dan offerte voor 21 meter zinken dakgoot (in houten betimmering) incl. Verbindingen naar regenpijpen. Het is een hoekhuis, dus aan drie kanten dakgoot.

Kunststof dakbedekking plaatsen op een uitbouw

Voor een klant van ons wordt momenteel een nieuwbouwwoning gebouwd. Als deze in januari wordt opgeleverd, gaat ons bedrijf er een uitbouw aan maken van 30 m² met een plat dak. Ik zoek een bedrijf dat daar in februari kunststof dakbedekking op kan plaatsen en 15 meter platte kraal. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Plat dak vervangen

- Bitumen dak - 60m2 - aan voor en achterkant een regenpijp afvoer - tussen 2 opbouwen van de buren

Dakpan vervangen

Midden op het dak van een kleinschalig appartementen complex met schuin dak is een pan kapot welke vervangen dient te worden. Nieuwe pan is aanwezig. Hoogwerker zal nodig zijn. Graag offerte via de mail.

Dakbedekking aanbrengen

Er dient ongeveer 56 m2 bitumen op een plat dak aangebracht te worden met een opzetrand. Het dak heeft 1 ronde afvoer en 1 ontluchting. Als alternatief zou ik graag een prijs willen weten voor EPDM zonder talk.

Plat bitumen dak laten vervangen

Het gaat om een plat dak van 17 m2. Het is de bedoeling dit met z'n vieren te doen (het dak loopt helemaal door over 4 huizen, deze dienen allemaal vervangen te worden). Er zit nu bitumen met grind op. Dit moet echt vervangen worden. Graag een opgaaf per dak. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Plat dak opnieuw bedekken

Ik wil een plat dak opnieuw laten bedekken. Het dak is 4 meter bij 2 meter en het andere deel 5.50 bij 3 meter.

Plat dak met rubber of EPDM aanbrengen

Nieuw plat dak, ongeveer 60 m2. Er ligt nu een soort rubber/EPDMop wat krimpt en dus aan de randen strak trekt. Is het mogelijk om hier een nieuw dak over heen te leggen? Of moet dit er sowieso af? Er ligt ook grind op, als we dit er zelf af halen scheelt dat dan in prijs? Zit er ook garantie op het nieuwe dak? Hoeveel tijd kost een nieuw dak? Graag vrijblijvend prijsopgave?

Zinken dakgoot in houten bak vervangen

Vervangen 2 zinkendakgoten in houten bak elk 12 meter lang. Dus 24 meter in totaal.

Schuin dak isoleren en bedekken

Wij wonen in een huis van 1922. Op de eerste verdieping waar de slaapkamers zijn, begint direct het schuine dak. Het dak loopt door naar de zolderverdieping. In de uitbouw van 1977 bevindt zich de keuken en daarachter een kleine badcel. De uitbouw heeft een plat dak en is ook niet geïsoleerd. Wenselijk is, dat beide daken worden geïsoleerd. Wellicht is het verstandig om even langs te komen, in onderling overleg. Ik ben bezig de buren te motiveren om mee te doen. Binnenkort wordt hier geschilderd, wellicht dat er dan gebruik gemaakt kan worden van de steigers.

Zadeldakmodel lichtstraat in betonnen dak zagen

Het zou inhouden het uitzagen van een betonnen plat dak met hier op bitumen, hier zou dan een mooi zadeldak komen van 100 x 150 cm a 100 x 200 cm net wat kan. En dan het dak weer aanhelen met het liefst een lichtpunt boven in en zonwering het zou gaan plaats vinden in september. Zou u hier mij een richtprijs van kunnen geven?

Garagedak vernieuwen

Een garage van ongeveer 20 m2 heeft een nieuw dak nodig omdat de huidige is "ingedroogd" volgens de bouwtechnische adviseur. Dit kan leiden tot lekkages en dat willen we natuurlijk voorkomen.

Daklekkage opsporen en herstellen

Er is op 1 plek van het platte dak lekkage zichtbaar. Graag laat ik dit op korte termijn repareren/uitvoeren.