Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor epdm op de veranda aanbrengen:

EPDM op de veranda aanbrengen

Het gaat om een nieuw dak dat klaar is om af te dekken. De maten zijn 8,5 x 2,8 meter en 11 x 2 meter. Het betreft een L vorm. Er moet EPDM gebruikt worden.
Onze klant uit Abcoude (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor epdm op de veranda aanbrengen uit heel Nederland:

EPDM renoveren

Door de hevige wind onlangs is de EPDM losgekomen over een oppervlakte van ong. 10m2. Totale oppervlakte dak (bijgebouw en veranda is ong. 70m2) en EPDM is enerzijds verwerkt onder zetwerk en anderzijds onder de dakpannen van het woonhuis.

Veranda dak met EPDM bedekken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn veranda kan bedekken met EPDM. Het gaat om 22 m2 wat boven de begane grond bedekt moet worden. De veranda heeft een schuine rand. De veranda is goed bereikbaar.

Verandadak van dakbedekking voorzien

Ik zoek een dakdekker die mijn veranda met tuinhuis kan voorzien van dakbedekking. Het moet met bitumen, PVC of EPDM worden bedekt, afhankelijk van wat het beste. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 23 m2. Dit alles inclusief regenwater afvoer. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welk per achterom bereikbaar is.

Twee daken opnieuw dekken

Ik zoek een partij die 2 daken opnieuw voorzien van dakbedekking. De daken hebben de volgende maten: 3x4,80 en 2,5x4,80. Het betreft een veranda en balkonoverkapping. Beide daken zijn goed bereikbaar en ik wil ze bedekt hebben met EPDM.

EPDM dakbedekking leggen op veranda

Voor een veranda die wij zelf plaatsen zijn we op zoek naar een dakdekker die voor ons de reeds geleverde epdm dakbedekking kan leggen. De maat van de L-vormige veranda is: 7x3 meter + 3x3 meter - Dakbedekking leggen - 2 stuks doorvoeren inplakken

PVC dakbedekking aanbrengen

Het dak van mijn veranda bestaat op dit moment uit houten dakplaten. Hier wil ik of EPDM of PVC op laten plaatsen. De afmeting is 5.20 bij 2.80 meter. Er zal ook een onder afvoer gemonteerd moeten worden, de dakrand zal ik zelf verzorgen. Graag ontvang ik van u wat advies over de verschillende mogelijkheden en een offerte van de kosten.

Veranda laten bouwen

Veranda 600 x 344 x 280 cm, 3 houten kolommen op betonpoeren, 11 dwarsliggers, underlayment 18mm, EPDM dakbedekking.

Veranda aanbouwen inclusief muurdoorbraak

Welke stijl had u in gedachten? Modern In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? PVC veranda Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 3. 5m×4. 5m Welk daktype had u gewenst? Plat dak al dan niet met lichtstraat (EPDM) Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dient als aanbouw aan de achterkant van de woning. Eventueel ook uitbreken en H balk plaatsen en natuurlijk ook de fundering.

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.

EPDM dakbedekking op de veranda aanbrengen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking op onze veranda met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Het dak is bereikbaar via het huis. De klant vraag zich af of er ook nog moet worden geïsoleerd voordat de EPDM wordt geïnstalleerd.

Partners

Partners van Casius